Filozof manijak Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 15 hours ago, Malvo said: Njih nije iznenadio sneg na pola dana, ono kao padne pa kolaps. Ovo traje već drugi dan, oni ne znaju gde biju. A običan sneg, nikakva mećava. U Novom Sadu isto, voda i bljuzga do kolena članaka na trotoarima, i tako već drugi dan, and counting...
cedo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 11 minutes ago, gsb said: Dok stojim citam tw nije sala „Pokušaćemo do kraja mandata i neću odustati od toga da sav tramvajski saobraćaj obnovimo, da svi autobusi budu novi. Ono što ćemo na ovoj skupštini dati mogućnost gradu da pređe s trolejbuskog na električna vozila. Ja mislim da trolejbuska infrastruktura i mreža je nešto što koči razvoj grada, da nam ne omogućava da menjamo linije u skladu sa razvojem glava“, kazao je Šapić i istakao da je to i estetsko pitanje s obzirom na mrežu koja zatvara nebo. Edited 14 hours ago by cedo
le petit nicolas Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago ukinuce elektricne trolejbuse i uvesti elektricne autobuse!? bolje da kupi one poljoavione, da lete iznad grada i boje nebo u nemanjicko plavu. da se narod raduje dok pesaci za svojim poslom. boze, da li ovo i majka moze da voli? poz 3
Barti66 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) "... i istakao da je to i estetsko pitanje s obzirom na mrežu koja zatvara nebo" Na svu sreći njihov govnograd otvara nebo Edited 14 hours ago by Barti66 1 3
napadaj Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 43 minutes ago, cedo said: Ja mislim da trolejbuska infrastruktura i mreža je nešto što koči razvoj grada, da nam ne omogućava da menjamo linije u skladu sa razvojem glava“, kazao je Šapić Tačno, nema te infrastrukture koja može da prati razvoj Šapićeve glave. 2
cedo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 minutes ago, napadaj said: Tačno, nema te infrastrukture koja može da prati razvoj Šapićeve glave. 2
Heyter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Na kraju izlaganja u skupštini Grada, Savo M ostavio Nikodijeviću pod nos makarone sa kupusom, koje dobijaju deca u BG vrtićima.. Pita ga Nikodijević, a poklopac?? Poneo ga Savo sa sobom! 1
barfly Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav sad novi kružni tok? Ovaj ludak se neće smiriti, dok na svakoj raskrsnici ne napravi jedan. Spopao nas Uzumaki, samo što Gangula crta i pravi kružne tokove, umesto spirala. 1
slepa živana Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 40 minutes ago, barfly said: Kakav sad novi kružni tok? Ovaj ludak se neće smiriti, dok na svakoj raskrsnici ne napravi jedan. Spopao nas Uzumaki, samo što Gangula crta i pravi kružne tokove, umesto spirala. našo šestar u nekoj fioci i sad je fasciniran vežba na mapi grada 1 5
barfly Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, slepa živana said: našo šestar u nekoj fioci i sad je fasciniran vežba na mapi grada I ucrtava spomenike čičadraži. Posle mu sekretarica odštampa crno-bele slike autobusa, da ih boji u plavo. 2
kud u maglu Simoviću Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago grešan sam, al svaki fotograf čak i amater će me razumeti hiljadama puta sam proklinjao trolejbuske mreže koje su onemogućavale iole pristojnu street fotografiju zaista ne vidim problem da se umesto trolejbusa istom trasom obraćaju električni autobusi na stranu, ako je ikako moguće, gangula i radikali 1
le petit nicolas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) izvini, ne razumem argument. te mreze su deo gradskog kadra, pejzaza, kao i tramvajske. nisam za ostajanje nasih trapavih trola po svaku cenu. ali ne moze samo: izvezi trolu, uvezi e-bus. oni traze svoju infrastrukturu, pogone za punjenje koji nisu jevtini, itd. a ima i netrapavih trola, na primer u pragu. poz Edited 2 hours ago by le petit nicolas
johan nagel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Већи проблем од овог конкретног питања је то што Гангула ради шта год хоће буквално, како му дуне тако спроведе неку своју фикс-идеју, нема никога да га заузда мало, у фазону стани царе није ово твоја прћија.. Мада пресликану ствар имамо и на државном нивоу тако да.. 3
Eleniko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ja sam ovde tim kums. trole i sve što nose sa sobom su toliko passe da ne vidim kako da ih odbranimo, kojim argumentom. pored toga dodajem i stari tramvajski most koji brani miketic. neodbranjivo ruglo, barem za saobracaj. na raskrsnici posle mosta sam jednom pocepao 2 gume, kostalo me 250e. na lose uradjen spoj sina. 1
Recommended Posts