đorđe geprat Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 1 hour ago, Tale said: super. posle2 godine uradili su oko 2 km jedne strane. da dođu do raskrsnice ka kneževcu / manastiru. trebaće im 10 godina. tada će i tramvaj da proradi.
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 11 hours ago, renne said: Opet nema spavanja zbog jebene muzike na ušću do 05 su šurili pas mater
Frank Pembleton Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 I ovde kod mene trubači na Cunamiju do 02...Nema šta, ovo je postala divljina ozbiljna, nema spasa... ... Shiit has hit the fan
renne Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: do 05 su šurili pas mater pakleno je bilo, užaš a noćas ponovo
radisa Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Promene u ovoj zemlji ce biti krvavo započete, kad gradjani kojima neka stvar ide na kurac uzmu stvar u svoje ruke... Onda ce i ostali gradjani da vide da se stvari koje im idu na kurac mogu rešiti ne baš lepo... I onda cemo imati Purge, live... To je jako loš put, ali ovi degenerici na vlasti su toliko odnarodjeni da to niti vide niti razumeju... 3
beta Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 cela kuća mi se tresla. kakvi prozori sa trostrukim staklima, kakvi debeli zidovi i izolacija, ona buka i vibracije kroz sve prolaze kao kroz puter. mrzim što moram da kažem da jedva čekam zimu.
radisa Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jednom ce nekom ludaku, koji ima neku automarsku napravu donetu iz rataova devedesetih da to dokurči, otiće i pobiće stotinak dece, a onda ce se pisati o terorizmu i sličnim glupostima, a ne o tome da je država pustila da gradjani budu maltretirani do pucanja.. 2
renne Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jutros sam razmišljao o tome posle neprespavane noći kako će neko sesti u kamion i pogaziti dvesto komada kao iz vica
SNARC Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 2 hours ago, radisa said: Jednom ce nekom ludaku, koji ima neku automarsku napravu donetu iz rataova devedesetih da to dokurči, otiće i pobiće stotinak dece, a onda ce se pisati o terorizmu i sličnim glupostima, a ne o tome da je država pustila da gradjani budu maltretirani do pucanja.. Tjah..svaki takav ludak ima i tastaturu, sto na fonu sto na kompu..i daj Boze da tuda izbaci visak pare iz sistema. A i malo je jedan ludak da se promeni jasna tendencija da je sve prepusteno svima i da svi imaju pravo na sve..ovde se od bulevara prave favele da bi ljudi cucali jedni drugima na qrcu i za to placali 2500+ soma ojra za kvadrat. Meni ovo mesto toliko negativne energije indukuje da ne mogu da docekam da se sklonim odavde. 2
Malvo Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ako je u pitanju neka tehno žurka, čuje se i u Beogradu.
Recommended Posts