December 23, 20222 yr 10 minutes ago, jms_uk said: Nesto novo ce da iznikne. 'Oce naravno, ali gre'ota bre: ima prostora/gradjevina koje se em cuvaju kao takve, em ih se da preurediti za neku javnu/kulturnu ili kakvu vec namenu. Ne racunajuci silne molove i ostale sopinge, ja ne mogu da se setim da je poslednjih 30-ak godina - osim poprilicno besmislene haletine.arene na nbg - izgradjena jedna jedina gradjevina za bilo koju drugu namenu osim sopinga. Stanovi, stanovi, stanovi, kvadrati, kvadrati, kvadrati: Beograd postaje 1 spavaonica ciji spavaci po izlasku imaju tacno odredjenu marsrutu: stan-kafic/kladionica/market/stan sa poslom utaknutim negde izmedju... Ceka se da se neko doseti tasmajdanskog parka...
December 23, 20222 yr sve parkove i sva dečija igrališta bih pretvorio u parkinge deca igralište mogu da koriste par godina, a parking decenijama
December 23, 20222 yr 47 minutes ago, Braća Strugacki said: tako se pričalo i za požar u depou i jesi prošo skoro tuda?
December 23, 20222 yr Zgrade i služe da bi se rušile i pravile nove. Nećemo valjda stagnirati i tapkati u mestu?
December 23, 20222 yr https://mondo.rs/Info/Beograd/a1728205/Piroman-pali-po-Bulevaru-despota-Stefana.html Piroman je u pitanju, raziđite se teoretičari zavera Vidi se taj jedan logički niz: ukrasni auto, motor pored prodavnice, zgrada od tristapetsto hiljada kvadrata
December 23, 20222 yr 11 minutes ago, Braća Strugacki said: naravno, prolazim svuda pa što onda ne napišeš da na tom mestu trenutno niče nešto što ima 5 nivoa ispod zemlje?
December 23, 20222 yr Just now, slepa živana said: pa što onda ne napišeš da na tom mestu trenutno niče nešto što ima 5 nivoa ispod zemlje? ja sam napisao 1 hour ago, Braća Strugacki said: tako se pričalo i za požar u depou ne vidim kako to poriče da se na mestu depoa gradi nešto
December 23, 20222 yr i da i ne sve zavisi kako ko pročita, možda sam napisao tom izjavom da će i tu da se gradi, kao što se gradi sada tamo gde je bio depo, a na taj način sam napisao zato što ne želim da se uvaljujem u nešto što nije moj posao a možda sam samo pisao gluposti, ko će ga znati