Jump to content

Beograd

Featured Replies

Da, to su ti neki paralelni svetovi u kojima zivimo [emoji58]

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

7d89fa5943b386d6160993d5a6843989.jpg
On 19.4.2021. at 14:37, harper said:

Sto je najludje od svega, despot Stefan ima spomenik u Beogradu koji, po mom amaterskom misljenju, spada u najreprezentativnije i najlepse spomenike u Beogradu. Da nista drugo ne znamo o novijoj istoriji Srbije, samo poredjenje ta dva spomenika istom coveku bi bilo dovoljno da objasni koliko smo propali u svakom smislu.

Despot ima i dve ulice u Beogradu. Kada su menjali naziv 29. novembra u Bulevar despota Stefana, prevideli su da je Ulica Visokog Stevana zapravo njegova.

Kosa mi se dize na glavi od ovog javasluka, a tako se trudim da nadjem nesto da valja i da je lepo -.-

♥️♥️♥️

file.php?id=115199

shto ga nisu ostavili dole :unsure:

Beloj boji?
Tri godine?
O jbt

Beloj boji?
Tri godine?
O jbt
Ne lomimo preko kolena...

.... Shiit has hit the fan!

30 minutes ago, Jumanji said:

Beloj boji?
Tri godine?
O jbt

pitam se zbog čega nije žuta?

:fantom:

Racionalnog pitanja za idiote nema. Cuj bela, svaki drugi-treci je beo.
Plus da nas ova budala jase jos tri godine, mislim stvarno...

Ajmo taksisti, štrajk!

ne zovu bez razloga komšije taj skver predizborni parkić 

To su istražna bušenja, bodu se cevi pravo dole i vade uzorci celom dubinom. Tako se utvrđuje geološki sastav, t.j. pravi se detaljan profil na prostoru gde će biti radovi.

Pre neki dan sam video takvu garnituru ovde kod mene u Žarkovu, na vrh brda, gde je sve izgrađeno i nema potrebe za takvim radovima. Uplašio sam se da će da poruše zgrade i zidaju neku soliterčinu, sada tek kapiram da je to jedno od tih istražnih bušenja za potrebe metroa.