Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

U Beogradu ne može da bude izbeglica iz Obrenovca. To su interno raseljena lica. :cepidlaka:

Posted

Zar nisu navodnu štetu načinila lica evakuisana sa poplavljenih područja ?

Dobro. Nije sija nego vrat.

Posted

to je to.

nego:http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/vuk-bojovic-ce-biti-smenjen-nakon-28-godina-na-celu-zoo-vrta/54984

izgleda da je ipak gradska skupština nedležna za zverinjak i da ranije postave nisu imale petlju za ovo najavljeno. doduše, okolnosti su promenjene.

sada, čini mi se da smo u luz - luz situaciji. smeni VB i dobićeš nekog SNS zlikovca, ostavi VB i ostaje ti VB. šta je bolje gore?

Ali evo i odbrane:

Isidora Bjelica

@isidorabjelica

Strasna okrutnost mocnika prema mnogim zasluznim i posebnim ljudima ovog grada.Bez milosti su sad i prema neutesnom i bolesnom Vuku Bojovicu

Posted

To je ta boemska elita :isuse: Pa ako je bolestan što lepo ne ode u zasluženu penziju..

Posted (edited)

Ali evo i odbrane:
Isidora Bjelica
@isidorabjelica
Strasna okrutnost mocnika prema mnogim zasluznim i posebnim ljudima ovog grada.Bez milosti su sad i prema neutesnom i bolesnom Vuku Bojovicu

To je ta boemska elita  :isuse: Pa ako je bolestan što lepo ne ode u zasluženu penziju..

...a ako je neutešan, ova segzi književnica ga može utešiti.

Edited by garcia
Posted

Pocinje proizvodnja sinekura na industrijskoj skali.

Mali je novinarima nakon obilaska rekao da bi umesto na 5.000 građana, po jedan komunalni policajac trebalo da dođe na 1.000 Beograđana.

- Mi želimo da promenimo način na koji funkcioniše komunalna policija. S tim u vezi mi ćemo u narednih nekoliko meseci predložiti izmene Zakona o komunalnoj policiji gde ćemo predložiti da se veći broj komunalnih policajaca zaposli, odnosno da umesto na 5.000 građana bude jedan komunalni policajac na 1.000 građana. Tako bi sa većim brojem komunalnih policajaca mogli da pokrijemo ceo Beograd i da svaki blok i deo grada ima svoje komunalne policajce - istakao je Mali.

Posted

genijalno, prave svoju stranačku armiju batinaša koje će plaćati gradskim parama

Posted

neka svaki čovek ima svog designiranog komunalnog policajca!

Posted

ma ja mislim da je ideja da iskoriste onaj stari loophole: zaposlis coveka u Komunoj™ policiji i potom ga rasporedis na drugo radno mesto na budzetu Grada.

Posted

Radi li sta ta komunalna u realnom zivotu sem sto juri siromasne ljude koji prodaju sa kartona? Mi smo ih jednom zvali zbog neke gradnje u parku, naravno iskulirali su nas.

Posted

ma ne rade ništa, ni za šta nisu nadležni osim za iživljavanje nad sirotinjom.

Posted

ne rade ništa, vozikaju se u kineskim automobilima

Posted

juce sedimo u zemunu, onaj centralni deo, i parkiran auto po sred pesacke zone. najmanje mu je mesto tu.

nailaze dva komunalna policajca (musko i zensko) u pratnji neke "namunjene" snjake na stiklama, sa sve stavom™.

drugar im se obrati, vise da bi on znao pa pita u cijoj je nadleznosti taj auto parkiran tu i da li oni misle da je to normalno (pitao je policajce dole kod pijace pre neku nedelju i oni mu rekose da to nije u njihovoj nadleznosti).

ispostavi se da je "namunjena" komunalna inspektorka i rece da jeste u njihovoj nadleznosti al' vise je dobacila u pokusaju da sto pre pobegne jer ispade da joj je neprijatno sto joj dobacuju iz kafica. utece ona desetak metara dalje a ovo dvoje komunalaca ostadose kod naseg stola pa poceli da se izvinjavaju sto je to tako. kao rade oni, pisu prijave al time se niko ne bavi i tako... nekako po sistemu tako je kako je.

jebote, kad se ne obesih posle. nije me odma uhvatilo (cirkali smo) al kad me spicilo kasnije, izmracih se za sve pare.

mora pohvalim komunalnu inspektoricu - izgledala je kao neko koga bi odma primili u MIP ili barem dok je Mrkic bio br. 1 tamo :naughty:

long story short - komunalna policija je najsmesnija "institucija" u istoriji institucija u Srba i veca mi je "sramota" biti komunalni policajac nego... od cega, bre, hos!!

Posted

ma ja mislim da je ideja da iskoriste onaj stari loophole: zaposlis coveka u Komunoj™ policiji i potom ga rasporedis na drugo radno mesto na budzetu Grada.

Da ono sto se nekad zvalo "interni konkurs".Par mojih drugara se tako zaposlilo kao portiri pa onda posle godinu dana opa!
Posted

Da ono sto se nekad zvalo "interni konkurs".Par mojih drugara se tako zaposlilo kao portiri pa onda posle godinu dana opa!

Bas na taj backdoor mislim. Komunalna je idealna za tu varijantu, probleje u uniformi nekoliko meseci a onda u toplu fotelju.