fonTelefon Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Kako je neverovatno, pa moraju oni botovi negde da se zaposle To je Djilasov projekat ali ako se pokaze dobrim za botove...
Singer Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 po meni komunalci su oni tj. prvi koji bi trebali da ti pokusaju na vrata ako si stavio braon roletne a cela zgrada ima bele, ako su ti vrata bela a svim komsijama braon i takooo... zivot je lep u lalalendu a i mi matori imamo pravo da mastamo da bi do ovoga doslo 1 drustvo mora neometano da se uredjuje barem jedno 200 godina. mi taj luksuz nemamo.
Аврам Гојић Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) po meni komunalci su oni tj. prvi koji bi trebali da ti pokusaju na vrata ako si stavio braon roletne a cela zgrada ima bele, ako su ti vrata bela a svim komsijama braon i tako ja sam mozda malo funny that way, ali ne razumem na koji nacin tebe ugrozava ako neko ima roletne koje se razlikuju od svih ostalih? Edited June 9, 2014 by Грешни Василије
Singer Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 ja sam mozda malo funny that way, ali ne razumem na koji nacin tebe ugrozava ako neko ima roletne koje se razlikuju od svih ostalih? ne ugrozava me nikako al bi bilo lepse da su iste, kako su izvorno zamisljene. imam naviku da razgledam fasade u gradu nam - pa to je jedan zur kao takav. recimo one stepenicaste zgrade u blokovima 60 i redom imaju svoju neku lepotu u celom svom haosu... kao i mercedeske i one, njima pripadajuce, cetvorospratnice koje su stvarno bile prelepe kad su bile nove a i dan danas se "drze". kvalitetna drvena stolarija + roletne odolevaju zubu vremena
Аврам Гојић Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 bilo bi lepse ali meni je van pameti da se policija bavi bojom roletni, mozda nisam dovoljno urban da shvatim potrebu za takvim intervencijama.
Hamlet Strašni Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Koje normalne drzave? Smesni ste. ok , razgovor završen
fonTelefon Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Totalitaran si kao male amerikanske zajednice. To nema po Jevropi uglavnom. Izmedju ostalog po vecini severne Jevrope postoji cesto vecinski vlasnik zgrade, ljudi nisu vlasnici stanova u kojima zive pa ne moraju ni da razmisljau o tome. po meni komunalci su oni tj. prvi koji bi trebali da ti pokusaju na vrata ako si stavio braon roletne a cela zgrada ima bele, ako su ti vrata bela a svim komsijama braon i takooo... zivot je lep u lalalendu a i mi matori imamo pravo da mastamo da bi do ovoga doslo 1 drustvo mora neometano da se uredjuje barem jedno 200 godina. mi taj luksuz nemamo.
Singer Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 hocu da kazem da bi valjalo da se neko u ovoj nasoj kasabi malo ozbiljnije bavi kulturom stanovanja njenih stanovnika (kad i ako nece oni sami) pa koji god oni bili i kakva god vlasnicka struktura bila. beograd po svom sadasnjem nacinu razvoja preti da postane jedna multi-milionska favela
fonTelefon Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 ok , razgovor završen Znaci ne znas nego samo bljujes poznatu glupost to je tako u normanim drzavama. Pa nije tako u normalnim drzavama ako pogledas koja su ovlascenja munucipal police. Beogradska komunalna ne kontrolise saobracaj npr.
Singer Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 primecujem da prvi zapadnoevropski susjedi nemaju komunalnu
Аврам Гојић Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) hocu da kazem da bi valjalo da se neko u ovoj nasoj kasabi malo ozbiljnije bavi kulturom stanovanja njenih stanovnika (kad i ako nece oni sami) pa koji god oni bili i kakva god vlasnicka struktura bila. beograd po svom sadasnjem nacinu razvoja preti da postane jedna multi-milionska favela - ko je postavio pravilo da je uniformnost roletni, i uopste uniformnost bilo cega, odraz kulture stanovanja u metropoli? - ti znas da smo mi jedna od najsiromasnijih zemalja Evrope? naravno da smo na putu da postanemo favela. u bednim zemljama metropole se pretvaraju u favele. Edited June 9, 2014 by Грешни Василије
garcia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 mislim da je vreme za anketu, sad kad znate kakva je Vuciceva vlast, da li bi ste ipak glasali onomad za veselu Tadicevu druzinu... ne, makar 10000 puta morao da gledam hellinu babu kako jede pastu sa cinober crvenim sosom.
fonTelefon Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 hocu da kazem da bi valjalo da se neko u ovoj nasoj kasabi malo ozbiljnije bavi kulturom stanovanja njenih stanovnika (kad i ako nece oni sami) pa koji god oni bili i kakva god vlasnicka struktura bila. beograd po svom sadasnjem nacinu razvoja preti da postane jedna multi-milionska favela ti nikada nisi bio u faveli. beograd je visoko uredjena jevropska prestonica. I fasade po centru i ograde po zemunu i novom beogradu se daju urediti gradskim propisima. za njih je dovoljno samo da postojece sluzbe rade nikakvi komunalni panduri sa kursa.
Recommended Posts