May 10, 20223 yr On 10. 5. 2022. at 16:01, gospa buba said: zashto od sedam zaboga? zato što je ove godine start maratona u 8
May 10, 20223 yr zbog zashto jebote, treba da krenemo u 6 iz kuce za dogadjaj koji je u 10 i venemo okolo 4 sata sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 10, 20223 yr zashto toliko dugo da ne moze, to je bezveze kompletno. valjda ce neku mapu dati, koji je njihov problem ako nishta drugo peshke na autoput, pa onda preko autokomande nekud, gde bude moglo. ja sam in dzeneral tolerantna na te gradske dogadjaje, ali ovo poslednjih godina kako pizde sa vatrometima, kao koncertima i histerijama, nemam neshto zivce...sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 10, 20223 yr ako je za utehu, bar niste zakazali dečiji rođendan u 13h na bežaniji za decu iz blokova gde su te gondole sad...
May 10, 20223 yr Jel još uvek imamo dva maratona, zbog onog nekog što se odmetnuo od onih prvih? Ili tako nešto, prijatelji se posvađali oko para, zar ne?
May 10, 20223 yr pa odavno imamo sam taj jedan lažni koji i nema licencu federacije, pa je zbog toga i trasa promenjena
May 10, 20223 yr Mislim da je taj jedan polumaraton i ovaj drugi maraton (sa takodje i polumaratonskom trkom). Nije da ima neke razlike, u oba slucaja zatvaraju grad.
May 12, 20223 yr Jesu vam stigli infostan računi sa uvećanim ciframa za vodu.Prijatelji dobili baš uvećano za 2000... Shiit has hit the fan
May 18, 20222 yr On 12. 5. 2022. at 19:27, Frank Pembleton said: Jesu vam stigli infostan računi sa uvećanim ciframa za vodu.Prijatelji dobili baš uvećano za 2000... Shiit has hit the fannormalan infostan, kolko sam videla. tu vodu prerachunavaju kako stignu...sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 19, 20222 yr https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/kakav-novi-statut-grada-beograda-predlaze-vladajuca-koalicija/Kakav novi Statut grada Beograda predlaže vladajuća koalicijaDugo im je i trebalo... ... Shiit has hit the fan