gospa buba Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Kakvi izvođači za NG u Beogadu deda, to je za mlade! [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
gospa buba Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 meni dolaze sutra reko otac rodonachelnik struke da mu se svi nacrtamo u petak u ofis da objasnimo kako smo sjebali projekat star 30+. mi cemo reci da su bugari krivi (jesu). bugari ne znam shta ce, valjda su spremili neku recitaciju i oni [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 1
msv Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 DJ Mike Ride, Zera, Gazda Paja, Nući, Vojaž i zvezda večeri Teodora Džehverović Dan ranije kod MSU će se svirati EKV, a najavili su i Vlatka Stefanovskog i KKN. 1
Milošica Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 4 minutes ago, msv said: DJ Mike Ride, Zera, Gazda Paja, Nući, Vojaž i zvezda večeri Teodora Džehverović Dan ranije kod MSU će se svirati EKV, a najavili su i Vlatka Stefanovskog i KKN. Sa njima sam radio, samo reci hvale.
Moća Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Ček šta imamo ovde, Milošica je student građevine koji je istovremeno zapošljen pa putuje u Maroko a takođe su se družile njegova majka i majka Bore Dugića pa je dobio frulu na poklon. A sada vidimo i da sarađuje sa ovim muzičarima Nućijem i Vojažem. Ne zaboravimo da u slobodno vreme cepa vinjak i bavi se astrologijom. 4
Milošica Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Napravio sam lapsus, cerka Bore Dugica i moja majka.
gospa buba Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 to je vec bolje. inache i time traveler's son, mnogo je sine [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 1
Milošica Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 4 minutes ago, msv said: A frula je Borina. Ili i ćerka svira? Borina frulica
napadaj Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Baš sam pogledao katastar sinoć, ta parcela na kojoj je Sutjeska je ogromna. Dosta nerešenih zahteva upisano, jedan od nosilaca prava na zemljištu je i Luka Beograd, odnosno Milan Beko. 1
Recommended Posts