kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 jeste. staro sajmište gori smeće i sitno rastinjetm
April Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 2 minutes ago, gospa buba said: pa treba to iseliti. Jašta. Napravićemo ljepše i starije.
Lezilebovich Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 https://rs.n1info.com/vesti/pozar-u-neformalnom-naselju-na-novom-beogradu-nema-povredjenih/
Frank Pembleton Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Juče je goreo parking kod južnog ulaza u SC.......shiit has hit the fan.
salerokada Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 (edited) Ja sam skoro silazio Bulevarom Oslobođenja, preko puta zvezdinog stadiona. 4 uzastopna slivnika su bila zapušena. Verovatno i više od toga, ali sam tu skrenuo levo u park pa nisam dalje video. Edited July 30, 2022 by salerokada
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 gde ga je gangula, jel se javljao, pominjao boga, saobraćajne znake, nešto 2
Popular Post foto Posted July 31, 2022 Popular Post Posted July 31, 2022 (edited) центар, палилулска пијаца. из сваког шахта је изпливала гомила смећа. папири, кесе, лишће, итд... нека прича ко шта хоће али нама је атмосферска канализација запушена. зашто је запушена? па зато што се зида на све стране, зато што сав песак, шут, шљунак и сваки други грађевински отпад који може да прође кроз канализационе решетке се спира у ту канализацију. некада је ту одлазило само лишће, које није правило проблеме јер је трулило и након неког времена су те цеви поново биле проточне целим пречником. сада, након свог овог зидарског дивљања ја не верујем да те цеви имају 30% проточности од направљеног. ми данас не би могли да снимимо нове епизоде "отписаних" јер прле и друштво не би могли да прођу кроз оне цеви где су се некада филмови снимали. тешим самог себе синоћ да је срећа да није фекална канализација али ме брине то што знам да је на пуно места проблем и са њом. али, део проблема је и лако решив. лопате у руке и чишћење кишне канализације, за цеви мањег пречника сигурно постоје неке индустријске машине. казне свим магарцима чија градилишта не испуњавају прописе. па докле овако? да ли ћемо током и после сваке кише имати ванредно стање? па јебему све, очистите факин канализацију овог града! није то квантна физика! ево ти шапићу прилика, знаш добро да пливаш? па ускочи у кишну канализацију и излопатај то наталожено ђубре ако нема неко ко је задужен за то. (мислим да ти је потребан неко ко се одазива на директор БВК) нас ће будале, на крају свега, подавити. као мачиће. Edited July 31, 2022 by foto 13
đorđe geprat Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 u tu kanalizaciju ulazi i sva rizla kada se posipaju ulice. ne razumem zašto je problem onim mašinama što srču iz kanalizacije da se odradi posao. ako ih je malo, neka kupe njih umesto solovih očiju.
Moonwalker Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 A kako i cime se uopste cisti kisna kanalizacija nakon sto se napuni cementom i gradjevinskim otpadom? 1
Recommended Posts