Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Savska nije gotova, a ka'ce ne zna se.

Posted

Rece mi sad kolega, da kod Autokomande postavljaju semafore na isti nacin kao i kod Usca.

• Wub 1
  • Haha 2
Posted

Jel počinju sutra sa uklanjanjem Starog mosta?

• Tužno 1
Posted

Zanimljivo mi je bilo pročitati šta su sa Saobraćajnog fakulteta rekli. Posebno dobro je da je evolutivni put jednog raskršća, prema njima, kružni tok -> kružni tok sa semaforima -> klasična raskrsnica sa semaforima. Mi, gle čuda, devoluiramo (ako se tako kaže, znate na šta mislim).

• +1 1
  • Haha 1
Posted
14 minutes ago, Arkadija said:

Jel počinju sutra sa uklanjanjem Starog mosta?

Ako zatvore most, a ne puste Savsku i tramvaje kroz istu, Nemanjina, Bulevar, Zvezdara... ce biti u problemu, jer nece postojati tramvaji koji idu tom trasom.

A sanse da puste tramvaje kroz Savsku sutra, su bas male, juce sam prosao kolima, ne deluje da ce skoro zavrsiti.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Mislim da je jedina slamka spasa trenutno da On ustane na levu nogu, a da Vesara ume da izgovori pravu reč u pravom trenutku i oslobodi nas ovog ludaka. 

Pokušavam da zamislim šta mu sve može pasti na pamet narednih godina i mislim da limiti ne postoje.

• +1 1
Posted

Znači najozbiljnije hvatam sebe u nostalgiji za Vesićevim vremenima, da mi je neko to rekao pre par godina... :isuse:

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Mogu misliti kako ce da izgleda petkom.

Posted
2 hours ago, Halvard said:

Znači najozbiljnije hvatam sebe u nostalgiji za Vesićevim vremenima, da mi je neko to rekao pre par godina... :isuse:

Nenenene...ne budi malodušan. Seti se Tetrisa sa kockama na Trgu.

Treba bojkotovati sve ovo, ne vidim drugo rešenje.:sleep:

• Haha 1
Posted
16 hours ago, Mel said:

Da ga je NATO srusio jos bismo kukali.

Da ga je NATO srusio, do sada bi napravili novi, siri, lepsi, i prihvatljiviji za bandu iz BnV.

u ostalim vestima...

Skretanje za Sarajevsku sa Mostara ne funkcionise. Kako oni zamisljaju da puste tramvaje sutra tuda, to je misterija.

• +1 2