Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Noćas čnms, ali boloks hail

....a i ooozbiljnu logistiku imao...ma celoj ekipi hail

On 22. 4. 2025. at 14:18, napadaj said:

Drugi, Bulevar kralja Aleksandra je zapravo Obrenovićev. Nisam imao pojma do pre neki dan.

In other news, u pošti kažu da u njihovom sistemu još nema promene i da novi naziv ne postoji, tako da se pošta Višem sudu i ostalima koji su tamo šalje na ulicu koja više ne postoji.

Ovaj troluje za sve pare, svaka čast. A najbolje je što je mogao da skine glavu Nemanji usred bela dana i niko ne bi reagovao par sati.

ima li neko informaciju o uklanjanju ćacilenda i okoline? sada, ako se deblokira takovska ostaju ćacilend i okolina kao jedino zaposednuto mesto-

Edited by đorđe geprat

12 minutes ago, vememah said:

Шта има да идете тамо када вам је човек направио најлепшу променаду на свету

On 23. 4. 2025. at 9:50, Hamlet Strašni said:

Jandeks implementirao promenu. Znam jer je Palata pravde promenila adresu

Potpuno je genijalno da imamo dva Bulevara kralja Aleksandra u gradu. Neće stvarati baš nikakve zabune...rolleyes

Sad ćemo morati i za ovaj stari Bulevar kralja Aleksandra da pišemo Bulevar kralja Aleksandra Obrenovića.

Edited by Ayatollah

Totalna ludnica, od svih imena baš Bulevar kralja Aleksandra.

Je l’ ste čuli kako će da se zove novi tramvajski most kod BGH2O?

5 minutes ago, FOX river said:

Totalna ludnica, od svih imena baš Bulevar kralja Aleksandra.

Je l’ ste čuli kako će da se zove novi tramvajski most kod BGH2O?

King Alexander’s bridge?

Čuo sam Novi srpski most na Euronews-u. 😅😇

1 hour ago, FOX river said:

Čuo sam Novi srpski most na Euronews-u. 😅😇

Ocekivano jako mastovito. Radikal i kad sere, pozdravi u mirnom stavu odlazak sopstvenog srpskog govneta u kanalizaciju i zasuze mu oci.

12 hours ago, Palmira said:

Шта има да идете тамо када вам је човек направио најлепшу променаду на свету

ne znam sta ju je ovde sokiralo, nizak vodostaj?

inace splav koji je pola podmornica, drzi kran, a pored krana dezuraju komunalci. samo je pitanje vremena kada ce uleteti da i ovaj deo obale oplemene