Eleniko Posted Wednesday at 22:41 Share Posted Wednesday at 22:41 40 minutes ago, Eleniko said: Dobar predlog: https://x.com/_Apostle13/status/1851534092417794127?t=H9kXMkOMhZkNkDSSXj1_HA&s=19 Mora ovako, ne radi embed A zašto u sredini kružnog toka ne bi bila visoka platforma sa razglasom gde sedi Saša Popović, prima smsove od publike koja gleda uživo saobraćaj i glasa a onda se Saša dere u mikrofon DALJE IDE, DALJE IDE BG1089RA 5 Link to comment
Milosh76 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Savska nije gotova, a ka'ce ne zna se. Link to comment
Milosh76 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Rece mi sad kolega, da kod Autokomande postavljaju semafore na isti nacin kao i kod Usca. 1 2 Link to comment
Arkadija Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Jel počinju sutra sa uklanjanjem Starog mosta? 1 Link to comment
spettacollo Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Zanimljivo mi je bilo pročitati šta su sa Saobraćajnog fakulteta rekli. Posebno dobro je da je evolutivni put jednog raskršća, prema njima, kružni tok -> kružni tok sa semaforima -> klasična raskrsnica sa semaforima. Mi, gle čuda, devoluiramo (ako se tako kaže, znate na šta mislim). 1 1 Link to comment
Milosh76 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 14 minutes ago, Arkadija said: Jel počinju sutra sa uklanjanjem Starog mosta? Ako zatvore most, a ne puste Savsku i tramvaje kroz istu, Nemanjina, Bulevar, Zvezdara... ce biti u problemu, jer nece postojati tramvaji koji idu tom trasom. A sanse da puste tramvaje kroz Savsku sutra, su bas male, juce sam prosao kolima, ne deluje da ce skoro zavrsiti. 1 Link to comment
Malvo Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Mislim da je jedina slamka spasa trenutno da On ustane na levu nogu, a da Vesara ume da izgovori pravu reč u pravom trenutku i oslobodi nas ovog ludaka. Pokušavam da zamislim šta mu sve može pasti na pamet narednih godina i mislim da limiti ne postoje. 1 Link to comment
Halvard Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Znači najozbiljnije hvatam sebe u nostalgiji za Vesićevim vremenima, da mi je neko to rekao pre par godina... 1 2 Link to comment
Milosh76 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Mogu misliti kako ce da izgleda petkom. Link to comment
ragasto Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 2 hours ago, Halvard said: Znači najozbiljnije hvatam sebe u nostalgiji za Vesićevim vremenima, da mi je neko to rekao pre par godina... Nenenene...ne budi malodušan. Seti se Tetrisa sa kockama na Trgu. Treba bojkotovati sve ovo, ne vidim drugo rešenje. 1 Link to comment
Arkadija Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago https://n1info.rs/vesti/sekretarijat-u-subotu-se-zatvara-stari-savski-most-brojne-izmene-u-saobracaju/ Ipak zatvaraju most od subote. Napalm nije dovoljan za ove stetocine. 3 Link to comment
Mel Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Arkadija said: https://n1info.rs/vesti/sekretarijat-u-subotu-se-zatvara-stari-savski-most-brojne-izmene-u-saobracaju/ Ipak zatvaraju most od subote. Napalm nije dovoljan za ove stetocine. Da ga je NATO srusio jos bismo kukali. Link to comment
Recommended Posts