Filozof manijak Posted October 15 Posted October 15 Đe ono DŽeksovo leteće sokoćalo kad nam najviše treba?
Boksi Posted October 15 Posted October 15 Rikša mi zabavnija. Možemo u mimoilaženju i horski da zapevamo
Mr.Mxyzptlk Posted October 16 Posted October 16 ne bih ja sedeo ovde nema leba. glava u torbi. kao i vecina kafica po dorcolu npr pakao.
Godfrey Posted October 16 Posted October 16 E stvarno više mi je muka od radova i zatvaranja svih mogućih ulica i svega živog Jebote gde god krenem, nešto zatvoreno, idioti jebeni Zatvorena Drajzerova, Sarajevska, Savsku da ne komentarišem....Tošin Bunar pakao I sve nekako negde oko sudova, mrš bre, simbolika izgleda 4
kud u maglu Simoviću Posted October 16 Posted October 16 još da zatvore i brankov, gazelu, i đilasov pa da proglasimo sao novi beograd 5 1 1
Milošica Posted October 16 Posted October 16 (edited) 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: još da zatvore i brankov, gazelu, i đilasov pa da proglasimo sao novi beograd Znači mora da se preselim na NBG zbog Arene. I zbog Bele reke. Edited October 16 by Milošica
kud u maglu Simoviću Posted October 16 Posted October 16 1 minute ago, Milošica said: Znači mora da se preselim na NBG zbog Arene. I zbog Bele reke. pusti belu reku tata mata je 🛞⭐️
Milošica Posted October 16 Posted October 16 (edited) Vodićeš me, nisam bio. Od tih morskih sam bio samo na onom na Adi kad smo imali neku proslavu sa Britiš motors. Edited October 16 by Milošica 1
Prežihov Voranc Posted October 16 Posted October 16 Ti si, Milošice, ovako na prvu loptu, dete Mejdejke i Keksikrema 1 7
aram Posted October 16 Posted October 16 2 hours ago, Prežihov Voranc said: Ti si, Milošice, ovako na prvu loptu, dete Mejdejke i Keksikrema A ko si ti koji si se registrovao prekjuče a znaš ljude kojih ovde nema godinama? 2
Recommended Posts