Milosh76 Posted Saturday at 14:52 Share Posted Saturday at 14:52 Sapiceva "inteligencija" 1 Link to comment
slepa živana Posted Saturday at 16:53 Share Posted Saturday at 16:53 možda ima veze s ovim belosvetskim hitlerovcima što nam svaki drugi dan dolaze u posetu 1 Link to comment
Milosh76 Posted Saturday at 18:21 Share Posted Saturday at 18:21 Ima i sa njima, posto podrzavaju sve sto Vucic radi pa i sto krade izbore. 1 Link to comment
Milosh76 Posted Saturday at 22:27 Share Posted Saturday at 22:27 On 23. 10. 2024. at 9:03, Milosh76 said: Da li je neko prosao preko kruznog toka kod Usca, da li zaista prave semafor ispred na NBG strani? Prosao ja veceras. Nisu semafori, nego nosaci za kamere. Jedan od NBG ka mostu, drugi od Zemuna ka mostu. 2 Link to comment
Milosh76 Posted Sunday at 17:58 Share Posted Sunday at 17:58 19 hours ago, Milosh76 said: Prosao ja veceras. Nisu semafori, nego nosaci za kamere. Jedan od NBG ka mostu, drugi od Zemuna ka mostu. Da se ispravim... Jeste nosac za kamere, ali su stavljeni i semafori i sa NBG i sta strane ka NBG. Od Zemuna nisam video. Link to comment
Hermetico Posted Monday at 09:55 Share Posted Monday at 09:55 On 20. 10. 2024. at 20:45, slepa živana said: kakav ti je ovo kvot? ko je napisao ovo za kokoainsku groznicu? Niko nije napisao, matori politikolog koga znam je stalno to pričao (u polušali) za DS ekipu, pa nam je ostalo kao zezalica. Mislim, meni je rezoniralo s likom koji je bio u vrhuški jedne marketing agencije koju svi znamo. Lik je bukvalno snifao, partijao i radio cele nedelje, pa ga je vikendom krpio konzilijum na VMA, pa opet... Ne znam da li je pravilo, mogao sam lako da upoznam DS lidere ali sam bukvalno odbijao (i danas sam utoliko srećniji čovek). Što se tiče ovoga da su ih Ameri obučavali ne mislim na USA državu ili neki njihov deep state projekat, jednostavno kontam da su uzeli neku do jaja agenciju koja to radi. Možda lupam, stvarno ne znam i stvarno me ne treba slušati ovih dana (i najbiliži ljudi mi oproste kad lupim nešto, dotle došlo al proći će). Sećam se samo da sam kad se Vučić pojavio 2012. posle pobede pomislio kako mu se ceo body language promenio. Ne bih da širim priču ovde u tom pravcu, bilo sve to tačno ili ne to su dead end priče, koje raspaljuju najgore u ljudima i privlače budaletine. Zamislite ili pomislite da sam odvalio neku glupost u trenutku slabosti Stvarno. A da ja nastavim da postujem o muzici, crtanju, obrazovanju i slično. Realno, em sam debil za politiku em ni ne volim nešto krajni sever foruma. Trudim se da to ni ne čitam (u šali kažem 'lekar mi zabranio'). A bogami ću se truditi još više, imam ja pametnije stvari da kanališem svoje mišljenje o aktuelnoj politici, koje realno nit je mnogo popularno nit je mnogo učeno niti volim da ga iznosim. Lol uvek sam želeo da napišem ovo, pa evo sjajne prilike Link to comment
vememah Posted Tuesday at 09:29 Share Posted Tuesday at 09:29 (edited) Ozbiljno isprojektovano, kao i sve drugo što rade. 1 je Aca Šapić. Edited Tuesday at 09:32 by vememah 2 1 Link to comment
Halvard Posted Tuesday at 09:52 Share Posted Tuesday at 09:52 Ovo što se dešava sa Beogradom je nekakav eksperiment, ovoliko obesmišljavanje bukvalno svega ne može biti slučajno. Koliko god da su nesposobni, makar jednom bi se potrefilo da nešto ubodu kako treba. 5 1 Link to comment
