May 11May 11 Menjaju asfalt na Gazeli ka Novom Beogradu, negde u visini Kneza Milosa otprilike. Ima samo jedna traka za prolaz. Da znate za danas, a posebno za sutra ako ne zavrse do tada.
May 11May 11 1 hour ago, pantelia said:Menjaju asfalt na Gazeli ka Novom Beogradu, negde u visini Kneza Milosa otprilike. Ima samo jedna traka za prolaz. Da znate za danas, a posebno za sutra ako ne zavrse do tada.Joj ne spominji mi. Sinoc naleteli na to, preko sat vremena se vukli od Autokomande do Mostara. Legende su na potezu od mozda 30 metara od 4 trake zatvorili 3 i krenuli kao nesto da rade
May 14May 14 N1CLS: Ništa od kružnog toka na Trgu republikeRukovodstvo Grada Beograda je odustalo od kružnog toka na Trgu republike, saznaje Centar za lokalnu samoupravu. Kao što je CLS od početka tvrdio, kružni tok naHvala svevišnjem. Još kad bi stavili semafor na pešačkom prelazu u Bul oslobođenja na Slaviji, jbt, ono prelaziti dok ti gomila krvoločnih vozača besni što je stala da propusti tamo neke pešake, još ako se zatekne pokoji stariji građanin sa štapom, pakao, pravi pakao.
May 14May 14 59 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:srecan svima gejzir u drajzerovojjel' nastao drajzerov potok? ulivanje u topčiderku.?
May 20May 20 mozda je malo van teme ali ne znam da li ste provalili dobar broj nekih novih yt kanala koji navodno prate i komentarisu sve vezano za urbanizam i nove gradjevinske poduhvate u gradu, kao da je neko random podelio pare i kamerice mediokritetskim i nestrucnim debilima da hvale aktuelnu gradsku politiku
May 20May 20 Novi most. Uveliko se planira širenje Beograda na vodi preko reke, a novi most im treba da bi to spojili u jednu celinu.
May 21May 21 19 hours ago, whiskeytown1 said:mozda je malo van teme ali ne znam da li ste provalili dobar broj nekih novih yt kanala koji navodno prate i komentarisu sve vezano za urbanizam i nove gradjevinske poduhvate u gradu, kao da je neko random podelio pare i kamerice mediokritetskim i nestrucnim debilima da hvale aktuelnu gradsku politikuTako deluje. I provlači se taj "nije savršeno i malo se kasni, ali se radi" narativ.
May 21May 21 al vrh mi je bio goran vesic, on je negde u jeku ono najveceg sns urbicida i unistenja beograda izdao neku knjigu kao o starom beogradu, on se kao brine za nasledje i isstoriju ...totalno somnabulno Edited May 21May 21 by whiskeytown1