March 19Mar 19 Da to nije dobro pricvrsceno, pa vetar okrenuo? I nije crkla bandera, nego svetiljka na njoj.. Edited March 19Mar 19 by Moonwalker
March 20Mar 20 Ovi debili iz urbanističkog zakazali javnu raspravu oko EXPO tri dana pre održavanja.I danas 24h pre datuma održavanja otkazali...Po drugi put...
March 27Mar 27 https://www.the-case.eu/latest/the-peoples-choice-award-european-slapp-contest-2025/?s=35Glasajmo
March 27Mar 27 Koja je poenta daglasamo za ono sto nam je, uvek, bilo zdravo za gotovo?Majkumu, rodjen sam u ovom gradu pre 50+ godina, picio peske u centar i nazad bez problema i peske, islo se u Sumatovac, Orasac, Orac, Vltavu, Staru Srbiju, Maraton, Kalenic, Gucu... i nije niko pitao za ove sadasnje fensi restorane - koji vam je moj, deco.?Ne pocinje sve od vas - secamo se mi i Romani Tara, Presernove Kleti, Stare Hercegovine... i gomile toga sto nam sada nedostaje!To je bio neki nas, nama dragi, identitet, nedostaje nam i spominjemo majku svakome ko nam pomeen Mek, KFC ili bilo sta mesto toga!Iskoristite to, majke vam ga balave - dok smo jos u zivotu da pizdimo mi koji odrastosmo i pamtimo te stare kafane.Neko mora i to.
March 27Mar 27 Onaj ko nije probao pljesku i jedini dodatak luk i tucana paprika "onomad" u Balkanskoj - bele plocice, red na ulici do Narodnog Fronta porodilista, svi mirno cekaju...... i svi dobiju kvalitet koji cekaju.... e, taj nije ziveo u ovom gradu tih godina.Da ne pricamo o tome kako se krao jogurt, onaj PKB trouglasti, u onom prolazu ispred Filozofskohg fakulteta ka Studentskom trgu - ne treba ti nista vise uz to dok ides ka Trgu Republike da cekas nocni prevoz ka kuci.Ako ga i ne docekas - picis ulicama ka kuci i kupujes usput hranu, e, to je sto ove mladje generacije teko da ce dozive. Na zalost!
March 27Mar 27 1 minute ago, Shan Jan said:Nema vise staaaaarog Beograda :DNema ni Vojvodine, gde si mogao da odes kod pokojnog Pere Varenike koji ti stavi sveu u flasu od kisele vode, dovede sajkaske tamburase, isprzi ribu i zaboravis na sve to, a zaboravi i sekretarica US ambasade sa stola pored tebe kojoj je isti Pera Varenika, vlasnik kafane3, na pitanje gde je WC rekao da bira zbinje pored Dunava...Nema Beograda, nema ni Vojvodine sa svojim tamburasima, juga Srbije sa svojim trubacima.... - samo se ojkanje cuje...Dokle, bre!To je pitanje najbitnije za opstanak Srbije, bar ove uze, izmedju Save, Drine, Dunava ... - vratite nam, bre, nasu dvojku da pevamo!
March 27Mar 27 46 minutes ago, kronostime said:Koja je poenta daglasamo za ono sto nam je, uvek, bilo zdravo za gotovo?Majkumu, rodjen sam u ovom gradu pre 50+ godina, picio peske u centar i nazad bez problema i peske, islo se u Sumatovac, Orasac, Orac, Vltavu, Staru Srbiju, Maraton, Kalenic, Gucu, dušanov grad, zona, manjež, grčka kraljica, koloseum, centrala u čika ljubinoj, brodarska kasina, gospodarska mehana... i nije niko pitao za ove sadasnje fensi restorane - koji vam je moj, deco.?Ne pocinje sve od vas - secamo se mi i Romani Tara, Presernove Kleti, Stare Hercegovine... i gomile toga sto nam sada nedostaje!To je bio neki nas, nama dragi, identitet, nedostaje nam i spominjemo majku svakome ko nam pomeen Mek, KFC ili bilo sta mesto toga!Iskoristite to, majke vam ga balave - dok smo jos u zivotu da pizdimo mi koji odrastosmo i pamtimo te stare kafane.Neko mora i to.
April 1Apr 1 Godinama hodam po Banjičkoj, t.j.Bajfordovoj šumi.Prvi put da je šuma van funkcije, ne rade lampe noću, treba da nosiš utuku da ti ne bi neko skočio na leđa. Šapić je debil.
April 2Apr 2 On 1. 4. 2025. at 11:11, April said:da ti ne bi neko skočio na leđa.s obzirom na tragove upotrebljene profilakse u toj šumi, sasvim je moguće
Sunday at 17:405 days Ne znam gde ovo da stavim, moze na jedno 10 tema, ali mozda najpre ovdeLepo odgledas ovo i skocis kroz prozor od tuge
Wednesday at 06:222 days Mongoloidi su promenili naziv Savske ulice i sad je to Bulevar kralja Aleksandra I Karađorđevića.
Wednesday at 06:552 days On 13. 4. 2025. at 19:40, pantelia said:Ne znam gde ovo da stavim, moze na jedno 10 tema, ali mozda najpre ovdeLepo odgledas ovo i skocis kroz prozor od tugeDragoljub Bakić na 3:50