Jump to content

Beograd

Featured Replies

Grv-T5-NYXAAAGj-Lb.jpg

Akcija!

Ovo se potpuno otelo kontroli...

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Bar ima lep pogled kroz prozor fantom

A i geografska karta je tu.

kako li su došli do 8421€/m2

🤔

Upisano 20 kvadrat i onda dodali jos 20 na neku nelegalnu nadgradnju u potkrovlju ili zajednicku terasu?

@kud u maglu Simoviću

Magijom, alhemijom, okultizmom. Sigurno ne matematikom.

Edited by Gavran

Mada, možda ima nečeg i u tome što napisa @Shan Jan . Evo nastavka oglasa.

Grv-XRP7-Xo-AABy-Ub.jpg

Dve spavaće sobe i dnevna soba sa trpezarijom. Tri sobe u 40 kvadrata. Milina.

28 minutes ago, Gavran said:

Dve spavaće sobe i dnevna soba sa trpezarijom. Tri sobe u 40 kvadrata. Milina.

Meni je samo dnevna soba 40 kvadrata. nobles

šta ih sprečava da traže koliko god para hoće?

ako ima kupca da se raziđemo

Ima kupaca, to je najgori deo.

ja imam 26m2 na tašmajdanu u visokom prizemlju, nije idealno ali bi zavalio to za velike pare ako naletim na nešto seksi na ostrvu.

koliko da tražim?

6 minutes ago, Eleniko said:

ja imam 26m2 na tašmajdanu u visokom prizemlju, nije idealno ali bi zavalio to za velike pare ako naletim na nešto seksi na ostrvu.

koliko da tražim?

Uporedi pa vidi: https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/beograd-palilula-tasmajdan?sort=defaultunit_kvadratura_d%2Casc

Prizemlje se generalno teze prodaje ali sa druge strane centar je uvek trazen. Mozes i da opremis za airbnb, vec imas iskustva sa time a to je sve popularnije.

Pola miliona, pa polako, naleteće neko.

Zbog ovoga i opšteg raspada grada, moja familija je sve bliža selidbi u Braničevski okrug.

1 minute ago, Shan Jan said:

Uporedi pa vidi: https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/beograd-palilula-tasmajdan?sort=defaultunit_kvadratura_d%2Casc

Prizemlje se generalno teze prodaje ali sa druge strane centar je uvek trazen. Mozes i da opremis za airbnb, vec imas iskustva sa time a to je sve popularnije.

brate mili to sve bolesno. 5000e za m2 garsonjere, luđaci. do skora sam mislio da je 3000e plafon, sad očigledno everything goes.