Singer Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ovi od kad su dosli na vlast niko ne pominje ni obilazniciu, ni koridore, ni infrastrukturu... valjda da ne podsecaju narod na djilasa i prethodnu, vladu zutih... ona prilaznica mostu na Adi stala kod buvljaka i kako stvari stoje izgleda da nece skoro da je produzuju do T. Bunara gde treba da bude po planu
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 biće, u punom profilu za par decenija. falili su neki silni tuneli od orlovače do bubanj potoka kao i druga strana džade od petlje batajnica do orlovače
nera Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 biće, u punom profilu za par decenija. falili su neki silni tuneli od orlovače do bubanj potoka kao i druga strana džade od petlje batajnica do orlovače Sve jasno, samo pitam posto ne znam sta sve mora biti zavrseno da bi se kamioni definitivno preusmerili van grada. Cula sam i ja negde da je i obilaznica pri kraju ali niko ne zna da kaze sta jos tacno nedostaje.
Singer Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Sad kad Zorana "The List" Mihajlovic to potera... bice do kraja godine
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 (edited) … Edited May 7, 2014 by kud u maglu Simoviću
katamaran Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/paprene-kazne-za-buku-iz-kafica/130416.phtml A u praksi ona kanta Fristajler pocela sezonu i opet odzvanja pola Beograda
katamaran Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) Samo jednim... Ovo zlo me zabavlja od prosle godine. Jedne noci tekno a par noci kasnije muzika devedesetih do 5 ujutro. Provereno znam da se cuju u krugu od 5 km od splava. Edited May 9, 2014 by katamaran
katamaran Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Kralj kokaina im je glavni hit. Mnogo dobro legne u 4:30 Unapred se radujem. Sta li je sa onim Kolosom? Pomislio sam da ima nade kad su ga odvukli od mosta al gazda ga lepo preterao kod kule Nebojsa i boli ga uvo... Prosao sam pre par dana i vidim da su se i na struju prikljucili.
Hamlet Strašni Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Došao Toma Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Кристофер Лумумбо Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 nema veze, sa povratkom tome vraca se i dobra mjuza
katamaran Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) Cini mi se da su par decibela tisi nego lani. Svaka cast Vucicu... Prva je noc pa za sada mogu da gajim neku laznu nadu da ce se nesto ipak promeniti. edit: poslednjih 10-15 minuta blazena tisina :) Tomo predsednice, okolina reka ti klice Edited May 9, 2014 by katamaran
Filipenko Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Beograd, pre 39 godina http://www.youtube.com/watch?v=W6iXTrpvGvU Beograd, danas: Gradonačelnik Mali čestitao Beograđanima Dan pobede nad fašizmom
Аврам Гојић Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 (edited) vuk bojovic: "Prostor je ograden žicom od posetilaca, tu se volonterka igrala sa vukom, bacala mu je lopticu i odjednom negde sa leđa dotrčala je ta devojčica. Vuk je naravno reagovao, da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu. Roditelji su reagovali, nastala je dreka....", rekao je Bojović. snimak tog nevinog "hvatanja za jaknu", tj pokusaja neuroticne zarobljene zveri, izlozene neprestanoj dreci posetilaca u zooloskom vrtu i nezeljenom kontaktu sa njima, sto nijedna zivotinja na svetu ne trpi, da odvuce i zakolje dete. kakav otac, takav sin Edited May 9, 2014 by Грешни Василије
Recommended Posts