MocaVukotic Posted September 7 Share Posted September 7 Jutros je bila apokalipsa ovde na cukarici, a valjevska je bila urusena skroz te 2019, propao asfalt, vidi se kina kroz rupu, onaj donji deo do endija vorhola. Bas su ga lepo opravili, svaka cast 1 1 Link to comment
pbg12345 Posted September 7 Share Posted September 7 ja nisam ni bio svestan da je padala kisa negde u beogradu, dok nisam krenuo ka gradu i video da je cela desna traka ostruznickog puta u smeru ka gradu puna vode bukvalno nikad to nisam video u povratku, jos gore,leva traka iz grada, do pola negde i vise nanesen sloj zemlje/peska/prasine bas zajebano za voznju ocigledno je bilo bas ozbiljno nevreme jutros oko makisa 1 Link to comment
James Marshall Posted September 7 Share Posted September 7 Najgrđe je bilo taj potez Ada - Makiš - BB, već na kilometar dva odatle nije bilo ni 50% 2 Link to comment
Milosh76 Posted September 8 Share Posted September 8 Ista ekipa nesposobnih neandertalaca radi po gradu...strasno... 2 Link to comment
booyaka Posted September 8 Share Posted September 8 Puni ste predrasuda o Rusima a neki i nemate pojma o čemu pričate. Ljudi su sa drugačijim mentalitetom nego našim, iz mog iskustva koje nije malo 99% njih ne podnosi Putina, i to je veća mržnja nego naša prema žvalavom što je razumljivo. Prilagođavanje na nepoznatu sredinu je proces, ne može da se desi preko noći, i mi kada smo u inostranstvu volimo da nađemo naše ljude, ali smo mi i otvoreniji prema drugima. Drugačiji su od nas što ne znači da ne žele da se uklope, samo to rade na njihov način. Link to comment
Boksi Posted September 8 Share Posted September 8 5 minutes ago, booyaka said: Puni ste predrasuda o Rusima a neki i nemate pojma o čemu pričate. Ljudi su sa drugačijim mentalitetom nego našim, iz mog iskustva koje nije malo 99% njih ne podnosi Putina, i to je veća mržnja nego naša prema žvalavom što je razumljivo. Prilagođavanje na nepoznatu sredinu je proces, ne može da se desi preko noći, i mi kada smo u inostranstvu volimo da nađemo naše ljude, ali smo mi i otvoreniji prema drugima. Drugačiji su od nas što ne znači da ne žele da se uklope, samo to rade na njihov način. Provedoh jedan kraći period života u Moskvi. Skoro svaki dan sam išla u malu samoposlugu ispred zgrade. Pa dobrih mesec dana nisam čula ‘dobar dan’, ‘izvolite’, ‘hvala’, ‘dovidjenja’. Ništa. Muk. A onda su se navikli na mene i postali toliko srdačni i ljubazni da mi je milina bila ići tamo. Da se vratim na Beograd, zna li bre neko nešto o istoriji Petlovog brdeta? Treba mi argumentacija za raspravu 1 Link to comment
johan nagel Posted September 8 Share Posted September 8 Хаха најјача је та прича с коцкама, мислим да нема дела града у којем су их поставили а да их после нису мењали или оно сељачки забетонирали и ћао. Мислим није смешно али ето. 5 Link to comment
Milosh76 Posted September 8 Share Posted September 8 Asfaltirace taj deo, garantovano. 1 Link to comment
Frile Posted September 8 Share Posted September 8 4 hours ago, Boksita said: Da se vratim na Beograd, zna li bre neko nešto o istoriji Petlovog brdeta? Treba mi argumentacija za raspravu možda ti pomogne ovaj plan Beograda iz 1949 https://i.postimg.cc/gJhgwW36/Plan-Beograda-1949.jpg U donjem delu je pregledna karta bliže okoline Beograda, na karti postoje naselja (sela) Kijevo, i Kneževac, ali istočno od kote Petlovo brdo, tamo gde je današnje naselje Petlovo brdo, nema ničega. 2 Link to comment
Boksi Posted September 10 Share Posted September 10 (edited) https://n1info.rs/vesti/nova-ekonomija-kolarov-gradi-luksuzno-naselje-u-blizini-muzeja-jugoslavije/ Edited September 10 by Boksita . 1 1 Link to comment
slepa živana Posted September 10 Share Posted September 10 da li da očekujemo požar na dedinju ili će dobiti dozvole za seču stabala 1 Link to comment
Boksi Posted September 10 Share Posted September 10 Ne mogu da nadjem taj tekst, možda se neko seća: iz medjuratne Politike, rubrika Pisma čitalaca ili tako nešto, žali se stanovnik Beograda zbog rušenja starih zgrada, gradjenja novih i upropaštavanja grada? Nekad pomislim da sam i ja kao taj zabrinuti gradjanin, a onda pogledam Neimar, recimo, i kaže mi se samo. I ne samo u BG-u već celoj Srbiji i komšiluku. Dok eno siroti Riki Džervejs ne može da dobije dozvolu da na svom imanju od 10+ miliona £ izgradi teniski teren jer se komšije bune. Ili Luis Hamilton koji se toliko borio da mu dozvole da u svom dvorištu poseče drvo. Link to comment
Recommended Posts