Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Šta to gori u Zemunu?

20220520_174512_copy_1446x1154.jpg

Edited by Tihajeza
Posted (edited)
6 hours ago, goofs said:

Niko nece da kupi kafanu pa da je zatvori. Ali hoce da je renovira i napravi koncept bar za hipstere i ostalu IDJTV balavurdiju.

ovde u mom zavičaju u milovana milovanovića je bila a sada je zatvorena kafana "naše more". u njoj sam srkno prvu pivsku penu iz krigle mog matorog. kafana je restitucijom vraćena naslednicima bivšeg vlasnika i, evo, već 5 godina zvrji prazna sa oglasom u izlogu da se "lokal izdaje"

Edited by djordje geprat
  • +1 2
Posted (edited)
17 hours ago, Tihajeza said:

Šta to gori u Zemunu?

20220520_174512_copy_1446x1154.jpg

Tošin bunar. Odmah pored Lidla, a prekoputa onog centra Jehovinih svedoka. Neka kućica, mislim da nije stambena već nekakav lokal. Sve okolo je gradilište, ne znam kako se zove taj kompleks.

Sad sam prošao tuda. Ima 3 ili 4 vatrogasna vozila.

Edited by Svarog
Posted

Ne znam.  Nije se videlo od vatrogasnih vozila.

Posted

Odoamo da vidimo, to nam je kod kuće naše

Posted
Just now, renne said:

Odoamo da vidimo, to nam je kod kuće naše

popcorn GIF

Posted
59 minutes ago, Svarog said:

Sad sam prošao tuda. Ima 3 ili 4 vatrogasna vozila.

Ok, samo moja slika je od juče popodne. 

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Tihajeza said:

Ok, samo moja slika je od juče popodne. 

to je bio požar na parkingu u batajnici

• Hvala 1
Posted

Da proste dame i gospođe, jebem ti stoku koja bez ikakvog razloga skreće iz Endija Vorhola u Radničku sa jednom trakom i tako sebi i svima napravi krkljanac od pola sata. Znači koji impuls u praznoglavoj tikvi te natera da sa druma koji ima tri trake skreneš u onaj sa jednom? Ovako nije bilo do pre nekoliko godina, ne razumem šta se desilo. 

Posted

pa mozda ljudi zive negde tu, ne skrecu svi obavezno ne bi li brze stigli do posla. i sa brda se ljudi slivaju u radnicku jer te malo brze dovece do novog mosta

svako jutro prolazim radnickom u suprotnom pravcu i divim se svima koji sami sede u kolima i cekaju po pola sata samo do ade da se skotrljaju. brze peske stignes 

• +1 1
Posted (edited)

Pa ne zive tu. Gomila njih skrene iz Endija Vorhola u Radnicku i onda nastavlja dalje, zbog cega se zaglave ljudi u gradskom prevozu i oni koji zive na Padini i moraju da se uliju u Radnicku, ne mogu da skrenu na magistralu. Umesto da ovi samo nastave magistralom, ne, oni bas, bas moraju da skrenu u Radnicku (da skrate!) i naprave krkljanac iz koga ne moze da se izadje po pola sata. Posebno je bezobrazluk prema ljudima koji se voze gradskom prevozom, i gde je veci broj ljudi koji se zaglave u dva takva vozila nego sto ima preostalih u celoj koloni. Ne moraju da idu peske, dovoljno je samo da nastave Savskom magistralom i brze ce stici i usput nece zaglaviti 300 ljudi.

Edited by Malvo
  • +1 2
Posted (edited)

Potez od BMW do Mostara na sabajle je divan uvod i prilika za baždarenje za vožnju po beogracki. 

Kod BMW ekipa u traci namenjenoj za skretanje desno kreće pod ručnom za pravo i pravi slalom na levo kroz bus traku u prvu namenjenu automobilima.

Popodne masa koja ide sa ade iz pravca linde nekoliko sekundi posle paljenja crvenog i dalje juriša ulevo prema gradu u već napunjenih nekoliko traka i u svakom momentu tu stoji 20+ automobila u sred  raskrsnice. 

Od beogume izlazi ulica sa tri trake( dve za desno prema gradu i jedna za pravo/levo), a u istu ulicu se ulivaju dve trake. Da se iz sve tri trake ide na desno je svakodnevnica, a često viđam i iz suprotnog smera juriš udesno, iako pandur uredno stoji i "reguliše".

E onda kod ada mola desna traka za uzbrdo, a buseve pravo, opet uletanje iz iste u srednju , često i u samoj raskrsnici, a i posle nje. 

Posle toga ide brzinski test (ako nema radara pre ili na nadvožnjaku) gde brzine dolaze i do 100km/h kojem ekstra adrenalin dodaje ekipa koja iz skroz leve trake pravi slalom pet traka udesno i odvaja se za prema kružnom toku na novom mostu, kao i činjenica da stojeća kolona koja kreće od raskrsnice sa Ruskom može da bude tik ispod vrha nadvožnjaka sa druge strane i ponekad, ne tako često, ni najbolji primerci bavarske i češke autoindustrije ne uspeju da zakoče na vreme.

Odatle pa do semafora sa ruskom ide se lagano, 0-5km/h a onda do Mostara opet brzinska ruta sa obrušavanjem na odvajanje za autoput pravac prema Nišu i pravljenju dve kolone u jednoj traci.

Posle toga ruta do kombinata ide malo pitomije. Suprotan smer je priča za sebe.

Da se ispadne da kukam, ovo mi je bolja varijanta za ulazak u grad, a još bolja za izlazak, nego potez od zmaja do gazele.

Edited by desboj
  • +1 3