Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
19 hours ago, jms_uk said:

Cak i da je to slucaj, ne bi smeli da ostave ovakvu signalizaciju.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

19 hours ago, Lezilebovich said:

Mislim da ta strana (dalja od nas) trenutno nije u funkciji, a nije ni signalizacija

ipak nisam u pravu. rade obe strane ulice, samo semafor ne radi .

Posted (edited)
2 hours ago, eumeswil said:

Šire groblje? :ph34r:

Edited by Barti66
Posted (edited)

a li ste znali da se ulica tadeusha koshcushka sada zove pjarona de mondezira?

ne znam kada nas je tadeush razduzio i chime nas je zaduzio uvazeni pjaron? :unsure: :blinlk:

i zashto je prosaho toliko bolje od lorke, kavafija i ostalih za koje smo chuli, lajk ever?

edip. deo tadeusha, nismo ga likvidirali izgleda skroz. a general nas je zaduzio u prvom ratu. a i gde bi :dry:

Edited by gospa buba
Posted

Francuski general nas je zaduzio time sto je dao sve od sebe da na Solunski front umesto cirka 150,000 Francuza ode cirka 150,000 Srba.

I to dzabe, bez troskova podvoza...

A javlja mi se - baz obzira na Ruse i odnos prema njima - da odgovorni u Skupstini grada uopste znaju ko je Košćuško...

A i tesko se izgovara, obaska sto Pijan de Mondezir zvuci onako bas otmeno, nije to neka Ђурђелина Динић, poznatija kao Ђука ... :fantom:

• Haha 1
Posted (edited)

ak je dobio to neko parče pored fr ambasade ima i nekog smisla

al šta li je mučeni endi skrivio :lolol:

BUNT KROZ VANDALIZAM Misteriozni Beograđanin "menja" nazive ulica i tako  šalje veoma PROVOKATIVNE PORUKE

e:

dobro ovo je izgleda fejk al ima na julinom brdu negde

Edited by francuski sobar
Posted

kažu da su podelili, deo je dobio Francuz a deo za Koščuškija. ako se nisu opet predomislili

Posted

Tako je, Tadeuša Košćuška je ostao deo ispod Cara Dušana, a iznad je Pjarona de Mondezira.

iu4Uv6I.png

• +1 2
Posted
27 minutes ago, francuski sobar said:

al šta li je mučeni endi skrivio :lolol:

Kako šta je skrivio :fantom:

• Haha 4
Posted

mislim da bi endi umeo da ceni.

sent from bubamoto

Posted

Ovde ako srusis zasticen objekat (Listed buildings) to je criminal offence - neogranicena novcana kazna, i do dve godine zatvora. 

Posted

od tih vračarskih akcija meni ponajviše žao one vile iz topolske 15 iz 20-ih godina, jedna od prvih zgrada beogradske moderne

https://www.gradnja.rs/wp-content/uploads/2018/09/topolska-vila-1-782x521.jpg

moderna zamena je donekle arhitektonski omaž ovoj pethodnoj al opet sve je nekako baš "investitorski" i poprilično neuklopljeno, sad vidim da je zaparložena i ona preko puta, izvesno namenjena isto za rušenje, baš uništavaju možda jedan od najšarmantnijjih ćoškova u BG iako je ceo taj potez bio predmet neke zaštite kao arhitektonske celine ili je samo bila ideja nikad ispoštovana.

• +1 1