MocaVukotic Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Jutros je bila apokalipsa ovde na cukarici, a valjevska je bila urusena skroz te 2019, propao asfalt, vidi se kina kroz rupu, onaj donji deo do endija vorhola. Bas su ga lepo opravili, svaka cast 1 1
pbg12345 Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 ja nisam ni bio svestan da je padala kisa negde u beogradu, dok nisam krenuo ka gradu i video da je cela desna traka ostruznickog puta u smeru ka gradu puna vode bukvalno nikad to nisam video u povratku, jos gore,leva traka iz grada, do pola negde i vise nanesen sloj zemlje/peska/prasine bas zajebano za voznju ocigledno je bilo bas ozbiljno nevreme jutros oko makisa 1
James Marshall Posted September 7, 2024 Posted September 7, 2024 Najgrđe je bilo taj potez Ada - Makiš - BB, već na kilometar dva odatle nije bilo ni 50% 2
Milosh76 Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Ista ekipa nesposobnih neandertalaca radi po gradu...strasno... 2
booyaka Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Puni ste predrasuda o Rusima a neki i nemate pojma o čemu pričate. Ljudi su sa drugačijim mentalitetom nego našim, iz mog iskustva koje nije malo 99% njih ne podnosi Putina, i to je veća mržnja nego naša prema žvalavom što je razumljivo. Prilagođavanje na nepoznatu sredinu je proces, ne može da se desi preko noći, i mi kada smo u inostranstvu volimo da nađemo naše ljude, ali smo mi i otvoreniji prema drugima. Drugačiji su od nas što ne znači da ne žele da se uklope, samo to rade na njihov način.
Boksi Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 5 minutes ago, booyaka said: Puni ste predrasuda o Rusima a neki i nemate pojma o čemu pričate. Ljudi su sa drugačijim mentalitetom nego našim, iz mog iskustva koje nije malo 99% njih ne podnosi Putina, i to je veća mržnja nego naša prema žvalavom što je razumljivo. Prilagođavanje na nepoznatu sredinu je proces, ne može da se desi preko noći, i mi kada smo u inostranstvu volimo da nađemo naše ljude, ali smo mi i otvoreniji prema drugima. Drugačiji su od nas što ne znači da ne žele da se uklope, samo to rade na njihov način. Provedoh jedan kraći period života u Moskvi. Skoro svaki dan sam išla u malu samoposlugu ispred zgrade. Pa dobrih mesec dana nisam čula ‘dobar dan’, ‘izvolite’, ‘hvala’, ‘dovidjenja’. Ništa. Muk. A onda su se navikli na mene i postali toliko srdačni i ljubazni da mi je milina bila ići tamo. Da se vratim na Beograd, zna li bre neko nešto o istoriji Petlovog brdeta? Treba mi argumentacija za raspravu 1
johan nagel Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Хаха најјача је та прича с коцкама, мислим да нема дела града у којем су их поставили а да их после нису мењали или оно сељачки забетонирали и ћао. Мислим није смешно али ето. 5
Frile Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 4 hours ago, Boksita said: Da se vratim na Beograd, zna li bre neko nešto o istoriji Petlovog brdeta? Treba mi argumentacija za raspravu možda ti pomogne ovaj plan Beograda iz 1949 https://i.postimg.cc/gJhgwW36/Plan-Beograda-1949.jpg U donjem delu je pregledna karta bliže okoline Beograda, na karti postoje naselja (sela) Kijevo, i Kneževac, ali istočno od kote Petlovo brdo, tamo gde je današnje naselje Petlovo brdo, nema ničega. 2
Boksi Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 (edited) https://n1info.rs/vesti/nova-ekonomija-kolarov-gradi-luksuzno-naselje-u-blizini-muzeja-jugoslavije/ Edited September 10, 2024 by Boksita . 1 1
slepa živana Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 da li da očekujemo požar na dedinju ili će dobiti dozvole za seču stabala 1
Boksi Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Ne mogu da nadjem taj tekst, možda se neko seća: iz medjuratne Politike, rubrika Pisma čitalaca ili tako nešto, žali se stanovnik Beograda zbog rušenja starih zgrada, gradjenja novih i upropaštavanja grada? Nekad pomislim da sam i ja kao taj zabrinuti gradjanin, a onda pogledam Neimar, recimo, i kaže mi se samo. I ne samo u BG-u već celoj Srbiji i komšiluku. Dok eno siroti Riki Džervejs ne može da dobije dozvolu da na svom imanju od 10+ miliona £ izgradi teniski teren jer se komšije bune. Ili Luis Hamilton koji se toliko borio da mu dozvole da u svom dvorištu poseče drvo.
Recommended Posts