Prežihov Voranc Posted October 16 Posted October 16 35 minutes ago, aram said: A ko si ti koji si se registrovao prekjuče a znaš ljude kojih ovde nema godinama? onaj koji te je pre 15 godina pitao dal je aram skraćeno od smaram 2
aram Posted October 16 Posted October 16 4 minutes ago, Prežihov Voranc said: onaj koji te je pre 15 godina pitao dal je aram skraćeno od smaram i misliš da mi je to bilo toliko bitno da sam te zapamtio? nisam. dakle, ko si?
slepa živana Posted October 16 Posted October 16 23 minutes ago, aram said: i misliš da mi je to bilo toliko bitno da sam te zapamtio? nisam. dakle, ko si? liči mi na matildu 2
Filozof manijak Posted October 17 Posted October 17 Jel taj Flegma onaj što nam je podario flegminu kafu?
Valk Posted October 17 Posted October 17 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pusti belu reku tata mata je 🛞⭐️ Kums je naš, vidi ga što reklamira suptilno cigane i Zvezdu.
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 Kakav je ovo kolaps bio u petak u gradu? Izasli oko 1 popodne iz gajbe i od tada pa do kraja dana milijardu automobila na sve strane, guzve svuda - NBG, autoput, Autokomanda, Vozdovac, Vracar, Dedinje, male ulice, velike ulice, kurci palci...
đorđe geprat Posted October 19 Posted October 19 odložih povratak u grad za ponedeljak. srećom, autom samo do rakovice. ipak, moraću kod ćere na NBG. moram autom, nosim alate. kojim putem?. obilaznica ili nost na adi? trećeg nema.
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 2 minutes ago, đorđe geprat said: odložih povratak u grad za ponedeljak. srećom, autom samo do rakovice. ipak, moraću kod ćere na NBG. moram autom, nosim alate. kojim putem?. obilaznica ili nost na adi? trećeg nema. Most na Adi jos uvek nema guzve.
đorđe geprat Posted October 19 Posted October 19 ponedeljak, negde oko podne. a valja doći do mosta. trgovačka, pa nizbrdo do čukaričke padine pa pored ade i molla. možda da krenem kroz kneza višeslava, preko oni ležećih policajaca pa pored hipodroma na most. prolazio sam obe trase i uvek pizdio što nisam onom drugom. rakovički drum pa pored miloševog konaka ne dolazi u obzir. a lepo sam govorio ćeri da nađu stan s ove moje strane
kud u maglu Simoviću Posted October 19 Posted October 19 1 hour ago, đorđe geprat said: odložih povratak u grad za ponedeljak. srećom, autom samo do rakovice. ipak, moraću kod ćere na NBG. moram autom, nosim alate. kojim putem?. obilaznica ili nost na adi? trećeg nema. lepo ukucaš krajnju destinaciju u google maps na telefonu pre nego što kreneš i tamo gde budu bordo ulice to izbegavaš, a ako situacija dozvoljava izbegavaš i one crvene 1 1
Recommended Posts