morgana Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 (edited) Saučešće, Indy Edited January 13, 2023 by morgana
Indy Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Hvala svima, saranismo oca juce. Prijatno iznenadjenje je da se narod def mnogo manje ljubi (cak i rodbina). Rukuje se, da, ali ruke se daju lako oprati. S tim u vezi, sablasno je bilo videti kako se groblje u jednoj palanci prosirilo u zadnje 2-3 godine. Citava nova velika sekcija, sve svezi spomenici. Kazu tamo, uglavnom kovid... (Doduse kakav je vazduh ovde i kako se vozi, nisam ni siguran.) Nazad na temu - ako ima nekih preporuka za kulturne dogadjaje, bioskope, koncerte i sl u narednih nekoliko nedelja, davajte. (Racunajte da nista ne znam ovde, stranac sam sto eto zna jezik.) Takodje zanimljive radnje (sa bilo cim, knjige etc) ako se ima za obici, da ne bih vracao nazad dinare. Samo adresa mi treba (i radno vreme) Google maps lepo radi. Zahvaljujem unapred. (Za kviska: koja je ok taxi kompanija + ako ima app. Imao sam nesto prosli put pre 4 godine ali sam zaboravio kako se zove.) 1
Shan Jan Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Meni pink taxi radi ok. Imaju dosta vozila, imaju i app... 4
Miki_belavista Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 4 hours ago, Shan Jan said: Meni pink taxi radi ok. Imaju dosta vozila, imaju i app... koje su cene sad? mom prijatelju Ameru uzeli 19 jura od aerodorma do centra,malo mnogo.
Lezilebovich Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Poskupeo je taxi pre par dana, to ne deluje da je bila kradja 4
Recommended Posts