Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

izrazavam jednu snaznu inicijativu da mi se gradjanin dr. cvetkovic nasisa kurca zajedno sa predsednicom boric breskovic. to je u ovoj fazi.

ukoliko inicijativa ne prodje, onda neka se prikljuce i dole navedene relevantne institucije.

i ako prodje neka ga sisaju.

320923326_693683892319377_85995961789065

a ne pricate za dodelu paketica:ziga:

Datum 29.12.2022.

12:00 Otvaranje manifestacije – voditeljka i moderatorka Irina Vukotić

12:02 Leontina Vukomanović i hor Čarolija

12:05 Tijana Dapčević

12:15 Aleksa Jelić i hor

12:20 Predstava ”Patrolne šape protiv vile Grdane”

12:35 Jelena Karleuša

12:45 Goca Tržan

12:55 Nikola Rokvić

13:05Leksington bend

13:15 Motivacioni govor za decu: deda mrazevi i glumci Iva Štrljić i Vuk Kostić

13:18 Obraćanje NJegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija

13:25 Zajednička pesma svih izvođača

Završetak manifestacije i dodela paketića!

:violina:

vidi ekipu. idealan sastav za decicu

oganizator Fondacija "Za srpski narod i državu"

676

Direktorka fondacije "Za srpski narod i državu" Bojana Milićević

Izrecitovala Obućina program sinoć pred kraj dnevnika. Sve brate, ali Leksington, Iva Štrljić i Vuk Kostić #motivacija.:laugh:

To je naprednjačka GONGO. I tu se baš lepo vidi njihov majndset. Prosto, za njih je to kulturni program za decu.

Za Sutjesku u Despota Stefana sam se godinama pitao kako tu još uvek ništa nije niklo, s obzirom na lokaciju i veličinu parcele.
Mada, nije mi jasno zašto bi Mišković morao da pali objekat da bi gradio novi. Da nije stari bio pod zaštitom?
Mišković poseduje i zemljište na autokomandi gde je odavno planirao da pravi Delta Planet, ali tu ga valjda grad blokira.

2 hours ago, radisa said:

Na no commentu se zgražavamo nad ovim...

ok tamo se zgražavamo, ali ovde komentarišemo (dole ne sme)

18 hours ago, munze said:

676

Direktorka fondacije "Za srpski narod i državu" Bojana Milićević

Iskreno se nadam da će, kad jednom, kad god da svane taj dan, smenimo vlast, da će i ovaj look da bude lustriran...

prošla sam danas oko 2 tamo kod ruskog cara gde je ona ruska jelka i kućice gde se reklamira rusija. čujem živa muzika svira rusiju od idola i priđem da vidim šta je... zdravo svima, mi smo nenormalni, sviraćemo vam pesme vlade divljana...

odlično ime za bend i sve uopšte

Dobro jutro

Screenshot_20230103-064554_copy_1080x1314.jpg

Uzas :sad:

Sad je barem jasno zasto ne postoji makar jedan novi infrastrukturni objekat, bulevar, most, ulica, bilo sta, sto je izgradjeno u poslednjih 10ak godina u ostatku grada osim BNV. Osim bulevara Patrijarha Pavla koji se gradi n godina, nigde nista. Korupcija koja izjeda ovu zemlju, sve sto je zavrsilo u dzepovima i na racunima smradikalskih tajkuna, primarni problem ove drzave.

ženi sam rekao pre neki dan u vozu da ja neću doživeti da vidim tramvaj u tom bulevaru. za toliko godina (koliko, ne znam) uspeli su da izmeste kilometer topčiderke i urade kilometar druma sa 4 trake. mislim da je to rekord u sporogradnji druma. sad će da drkaju još godinu dana do stare okretnice a za do "biga" trebaće bar 3 godine. ako uopšte nameravaju.