Milosh76 Posted Tuesday at 11:06 Share Posted Tuesday at 11:06 Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić kazao je danas da u Beograd uvodi evropske standarde, koji podrazumevaju i semafore u kružnom toku, čiji cilj je da zamene saobraćajnog policajca u špicu. Naveo je da ti semafori neće imati zeleno svetlo, već samo crveno i trepćuće žuto. „Kružni tok ima svoja pravila i to se neće promeniti. Kada se upali trepćuće žuto, imate pravo da se uključite u kružni tok, ali poštujući njegova pravila. Crveno će menjati saobraćajca u toku špica“, pojasnio je, kako prenosi N1, Šapić. Dodao je da će biti i pešački prelaz za pešake, koji će moći da prelaze kada je crveno za vozače. Najavio je i da se planira i da se uvedu semafori i na kružnom toku na Slavije, po ugledu na evropske metropole, poput Barselone, Berlina, MIlana, i da bi oni bili u samom kružnom toku. Kazao je da mi nemamo stručnjake koji mogu da naprave plan za te semafore, i da se nada da će nam pomoći stranci u tome. U planu je i regulisanje saobraćaja na Autokomandi, odnosno postavljanje semafora, što bi trebalo da se desi za oko mesec dana. Rekao je i da će semafor biti uključen samo u špicu – od 7.00 do 10.00 i od 14.30-18.30, a ostali deo dana će biti prohodan bez paljenja crvenog, odnosno biće trepćuće žuto svetlo. Vikendom neće raditi semafor. Posle manje od dva meseca, od kada je pušten u rad kružni tok kod Ušća u Beogradu, ne prestaje da intrigira javnost, zbog gužvi i haosa u saobraćaju koji je njegovo uvođenje izazvalo. Nadležni na to mesto vraćaju semafore, tako da ćemo ubuduće imati i kružni tok i semafore. https://nova.rs/vesti/drustvo/sapic-tvrdi-da-uvodi-evropske-standarde-semafor-u-kruznom-toku-nece-imati-zeleno-svetlo/ 2 1 Link to comment
Malvo Posted Tuesday at 11:21 Share Posted Tuesday at 11:21 1 hour ago, Halvard said: Ovo što se dešava sa Beogradom je nekakav eksperiment, ovoliko obesmišljavanje bukvalno svega ne može biti slučajno. Koliko god da su nesposobni, makar jednom bi se potrefilo da nešto ubodu kako treba. Tek nas očekuje kolaps od 1. novembra. Nadam se da će se dovoljno ljudi uplašiti i ne koristiti automobil ako im nije stvarno potrebno. Još kad krenu kiše i gore vreme, ne dao bog sneg, pa to će biti stvarno ne znam. Ispašće tačna ona teorija da su pustili Šapića da se iživljava kao kaznu za to što su uopšte morali da ga dovlače. Niste hteli Vesića, evo vam sad Šapić i boli nas dupe za njegov rejting. 1 1 1 Link to comment
Milosh76 Posted Tuesday at 11:30 Share Posted Tuesday at 11:30 U kojoj je fazi zavrsetak radova u Savskoj, kada tu planiraju da puste tramvaje? Ako zatvore Savski most 1.11. a ne puste Savsku, tramvaji ce ici samo sa NBG ka Banovom Brdu i nigde vise, jer kroz Nemanjinu i Bulevar nece moci da dodju. Postojace i Dvojka koja ide u krug i to je sve. Ne mogu da verujem da ne postoji nijedan saobracajni inzinjer sa kicmom da kaze nesto na temu rusenja mosta, a da radi u gradskoj Upravi BG. Novi most nece pre kraja 2026 godine, a oni tuneli od 29og nece jos 2 godine posle toga. Katastrofa se sprema za 48h bukvalno. Link to comment
Malvo Posted Tuesday at 11:58 Share Posted Tuesday at 11:58 Napreduju, vidim da na Beobuildu pišu da će moći probna vožnja kroz neki dan, ali jutros sam prošao i meni ono laički... ne izgleda kao da će za neki dan. Čak je još uvek blokirano skretanje u Drinsku-Sarajevsku, što je najbizarniji momenat, da toliko dugo ne mogu da reše to skretanje u ulicu koja jelte radi. Ovaj most možda i sagrade, ali opet sam vrlo skeptičan prema tome da su ovi uopšte u stanju da izvedu takav kompleksan infrastrukturni projekat kao što je tunel. Nije to zidanje ovih Dubai like zgrada sa Temua, ko zna na šta će usput da nalete i koje sranje da naprave. Link to comment
Shan Jan Posted Tuesday at 11:58 Share Posted Tuesday at 11:58 (edited) Cudno zvuci ali verujem da ce zavrsiti na neki oruk novi most za 2-3 godine jer se to sprema za EXPO. Pitaj boga na sta ce liciti. Ima inzenjera sa kicmom, samo su takvi remetilacki faktori isterani odavno Edit: Za tunel bih se kladio da nece biti gotov na vreme, jednostavno previse para i kompleksnosti. Jedino ako je sve u rukama inozemaca kao onaj kineski most kod Zemuna. Edited Tuesday at 12:00 by Shan Jan 1 Link to comment
zorglub Posted Tuesday at 13:25 Share Posted Tuesday at 13:25 1 hour ago, Milosh76 said: Novi most nece Meščini da će biti ovako Link to comment
Recommended Posts