Tale Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 1 hour ago, Indy said: Postoje li hospiciji u Srbiji (idealno Beogradu ili okolini)? Ništa ne nađoh na internetu. Ne zaista, koliko znam. Tu ulogu nose domovi za stara lica, gerijatrija na Zvezdari i Kliničko odeljenje za palijativno zbrinjavanje (KBC Zvezdara) ali do 14 dana. Postoji mogućnost smeštaja u nekoj od privatnih bolnica koje se (i) time bave. Cene nisu pristupačne. PM ako ti treba više detalja.
Indy Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Hvala @ Tale. Još nije jasno šta će i da li će trebati, ali razmatraju se opcije (najbolje će biti nega kod kuće, za šta postoje dobri uslovi, ali ne znam da li će to biti medicinski moguće tj. da li će trebati specijalni aparati i sl.) Dosta je nejasno još sve, metastaziralo na sve strane (a pre samo 2 nedelje nije ni znao da je bolestan od raka). Težak pacijent, sijaset otežavajućih okolnosti. Čeka se još informacija od lekara iz Zemunske bolnice, na svu sreću imam dosta dobar protok informacija, mada to njemu tj pacijentu ništa ne znači. Znači meni jbg... 1
Tale Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Imam istu situaciju u kući, sve sam istražio. Drži se. 1
gospa buba Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 drzite se svi.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 1
goofs Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 3 hours ago, Indy said: Dosta je nejasno još sve, metastaziralo na sve strane (a pre samo 2 nedelje nije ni znao da je bolestan od raka). Težak pacijent, sijaset otežavajućih okolnosti. Čeka se još informacija od lekara iz Zemunske bolnice, na svu sreću imam dosta dobar protok informacija, mada to njemu tj pacijentu ništa ne znači. Znači meni jbg... Pa jbt :( sve više ovakvih priča čujem, u kakvom vremenu mi živimo. Držite se
munze Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Potpuni haos na Novom Beogradu: „Oko sokolovo“ se sudarilo s dva automobila
I*m with the pilots Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 On 10.1.2023. at 14:41, vememah said: Da ti se plače! :( @Indyddrž ' se 1 3
Frank Pembleton Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Da ti se plače! O pa ovo je rutinska stvar kod "novogradnji"."Jesmo napisali da ima igralište za decu? Evo vam igralište. ....shiit has hit the fan.
Filozof manijak Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Beton, beton, samo beton beton đeci treba! 2
Profesionalac Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 59 minutes ago, Filozof manijak said: Beton, beton, samo beton beton đeci treba! Beton as rakija i pivo I malo dop-a (grana padano naravno) 1 1
Filozof manijak Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 u mojoj ekipi beton je bio vino&pivo, Al mi smo uvek nešto mimo sveta bili
Popular Post Indy Posted January 13, 2023 Popular Post Posted January 13, 2023 17 hours ago, goofs said: Pa jbt :( sve više ovakvih priča čujem, u kakvom vremenu mi živimo. Držite se 12 hours ago, I*m with the pilots said: @Indyddrž ' se Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.) 40
Frank Pembleton Posted January 13, 2023 Posted January 13, 2023 Uh Indy...Moje saučešće.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts