Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Izgleda da su znali sta ce da se desi jerbo je prognoza to najavljivala..Pa su, shvativsi da ne mogu nista da urade i spreme se za haos, potegli najbolju mogucu soluciju da sprece da im narod spali i autobuse i vozace -  Proglasili su prevoz besplatnim posle NG :)

• +1 1
Posted
8 hours ago, slepa živana said:

jel se ovo neko zajebava?

Gfg9IBWWIAAgWQz?format=jpg&name=large

After u Mirijevu :D 

• Haha 3
Posted

Meni od Ripnja do Filmskog grada juce trebalo tri sata. I to je sam veci deo puta presao pre pravog spica.

Posted

Ajte i vi, kako Gangula da zna za problem kada u Trstu nikada nema snega.

Posted

Očekivani kolaps, iako ne moram, krenuo sam na posao samo da posvedočim haosu, ja sam kao Veljko Pajović, samo mnogo neprijatnije pojave i krajnje iritirajućeg glasa. Čitavih sat vremena za rastojanje od 5,5 km, sam sebi kriv, tramvaji su išli super dok jedan od njih nije stao. Najgore tek sledi, nerazgrtani trotoari koji će da se naizmenično tope i lede cele nedelje. Poseban biser su panduri koji tamnoputim vozačima gradskog prevoza objašnjavaju kuda da idu.

• +1 1
Posted
3 hours ago, napadaj said:

Svakoga ko uđe u raskrsnicu na zeleno, iako vidi da će ostati tu i kada se upali crveno, treba tući na licu mesta.

Bukvalno najveci problem saobracaja. Tako se zastoj na jednom mestu prosiri na sve strane

• +1 3
Posted (edited)

...

Edited by Klara
Posted

Njih nije iznenadio sneg na pola dana, ono kao padne pa kolaps. Ovo traje već drugi dan, oni ne znaju gde biju. A običan sneg, nikakva mećava.

• +1 1
Posted

u lazarevcu nema ni vode ni struje :lolol: 

Posted
3 hours ago, cedo said:

i ovo je beograd ?

i ovo je beograd

• Wub 1
  • Hvala 1
Posted
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

i ovo je beograd

i opet ce se ljudi pitati zasto se desila 45.

• Vojvodo,serdare 1