gospa buba Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 fino ne beko, sve fino. neka gori sve sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
Mel Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Sta je poenta? Poruka, pouka, treba nesto novo da se gradi tu?
jms_uk Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Nesto novo ce da iznikne. Sent from my iTelephone using Tapatalk
namenski Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 10 minutes ago, jms_uk said: Nesto novo ce da iznikne. 'Oce naravno, ali gre'ota bre: ima prostora/gradjevina koje se em cuvaju kao takve, em ih se da preurediti za neku javnu/kulturnu ili kakvu vec namenu. Ne racunajuci silne molove i ostale sopinge, ja ne mogu da se setim da je poslednjih 30-ak godina - osim poprilicno besmislene haletine.arene na nbg - izgradjena jedna jedina gradjevina za bilo koju drugu namenu osim sopinga. Stanovi, stanovi, stanovi, kvadrati, kvadrati, kvadrati: Beograd postaje 1 spavaonica ciji spavaci po izlasku imaju tacno odredjenu marsrutu: stan-kafic/kladionica/market/stan sa poslom utaknutim negde izmedju... Ceka se da se neko doseti tasmajdanskog parka... 6 1
Sestre Bronte Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 sve parkove i sva dečija igrališta bih pretvorio u parkinge deca igralište mogu da koriste par godina, a parking decenijama
slepa živana Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 47 minutes ago, Braća Strugacki said: tako se pričalo i za požar u depou i jesi prošo skoro tuda?
Sestre Bronte Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Just now, slepa živana said: i jesi prošo skoro tuda? naravno, prolazim svuda
Filozof manijak Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Zgrade i služe da bi se rušile i pravile nove. Nećemo valjda stagnirati i tapkati u mestu?
Profesionalac Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 https://mondo.rs/Info/Beograd/a1728205/Piroman-pali-po-Bulevaru-despota-Stefana.html Piroman je u pitanju, raziđite se teoretičari zavera Vidi se taj jedan logički niz: ukrasni auto, motor pored prodavnice, zgrada od tristapetsto hiljada kvadrata
slepa živana Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 11 minutes ago, Braća Strugacki said: naravno, prolazim svuda pa što onda ne napišeš da na tom mestu trenutno niče nešto što ima 5 nivoa ispod zemlje?
Sestre Bronte Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Just now, slepa živana said: pa što onda ne napišeš da na tom mestu trenutno niče nešto što ima 5 nivoa ispod zemlje? ja sam napisao 1 hour ago, Braća Strugacki said: tako se pričalo i za požar u depou ne vidim kako to poriče da se na mestu depoa gradi nešto
Sestre Bronte Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 i da i ne sve zavisi kako ko pročita, možda sam napisao tom izjavom da će i tu da se gradi, kao što se gradi sada tamo gde je bio depo, a na taj način sam napisao zato što ne želim da se uvaljujem u nešto što nije moj posao a možda sam samo pisao gluposti, ko će ga znati 1
Recommended Posts