December 27, 201311 yr ja pre cvetokosne vestice i njenog raspalog sina debila, cekam jos samo da gorica gajevic, goran matic, ivan markovic, milovan bojic stupe na funkcije. a i red bi bio da se njihovom tati zlocincu podigne jedan spomenik npr ispred narodne skupstine, saparmurat nijazov style, ako parcelu vec nije rezervisao seseljev sin. Edited December 27, 201311 yr by garoviks
December 28, 201311 yr ja pre cvetokosne vestice i njenog raspalog sina debila, cekam jos samo da gorica gajevic, goran matic, ivan markovic, milovan bojic stupe na funkcije. a i red bi bio da se njihovom tati zlocincu podigne jedan spomenik npr ispred narodne skupstine, saparmurat nijazov style, ako parcelu vec nije rezervisao seseljev sin.Pravda za Žiku Seljaka!!
December 29, 201311 yr Vesić zato poziva DS "da prestane da politizuje svaku stvar koju uradi Privremeno veće" Jesu li oni malo krajcovali one zaplenjene mikrograme?Čuj, politizuju odluke političkog organa. Nečuveno.
December 30, 201311 yr bina namestena. super je sva halabuka oko pevanja cece ispred skupstine. a 2006. godine je odrzana jos lepsa manifestacija na istom mestu. ali tako to ide kad se premalo lobanja otvori.
December 30, 201311 yr http://www.kurir-info.rs/spektakl-za-novu-godinu-ceca-peva-za-docek-ispred-skupstine-clanak-1152459Nadam se da ce stranke koje su izdale ova saopstenja imati jos mizernije rezultate na predstojecim izborima.Pred izbore ondaCeca je 2007. godine održala koncert na dočeku pravoslavne Nove godine pred 100.000 ljudi ispred Narodne skupštine. Ona je i tada Beogradu poklonila koncert i pevala besplatno, a sama je i finansirala muzičare koji su je te noći pratili.
December 31, 201311 yr Onda OK. Doći će 100k ljudi i to je to. A i što Singer kaže, susedi će isto da navale u nezapamćenom broju. DS može da im sa svojih moralnih visina parira nekim modernoevropskoliderskim koncertom na kojem će publiku uveseliti sastav koji ispuni uslov tendera da mora da bude YU grupa ili Galija.Naš izbor se trenutno svodi između Cece i Yu grupe. Fenomenalno.
December 31, 201311 yr Naš izbor se trenutno svodi između Cece i Yu grupe. Fenomenalno.yu grupi baš ništa ne fali. http://www.youtube.com/watch?v=aTD4UDCFaXg
December 31, 201311 yr Divni ljudi koji vode Beograd posle Đilasa, dozvoljavaju Beograđanima da kupuju alkohol od ponoci u novogodišnjim praznicima!
December 31, 201311 yr To je moglo i za Djilasovog vakta.Inace ostvaruje se moja prognoza da prohibicija ostaje na snazi. U prirodi vlasti je da rado perpetuira besmislene restriktivne mere, to je zakon prirode.
December 31, 201311 yr ne razumem jednu stvar. ako je to neki zakon (ili uredba ili kako god), kako se to može tek tako privremeno ukinuti ?
December 31, 201311 yr Beograđani, ako vam je stalo do Beograda na vodi, ako bam je bitno da Savamala po ponovo postane vibrantni kvart, ako vam je drago što umesto kartonskog naselja imate lakši pristup splavovima, ako vam je stalo da zoniranog i laše dostupnog noćnog života više nego do romskih udžerica,GLASAJTE ZA ANA MARIJU
January 2, 201411 yr Rece mi burazer da su od kada on pamti prvi put ugasili grejanje 31-og kao da je normalni dan - u 22h!
January 2, 201411 yr Rece mi burazer da su od kada on pamti prvi put ugasili grejanje 31-og kao da je normalni dan - u 22h!pa to je zato sto napolju nije hladno, to im je najnovija mantra kad zovesh da se zalish. pa napolju je toplo, shta hocesh?(a 9 iljada svakog meseca, to je ok ) Edited January 2, 201411 yr by thermal bug
January 2, 201411 yr kod mene nisu gasili. kad sam stigla sa dočeka kući, oko 2, radijatori bili topli.