Jump to content

Beograd

Featured Replies

On 10. 5. 2022. at 16:01, gospa buba said:

zashto od sedam zaboga?

zato što je ove godine start maratona u 8 

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

zbog zashto jebote, treba da krenemo u 6 iz kuce za dogadjaj koji je u 10 i venemo okolo 4 sata isuse.gif

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Iz blokova je nemoguće izaći od 8-15, jel tako? :S

zashto toliko dugo da ne moze, to je bezveze kompletno. valjda ce neku mapu dati, koji je njihov problem dry.png

ako nishta drugo peshke na autoput, pa onda preko autokomande nekud, gde bude moglo. ja sam in dzeneral tolerantna na te gradske dogadjaje, ali ovo poslednjih godina kako pizde sa vatrometima, kao koncertima i histerijama, nemam neshto zivce...

ako je za utehu, bar niste zakazali dečiji rođendan u 13h na bežaniji za decu iz blokova :isuse: gde su te gondole sad...

Mislim da neće odmah zatvoriti sveee...
No Vesara je to...

... Shiit has hit the fan

Jel još uvek imamo dva maratona, zbog onog nekog što se odmetnuo od onih prvih? Ili tako nešto, prijatelji se posvađali oko para, zar ne?

pa odavno imamo sam taj jedan lažni

koji i nema licencu federacije, pa je zbog toga i trasa promenjena

Mislim da je taj jedan polumaraton i ovaj drugi maraton (sa takodje i polumaratonskom trkom). Nije da ima neke razlike, u oba slucaja zatvaraju grad.

Jesu vam stigli infostan računi sa uvećanim ciframa za vodu.
Prijatelji dobili baš uvećano za 2000

Ovi čekaju da se semafori nasred 27. marta sami poprave

On 12. 5. 2022. at 19:27, Frank Pembleton said:
Jesu vam stigli infostan računi sa uvećanim ciframa za vodu.
Prijatelji dobili baš uvećano za 2000

normalan infostan, kolko sam videla. tu vodu prerachunavaju kako stignu...

Ovo je tekst iz 2019. To je sve vec odavno usvojeno 

Sorry