October 3, 20241 yr On 30. 9. 2024. at 22:11, pt 2.0 said: Kroz pukotinu... Da li je neko već preuzeo zasluge za pukotine?
October 3, 20241 yr On 30. 9. 2024. at 22:11, pt 2.0 said: Kroz pukotinu... "Ememem" iz Liona. https://www.instagram.com/ememem.flacking/
October 3, 20241 yr 3 hours ago, Boksi said: U BG-u postoji ulica Prve balkanske radio-antene?! Nikako je ne treba mesati sa obliznjom ulicom Prve Radio Stanice
October 4, 20241 yr Због квара на производном погону Бежанија, током ноћи умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању имали су становници општина Нови Београд, Земун и Сурчин. Санација проблема је завршена у раним јутарњим часовима и у току је пуњење система и стабилизација водоснабдевања. Уредан притисак и редовно водоснабдевање очекује се у првој половини дана Edited October 4, 20241 yr by Milosh76
October 5, 20241 yr Zato sto je uzasno reseno iskljucenje kod Dusanovca. Tu nije guzva mozda u 3 ujutro. Sledece zagusenje je kod Hitne pomoci tj skretanje ka kneza Milosa i odvajanje za Sajam/Savsku. Posle toga ukljucenje iz Savske je guzva, pa sa nekih 50km/h se predje most Prosao malopre tuda. Edited October 5, 20241 yr by Milosh76
October 5, 20241 yr Mi prosli gradskim busom od Nbg do Vozdovca..i nazad. Svuda neki haos. Rece jedan covek da je to zato sto su zadusnice danas
October 5, 20241 yr Ja malopre kolima sa Zvezdare do Konjarnika, pa u centar Ustaničkom i preko Slavije. Svuda haos od gužve, oko Bea posebno.
October 5, 20241 yr koliko sam videla na vestima, danas psiho ugošćava onog šeika iz emirata možda su oni dodatno zakrčili