Aće Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 (edited) ja pre cvetokosne vestice i njenog raspalog sina debila, cekam jos samo da gorica gajevic, goran matic, ivan markovic, milovan bojic stupe na funkcije. a i red bi bio da se njihovom tati zlocincu podigne jedan spomenik npr ispred narodne skupstine, saparmurat nijazov style, ako parcelu vec nije rezervisao seseljev sin. Edited December 27, 2013 by garoviks
Tresko Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 ja pre cvetokosne vestice i njenog raspalog sina debila, cekam jos samo da gorica gajevic, goran matic, ivan markovic, milovan bojic stupe na funkcije. a i red bi bio da se njihovom tati zlocincu podigne jedan spomenik npr ispred narodne skupstine, saparmurat nijazov style, ako parcelu vec nije rezervisao seseljev sin.Pravda za Žiku Seljaka!!
pacey defender Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Vesić zato poziva DS "da prestane da politizuje svaku stvar koju uradi Privremeno veće" Jesu li oni malo krajcovali one zaplenjene mikrograme?Čuj, politizuju odluke političkog organa. Nečuveno.
Aće Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 bina namestena. super je sva halabuka oko pevanja cece ispred skupstine. a 2006. godine je odrzana jos lepsa manifestacija na istom mestu. ali tako to ide kad se premalo lobanja otvori.
fonTelefon Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 http://www.kurir-info.rs/spektakl-za-novu-godinu-ceca-peva-za-docek-ispred-skupstine-clanak-1152459Nadam se da ce stranke koje su izdale ova saopstenja imati jos mizernije rezultate na predstojecim izborima.Pred izbore ondaCeca je 2007. godine održala koncert na dočeku pravoslavne Nove godine pred 100.000 ljudi ispred Narodne skupštine. Ona je i tada Beogradu poklonila koncert i pevala besplatno, a sama je i finansirala muzičare koji su je te noći pratili.
Anonymous Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Onda OK. Doći će 100k ljudi i to je to. A i što Singer kaže, susedi će isto da navale u nezapamćenom broju. DS može da im sa svojih moralnih visina parira nekim modernoevropskoliderskim koncertom na kojem će publiku uveseliti sastav koji ispuni uslov tendera da mora da bude YU grupa ili Galija.Naš izbor se trenutno svodi između Cece i Yu grupe. Fenomenalno.
Hella Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Naš izbor se trenutno svodi između Cece i Yu grupe. Fenomenalno.yu grupi baš ništa ne fali. http://www.youtube.com/watch?v=aTD4UDCFaXg
eye of the beholder Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Divni ljudi koji vode Beograd posle Đilasa, dozvoljavaju Beograđanima da kupuju alkohol od ponoci u novogodišnjim praznicima!
Аврам Гојић Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 To je moglo i za Djilasovog vakta.Inace ostvaruje se moja prognoza da prohibicija ostaje na snazi. U prirodi vlasti je da rado perpetuira besmislene restriktivne mere, to je zakon prirode.
Lezilebovich Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ne razumem jednu stvar. ako je to neki zakon (ili uredba ili kako god), kako se to može tek tako privremeno ukinuti ?
eye of the beholder Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 TI ljudi su vlast a Vlast piše zakone
Turnbull Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Beograđani, ako vam je stalo do Beograda na vodi, ako bam je bitno da Savamala po ponovo postane vibrantni kvart, ako vam je drago što umesto kartonskog naselja imate lakši pristup splavovima, ako vam je stalo da zoniranog i laše dostupnog noćnog života više nego do romskih udžerica,GLASAJTE ZA ANA MARIJU
Frank Pembleton Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Rece mi burazer da su od kada on pamti prvi put ugasili grejanje 31-og kao da je normalni dan - u 22h!
gospa buba Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Rece mi burazer da su od kada on pamti prvi put ugasili grejanje 31-og kao da je normalni dan - u 22h!pa to je zato sto napolju nije hladno, to im je najnovija mantra kad zovesh da se zalish. pa napolju je toplo, shta hocesh?(a 9 iljada svakog meseca, to je ok ) Edited January 2, 2014 by thermal bug
Tihajeza Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 kod mene nisu gasili. kad sam stigla sa dočeka kući, oko 2, radijatori bili topli.
Recommended Posts