Аврам Гојић Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kibiceri. eh, tvrdoglav kao mazga. no, dobro.
Ivica Bratic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) odlican razvoj teme, na najbolji nacin pokazuje da problem nisu rasisiti gradjani nego rasisti u vlasti tj njihovi glasnogovornici.Ili licemerni gradjani koji stoje po strani i peru savest po forumima ? Edited January 31, 2010 by Ivica Bratic
yolo Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 vi svakako imate sva moguca opravdanja za svoje delovanje na vlasti, tako da se slazem: blame it on licimuri. sledeci put cemo paziti za koga glasamo, makar bilo i gore.
Аврам Гојић Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) @ivica a ko su tacno licemeri? imas neke argumente za to? Edited January 31, 2010 by vasudeva418
teacher Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ili licemerni gradjani koji stoje po strani i peru savest po forumima ?Ispravi me ako grešim (ako ne grešim, bojim se da ćemo se rastati): Tvoj stav je da se ljudi ne smeju useljavati u svoje stanove, jer ekipa rasista viče: nećemo Cigane?
Ivica Bratic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ma kakav sud u Strazburu bre, svasta, ne smes vikati tako nesto i kraj, zakon je jasan da jasniji biti ne moze. A ako ti mislis da su ti ljudi dosli u svoje slamove iz hira, think again.a sto se tice rada sa ljudima, malo si se prebacio, ponovo apelujem da ne donosis prenagljene sudove. Samo sam pitao da li ste radili sa ljudima, nisam tvrdio da niste. Prestani da apelujes, od toga nema nista. Znam ja da ne smes vikati tako nesto, ja ne bih vikao ali imao si razularenu masu koja jeste. Realnost.Imao si oslobadjajuce presude za mnogo eksplicitnija dela. Govorim o prilagodjavanju uslovima i okruzenju koje je realnost. Da si vodio ovu akciju, npr. sa gazzom, to bi bio debakl. Cak bi vas i Romi tuzili. Iako su vam teoretske postavke ispravne.
Аврам Гојић Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Samo sam pitao da li ste radili sa ljudima, nisam tvrdio da niste. Prestani da apelujes, od toga nema nista. Znam ja da ne smes vikati tako nesto, ja ne bih vikao ali imao si razularenu masu koja jeste. Realnost.Imao si oslobadjajuce presude za mnogo eksplicitnija dela. Govorim o prilagodjavanju uslovima i okruzenju koje je realnost. Da si vodio ovu akciju, npr. sa gazzom, to bi bio debakl. Cak bi vas i Romi tuzili. Iako su vam teoretske postavke ispravne.lupas k'o maksim po diviziji, donosis ishitrene sudove, vredjas, rasista si, i vise necu komunicirati s tobom.cao dovidjenja
Ivica Bratic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 vi svakako imate sva moguca opravdanja za svoje delovanje na vlasti, tako da se slazem: blame it on licimuri. sledeci put cemo paziti za koga glasamo, makar bilo i gore.Ko mi ? Ko ti brani da glasas za koga hoces ? Makar bilo i gore kome ? Tebi ni iz dzepa ni u dzep. In vino veritas.
Ivica Bratic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) lupas k'o maksim po diviziji, donosis ishitrene sudove, vredjas, rasista si, i vise necu komunicirati s tobom.cao dovidjenjaA Gazela ? A gazza ? Edited January 31, 2010 by Ivica Bratic
harper lee Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Samo sam pitao da li ste radili sa ljudima, nisam tvrdio da niste. Prestani da apelujes, od toga nema nista. Znam ja da ne smes vikati tako nesto, ja ne bih vikao ali imao si razularenu masu koja jeste. Realnost.Imao si oslobadjajuce presude za mnogo eksplicitnija dela. Govorim o prilagodjavanju uslovima i okruzenju koje je realnost. Da si vodio ovu akciju, npr. sa gazzom, to bi bio debakl. Cak bi vas i Romi tuzili. Iako su vam teoretske postavke ispravne.Ma kakva, bre, realnost. Realnost koja je upisana u kamen je to sto je izaslo trista domacica koje u slobodno vreme 'lade kiseli kupus po terasama i zastakljuju iste kako im padne na pamet da se bune sto u njihovo malo carstvo ciji su jedan mikrometar svojevremeno dobili od firme pa otkupili za 200 maraka (i time, dakako, stekli neotudjivo pravo na citave blokove zgrada) treba da se useli neki XY gradjanin ove zemlje koga je drzava tamo poslala jer trenutno nije u mogucnosti da mu obezbedi pristojniji smestaj. Pa nisu one Leonidini Spartanci, jebo te. Nema tu sta bilo ko da se prilagodjava bilo kome. A za razularenu masu postoji nesto sto se zove Interventna jedinica policije za razbijanje masovnih skupova. Pa da vidis kako ce odmah masa da se zaulari. Kome razularena masa vodi politiku taj nece daleko da dogura. Taj film smo bar gledali uzivo.
