Lucia Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) off-topic iirc re "nulte godine": priprema pocinje 1987 cuvenom "Osmom sednicom" 1989 Milosevic izvlaci all-time dzokera (radi i dan danas): Kosovo (btw, za one koje ne znaju njemu kao ex-YU-komunisti Kosovo nije nista znacilo) i tad sam znala da je to mitsko Kosovo izgubljeno odavno - a "narod" sam ne moze shvatiti realnost ostali ex-YU nisu imali takav kamen za vratom - zato smo na repu svega - dok je tog kamena i najjadnija manipulacija drzi vlast koja radi sta hoce, tuga Edited August 22, 2023 by Lucia 3
đorđe geprat Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 da budemo cepidlake. 9. decembra je bila još uvek jesen. a evo tih tragičnih rezultata parlamentarnih a i predsedničkih Spoiler Spoiler kada smo krenuli ka septičkoj jami
jms_uk Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Koliko je azurno objavljivanje gradjevinskih dozvola na onom centralnom registru? ako je neko izvadio dozvolu pre par nedelja, da li bi to vec trebalo da se vidi?
Frank Pembleton Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Koliko je azurno objavljivanje gradjevinskih dozvola na onom centralnom registru? ako je neko izvadio dozvolu pre par nedelja, da li bi to vec trebalo da se vidi?Ja sve što sam gledao je bilo ažurno.E sad Srbija je ovo...Ne znam možda @Tihajeza i još neki imaju praktična iskustva......shiit has hit the fan... 1
petaras Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Vrlo je azurno, prakticno instant. Bar sve sto sam ja gledao... 1
Tihajeza Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ja sve što sam gledao je bilo ažurno. E sad Srbija je ovo... Ne znam možda @Tihajeza i još neki imaju praktična iskustva... ...shiit has hit the fan... Odmah. Kad lupe pečat, štikliraju i na platformi i ti odmah vidiš. 1 1
Frank Pembleton Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 https://x.com/dizzymissie/status/1694635138993229959U izlaganju predsednice Komisije skandalozno je iznet niz birokratskih “smetnji” da se imenuje park Dušana Jovanovića, romskog dečaka svirepo ubijenog od strane neonacista na inicijativu @A11Inicijativa koji je prvi tragično preminuli učenik Ribnikara još 97me. Sledi niz[emoji116]...shiit has hit the fan 1
Desmond Bojčinski Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Jedva se nakanim doći do tazbine na padinu(i ovako mi pun đon dolazaka u bg 5 puta nedeljno), kad je sad počelo da puca od vatrometa klinci u autu fras doživljavaju jebem ti i Beograd i sve 1 1
slepa živana Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 jevremova između skadarske i francuske raščišćeno! 6
beta Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 tu će, cenim, prvo da krenu kao da popločavaju pa na pola da se predomisle i sve ostave. na kraju posle dve tri godine će umesto ulice tu da poseju kukuruz. 1
foto Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 (edited) @slepa živana zajebavas. zaista? pa nas treba zatrpati pa neka nas vade arheolozi kada budemo zasluzili, ako im se isplati. Edited September 6, 2023 by foto 1
foto Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 3 hours ago, beta kentauri said: tu će, cenim, prvo da krenu kao da popločavaju pa na pola da se predomisle i sve ostave. na kraju posle dve tri godine će umesto ulice tu da poseju kukuruz. pa u majke jevrosime i okolini imaju fotke sa bastama, vocnjacima i kuruzima. samo sto su na trasama danasnjih ulica. tako da je to, verovatno, bilo neko medjuvreme. a, ako posade, jel to gradski kukuruz, neki PKB u nastajanju, ili pripada komsijama do pola dzade?
Mr.Mxyzptlk Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 On 2. 9. 2023. at 20:52, desboj said: Jedva se nakanim doći do tazbine na padinu(i ovako mi pun đon dolazaka u bg 5 puta nedeljno), kad je sad počelo da puca od vatrometa klinci u autu fras doživljavaju jebem ti i Beograd i sve to je uticaj padine, ne bg-a.
foto Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 puca vatromet i u sred centra malo po malo. mislim da to vise nema veze sa krajem grada.
Frank Pembleton Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 https://www.vreme.com/vesti/da-li-ovde-neko-vidi-fasade-koje-je-trebalo-sacuvati/?fbclid=IwAR2PbcLbNaBiNrEna8_z_ib2yf81t-hpqv25GZSPsa1gUgNTJN_PPFT9oH4Sinoć je u Belom dvoru predstavljen stambeno-komercijalni blok "King’s Circle“ zbog kog su porušene kuće od arhitektonsko-kulturne vrednosti, a čije fasade je prema gradskoj odluci trebalo sačuvati....shiit has hit the fan....
Recommended Posts