December 14, 20222 yr Kakvi izvođači za NG u Beogadu deda, to je za mlade! [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
December 14, 20222 yr meni dolaze sutra reko otac rodonachelnik struke da mu se svi nacrtamo u petak u ofis da objasnimo kako smo sjebali projekat star 30+. mi cemo reci da su bugari krivi (jesu). bugari ne znam shta ce, valjda su spremili neku recitaciju i oni [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
December 14, 20222 yr DJ Mike Ride, Zera, Gazda Paja, Nući, Vojaž i zvezda večeri Teodora Džehverović Dan ranije kod MSU će se svirati EKV, a najavili su i Vlatka Stefanovskog i KKN.
December 14, 20222 yr 4 minutes ago, msv said: DJ Mike Ride, Zera, Gazda Paja, Nući, Vojaž i zvezda večeri Teodora Džehverović Dan ranije kod MSU će se svirati EKV, a najavili su i Vlatka Stefanovskog i KKN. Sa njima sam radio, samo reci hvale.
December 14, 20222 yr Ček šta imamo ovde, Milošica je student građevine koji je istovremeno zapošljen pa putuje u Maroko a takođe su se družile njegova majka i majka Bore Dugića pa je dobio frulu na poklon. A sada vidimo i da sarađuje sa ovim muzičarima Nućijem i Vojažem. Ne zaboravimo da u slobodno vreme cepa vinjak i bavi se astrologijom.
December 14, 20222 yr to je vec bolje. inache i time traveler's son, mnogo je sine [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
December 23, 20222 yr Baš sam pogledao katastar sinoć, ta parcela na kojoj je Sutjeska je ogromna. Dosta nerešenih zahteva upisano, jedan od nosilaca prava na zemljištu je i Luka Beograd, odnosno Milan Beko.