Tihajeza Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 https://www.politika.rs/scc/clanak/530379/beskucnici-prenociste-beograd-autokomanda 3
holden kolfild Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 izrazavam jednu snaznu inicijativu da mi se gradjanin dr. cvetkovic nasisa kurca zajedno sa predsednicom boric breskovic. to je u ovoj fazi. ukoliko inicijativa ne prodje, onda neka se prikljuce i dole navedene relevantne institucije. i ako prodje neka ga sisaju. 8 1
msv Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 15 hours ago, mraki said: Brzi su, mora se priznati… https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1729430/Miroslav-Miskovic-vlasnik-zapaljene-fabrike-u-Bulevaru-despota-Stefana.html Stanare će noću uveseljavati muzika iz Dragstora
munze Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 a ne pricate za dodelu paketica Quote Datum 29.12.2022. 12:00 Otvaranje manifestacije – voditeljka i moderatorka Irina Vukotić 12:02 Leontina Vukomanović i hor Čarolija 12:05 Tijana Dapčević 12:15 Aleksa Jelić i hor 12:20 Predstava ”Patrolne šape protiv vile Grdane” 12:35 Jelena Karleuša 12:45 Goca Tržan 12:55 Nikola Rokvić 13:05Leksington bend 13:15 Motivacioni govor za decu: deda mrazevi i glumci Iva Štrljić i Vuk Kostić 13:18 Obraćanje NJegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija 13:25 Zajednička pesma svih izvođača Završetak manifestacije i dodela paketića! vidi ekipu. idealan sastav za decicu oganizator Fondacija "Za srpski narod i državu" Direktorka fondacije "Za srpski narod i državu" Bojana Milićević 1 1
Zabalujev Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Izrecitovala Obućina program sinoć pred kraj dnevnika. Sve brate, ali Leksington, Iva Štrljić i Vuk Kostić #motivacija.
salerokada Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 To je naprednjačka GONGO. I tu se baš lepo vidi njihov majndset. Prosto, za njih je to kulturni program za decu. Za Sutjesku u Despota Stefana sam se godinama pitao kako tu još uvek ništa nije niklo, s obzirom na lokaciju i veličinu parcele. Mada, nije mi jasno zašto bi Mišković morao da pali objekat da bi gradio novi. Da nije stari bio pod zaštitom? Mišković poseduje i zemljište na autokomandi gde je odavno planirao da pravi Delta Planet, ali tu ga valjda grad blokira.
Frile Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 2 hours ago, radisa said: Na no commentu se zgražavamo nad ovim... ok tamo se zgražavamo, ali ovde komentarišemo (dole ne sme) 2
Svemir Zeka Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 18 hours ago, munze said: Direktorka fondacije "Za srpski narod i državu" Bojana Milićević Iskreno se nadam da će, kad jednom, kad god da svane taj dan, smenimo vlast, da će i ovaj look da bude lustriran... 3 1
slepa živana Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 prošla sam danas oko 2 tamo kod ruskog cara gde je ona ruska jelka i kućice gde se reklamira rusija. čujem živa muzika svira rusiju od idola i priđem da vidim šta je... zdravo svima, mi smo nenormalni, sviraćemo vam pesme vlade divljana... odlično ime za bend i sve uopšte 1
djeneralche Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 Sad je barem jasno zasto ne postoji makar jedan novi infrastrukturni objekat, bulevar, most, ulica, bilo sta, sto je izgradjeno u poslednjih 10ak godina u ostatku grada osim BNV. Osim bulevara Patrijarha Pavla koji se gradi n godina, nigde nista. Korupcija koja izjeda ovu zemlju, sve sto je zavrsilo u dzepovima i na racunima smradikalskih tajkuna, primarni problem ove drzave. 2
đorđe geprat Posted January 10, 2023 Posted January 10, 2023 ženi sam rekao pre neki dan u vozu da ja neću doživeti da vidim tramvaj u tom bulevaru. za toliko godina (koliko, ne znam) uspeli su da izmeste kilometer topčiderke i urade kilometar druma sa 4 trake. mislim da je to rekord u sporogradnji druma. sad će da drkaju još godinu dana do stare okretnice a za do "biga" trebaće bar 3 godine. ako uopšte nameravaju.
Recommended Posts