Jumanji Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Da, to su ti neki paralelni svetovi u kojima zivimo [emoji58]
msv Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 On 19.4.2021. at 14:37, harper said: Sto je najludje od svega, despot Stefan ima spomenik u Beogradu koji, po mom amaterskom misljenju, spada u najreprezentativnije i najlepse spomenike u Beogradu. Da nista drugo ne znamo o novijoj istoriji Srbije, samo poredjenje ta dva spomenika istom coveku bi bilo dovoljno da objasni koliko smo propali u svakom smislu. Despot ima i dve ulice u Beogradu. Kada su menjali naziv 29. novembra u Bulevar despota Stefana, prevideli su da je Ulica Visokog Stevana zapravo njegova.
Jumanji Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Kosa mi se dize na glavi od ovog javasluka, a tako se trudim da nadjem nesto da valja i da je lepo -.-
Frank Pembleton Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Beloj boji?Tri godine?O jbtNe lomimo preko kolena... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 30 minutes ago, Jumanji said: Beloj boji? Tri godine? O jbt pitam se zbog čega nije žuta?
Jumanji Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Racionalnog pitanja za idiote nema. Cuj bela, svaki drugi-treci je beo.Plus da nas ova budala jase jos tri godine, mislim stvarno...
slepa živana Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 ne zovu bez razloga komšije taj skver predizborni parkić 1
Frile Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 To su istražna bušenja, bodu se cevi pravo dole i vade uzorci celom dubinom. Tako se utvrđuje geološki sastav, t.j. pravi se detaljan profil na prostoru gde će biti radovi. Pre neki dan sam video takvu garnituru ovde kod mene u Žarkovu, na vrh brda, gde je sve izgrađeno i nema potrebe za takvim radovima. Uplašio sam se da će da poruše zgrade i zidaju neku soliterčinu, sada tek kapiram da je to jedno od tih istražnih bušenja za potrebe metroa. 2
Recommended Posts