yolo Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ko mi ? Ko ti brani da glasas za koga hoces ? Makar bilo i gore kome ? Tebi ni iz dzepa ni u dzep. In vino veritas.gore nikome, izmedju vase bahatosti, saucesnistva u izvrsenju teskih krivicnih dela (rasizam) i podstrekivanja na nasilje (makar i iz nehata, slucaj gradonacelnik - gej parada) i bilo koga drugog ko stoji kao alternativa, nikakvog goritka ne moze biti. ako nista drugo, bice iskrenije: ruzna ideologija, ruzna slika. sa ovom vasom marketinskom sminkom deluje opsceno. inace, ne znam sta te nagoni da se upetljavas u spiralu lazi, sem ako te bas to ne rajca. ovde ima ljudi bez partijskih afilijacija koji godinama unazad znaju za slucaj kontejnera u luci i nezainteresovanosti gradskih vlasti da ih upotrebi na dobrobit romskih izbeglica. ne postoji nacin da se operete u ovom slucaju.
Аврам Гојић Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 s ovim se necemo druziti, poslalo ga u Spandau.good riddance.
Takeshi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pitanje, zasto su tek 2009 montirani kontejneri za rome koje je nekoliko godina ranije isporucila nemacka vlada - 4 godine stajali u luci beograd, neki dobrano dotrajali u tom periodu (rdja i ostalo)? Oni Nemci koji su '02/03. policijom nocu skupljali Rome po stanovima u Nemackoj, i ekspresno ih vracali za Srbiju? Serem im se u kontejnere.Sampionat licemera.Jedino resenje za ovaj slucaj je - citanje ugovora. Pozivanje na moral je besmisleno.
Lezilebovich Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) Došli smo i do toga . Stanovnici Novog BGD-a su žrtve Roma. Ne piše, ali iskreno mislim da ovaj moron smatra da bi bilo najbolje kada bi te Rome sklonili u neki konc. logor : Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije“ Od banaka dobijamo stalno nove uslove Kad su dolazili predstavnici banaka, ja sam ih pitao zašto da 800.000 građana koji žive u Novom Beogradu, i oni iz starog dela grada, budu žrtve 200 porodica Roma. Pokazaćemo direktorima banaka slike mosta, da vide na šta liči Gazela. Pokušaću da ih ubedim da ne može milion ljudi da strepi od prelaska preko mosta zbog 200 romskih porodica. izvor Edited January 31, 2010 by Lezilebovich
đorđe geprat Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 @djordje gepratDa li biste bili ljubazni da u par recenica napisete nesto o rekonstrukciji Nemanjine ulice koju ste jednom spomenuli ?nemanjina je rekonstuisana pre neku godinu, moje ćelije se gase pa mi je potrebna pomoć. na šta si tačno mislio?@djordje gepratNa obilaznici, od Orlovace do autoputa, tacnije jednoj njenoj duploj traci za sada, postoji iskljucenje kod Ostruznice. Unapred se izvinjavam se ako vas nisam dobro razumeo na sta mislite.na sremskom delu postoje dva podvožnjaka ispod obilaznice (savski nasip i surčin) i jedan nadvožnjak u visini jakova. pogledaj na google earth. čudno mi je da ništa od toga nije iskorišćeno da se pove+e novi beograd preko obilaznice sa naseljima uz ibarski drum. 7 km kroz njive i livade od bloka 45 do savskog nasipa i nije veliki posao.@djordje gepratDa li mislite na gabarite Hrama Svetog Save ili se vase zamerke odnose na oblikovnost i nejasan stil ovog sakralnog objekta ? Ili je u pitanju pausalna ocena da je to budalastina pa mozemo na slican nacin zakljuciti da je svaki monumentalni objekat budalastina ?mislim na gabarite. mislim da beton nije materijal za izgradnju crkve uprkos egzibiciji u nemačkoj. no, sve to nebi me se ticalo da država srbija ne plaća tu megalomaniju iz budžeta. da će se to nastaviti videlo se iz susreta BBKT sa patrijarhom
Recommended Posts