kud u maglu Simoviću Posted October 29 Posted October 29 3 hours ago, Milosh76 said: Novi most nece pre kraja 2026 godine molim da se novi most zove svojim punim imenom, novi srpski most 2
Shan Jan Posted October 29 Posted October 29 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: molim da se novi most zove svojim punim imenom, novi srBski most
đorđe geprat Posted October 29 Posted October 29 jebi ga Quote Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić kazao je danas da u Beograd uvodi evropske standarde, koji podrazumevaju i semafore u kružnom toku, konkretno na Brankovom mostu, čiji cilj je da zamene saobraćajnog policajca u špicu. Naveo je da ti semafori neće imati zeleno svetlo, već samo crveno i trepćuće žuto. Semafor na kružnom toku na Brankovom mostu počeće da funkcioniše sutra od 7.00.
Milosh76 Posted October 29 Posted October 29 (edited) Sta radis u zivotu? Ja sam semafor! Radim dvokratno 7h dnevno, 5 dana u nedelji, svaki vikend slobodan 🎉😁 Edited October 29 by Milosh76 1 1
radisa Posted October 29 Posted October 29 Ja veše neću smeti da idem na kroz Slaviju... Jebem mu miša, i ovako je konfuzno još sa ovim faličnim semaforima, srpskim vozačima koji blenu u telefon i vozčicama koje se šminkaju, nema šanse da to bude mesto kroz koje želim da proteram svoj auto...
Babu Bhatt Posted October 29 Posted October 29 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: molim da se novi most zove svojim punim imenom, novi srpski most Prejako
samo_opusteno Posted October 30 Posted October 30 20 hours ago, Malvo said: Ovaj most možda i sagrade, ali opet sam vrlo skeptičan prema tome da su ovi uopšte u stanju da izvedu takav kompleksan infrastrukturni projekat kao što je tunel. Nije to zidanje ovih Dubai like zgrada sa Temua, ko zna na šta će usput da nalete i koje sranje da naprave. Upravo prave 3 najveca tunela koje je Srbija videla.
Choda Posted October 30 Posted October 30 13 hours ago, Eleniko said: Moja svastika se hvali da moze da izlakira nokte na putu do posla
Recommended Posts