April 20, 20214 yr On 19.4.2021. at 14:37, harper said: Sto je najludje od svega, despot Stefan ima spomenik u Beogradu koji, po mom amaterskom misljenju, spada u najreprezentativnije i najlepse spomenike u Beogradu. Da nista drugo ne znamo o novijoj istoriji Srbije, samo poredjenje ta dva spomenika istom coveku bi bilo dovoljno da objasni koliko smo propali u svakom smislu. Despot ima i dve ulice u Beogradu. Kada su menjali naziv 29. novembra u Bulevar despota Stefana, prevideli su da je Ulica Visokog Stevana zapravo njegova.
April 20, 20214 yr Kosa mi se dize na glavi od ovog javasluka, a tako se trudim da nadjem nesto da valja i da je lepo -.-
April 23, 20214 yr 30 minutes ago, Jumanji said: Beloj boji? Tri godine? O jbt pitam se zbog čega nije žuta?
April 23, 20214 yr Racionalnog pitanja za idiote nema. Cuj bela, svaki drugi-treci je beo.Plus da nas ova budala jase jos tri godine, mislim stvarno...
April 23, 20214 yr To su istražna bušenja, bodu se cevi pravo dole i vade uzorci celom dubinom. Tako se utvrđuje geološki sastav, t.j. pravi se detaljan profil na prostoru gde će biti radovi. Pre neki dan sam video takvu garnituru ovde kod mene u Žarkovu, na vrh brda, gde je sve izgrađeno i nema potrebe za takvim radovima. Uplašio sam se da će da poruše zgrade i zidaju neku soliterčinu, sada tek kapiram da je to jedno od tih istražnih bušenja za potrebe metroa.