palchica Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 zar je zabranjeno snimati komunalne "policajce" na delu?i zar je njima u opisu posla da legitimisu ljude koji to rade?
Malkmus Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) I meni to pade na pamet. A kojekakve hronike na televiziji? Edited September 29, 2011 by Malkmus
Tastatura Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ljudi,nemojte se zanositi,po pravilima komunalni policajac ima prava da legitimise ljude.E sad,sto legitimisu ljude zbog debilnih stvari,to je neka druga stvar:"- provera identiteta Komunalni policajac može izvršiti proveru identiteta - lica čije ponašanje ili delovanje predstavlja kršenje propisa iz delokruga komunalne policije.Proveru identiteta, komunalni policajac može izvršiti i na opravdan usmeni zahtev službenog lica nadležnog organa grada, odnosno ovlašćene organizacijeProvera identiteta, vrši se - uvidom u ličnu ispravu ili na osnovu izjave lica čiji je identitet proveren, a pre provere identiteta - komunalni policajac je dužan da upozna lice sa razlozima provere njegovog identiteta."
palchica Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Komunalni policajac može izvršiti proveru identiteta - lica čije ponašanje ili delovanje predstavlja kršenje propisa iz delokruga komunalne policije.okej. al zar je snimanje komunalca krsenje propisa iz delokruga kompol?!
Tastatura Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Potpuno se slazemo.Ja sam vec naveo da oni to rade i kad imaju i kad nemaju prava.Jos jedan primer ti je i kad legitimisu u GSP-u.EDIT:Cinjenica je da ti zbog toga nemas kome da se zalis. Edited September 29, 2011 by Tastatura
pacey defender Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Potpuno se slazemo.Ja sam vec naveo da oni to rade i kad imaju i kad nemaju prava.Jos jedan primer ti je i kad legitimisu u GSP-u.Imaju pravo da legitimišu u GSP (sad sam valjda ubo, hazarde ). Jedino je pitanje imaju li pravo da tako pribavljene podatke ustupaju kontrolorima.
Tastatura Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Izvinjavam se na dezinformaciji i hvala na ispravci.Jest da mi nije logicno,al ako pravila tako nalazu...
Tale Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jutros uslikao dok se bus pentrao na Gazelu u renoviranju:I tako je duž cele ove ograde, sa obe strane. Ovo je iz pravca Sajma, a isto je iz iz Savske
Shan Jan Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jel to stara ili nova ograda? Kako su lepo obelezili kredom da nezahvalni gradjani preoptereceni salom od obilnih obroka znaju da ne smeju da se naslanjaju :hella inside:
Tale Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 To je nova ograda. Ima dužih i širih pukotina, ali nisam mogao da ih fotografišem iz bus-a u pokretu.Neke pukotine su na spoju između dva segmenta ograde, i rekao bih da nije ništa posebno. Ove koje sam uslikao nisu na spojevima i sigurno će se pogoršati nakon što voda i led odrade svoje.
nemoderisani Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 okej. al zar je snimanje komunalca krsenje propisa iz delokruga kompol?!i mene ovo zanima, da li ima osnova da ti komunalni policijac ili regularni zabrane da snimas, i koji je osnov?
Frank Pembleton Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jel to stara ili nova ograda? Kako su lepo obelezili kredom da nezahvalni gradjani preoptereceni salom od obilnih obroka znaju da ne smeju da se naslanjaju :hella inside:Ja prolazio i zapazio ovo obelezavanje kredom....U idealnom svetu je to nasarao nadzorni organ pre prijema radova, naznacivsi to kao greske...
Hamlet Strašni Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ima neki odbor koj razmatra prituzbe na rad komunalne policije...Ako cete da se zalite na komunalnu policiju, ili na bilo koji drugi gradski ili opstinsko organ, najbolje je da to uradite djilasovom kabinetu, tj da napisete pismo ili mejl.To se dalje prosledjuje na odgovore nadleznima, i na te zahteve svi odgovaraju brzo, ako ne i tacno. To moze da vam bude dobra osnova za dalje - zastitnik gradjana, sudska zastita, sabic etc
kapetanm Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Upravo prikazuju na Discovery-u emisiju o izgradnji mosta na Adi. Jebem ti užasne visine, dlanovi su mi mokri, još uvek. KAo fobičar kome se vrti u glavi dok menja sijalicu, osećam duboko poštovanje prema graditeljima..
prima Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 kako niko nije postavio ovo? "Ako ovaj plan prođe, Beograd će izgubiti najlepsi deo svoga grada, to je beogradska tvrđava. Dobićemo nove bedeme koji će biti svega 20 metara od bedema postojećih i koji će potpuno zatvoriti vizuru i ulaze u kompleks beogradske tvrđave"ja prvo nisam verovala kad sam videla ovde.Скупштина Града Београда недавно је једним огласом обавестила грађане да као „заинтересована лица“ могу извршити јавни увид у Нацрт плана детаљне регулације блока између улица Дунавске, Тадеуша Кошћушка и Булевара војводе Бојовића и доставити писане примедбе до 20. септембра 2011. Примедбе ће моћи да бране на јавној расправи 27. септембра у 13 часова. А заправо је одлука већ донета. Градиће се згуснут (треба искористити сваки педаљ) и седам спратова висок стамбени блок, који ће у потпуности нарушити визуру и затворити поглед на Београдску тврђаву у ширем потезу са северне, дунавске стране а нарочито са саме реке. Што је у супротности са основним вредностима и значајем Београдске тврђаве, „споменика културе од изузетног значаја за Републику Србију“. Тако је поменути оглас тек изговор како би званичници могли да кажу да је јавне расправе било
Recommended Posts