rajka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 (edited) je li to istina da smo poklonili turcima procenat od gsp ulaznica u zamenu da naplatu sprovedu u delo?kako mislis "poklonili"?oni ce odrzavati sistem i kontrolisati naplatu i dobijace, kako sam citala 5% od prodatih karata za taj posao. Edited September 10, 2011 by rajka
rajka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A turci su firma koja uvodu BusPlus?Ne bi me čudilo...Jednom sam u priči sa gradskim funkcionerom krenuo da se šalim:Dobro je da je BVK vezan za neke klauzule o prirodnim dobrima pa ne možete da zavalite to i drpite pare!Odgovor:Pa dobro nećemo prodavati crpne bunare, ali npr. prodaćemo naplatu i za BVK , i za EDB pa nek oni jure građane!Ja se nasmejah, ali kiselo...sta je BVK?
prima Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 kako mislis "poklonili"?oni ce odrzavati sistem i kontrolisati naplatu i dobijace, kako sam citala 5% od prodatih karata za taj posao.pa to je kao da zoves drugi kafic da u tvom regulise funkcionisanje bara. kakva si ti onda to kafana? poklanjas im posao i zaradu od istog.
rajka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 (edited) pa to je kao da zoves drugi kafic da u tvom regulise funkcionisanje bara. kakva si ti onda to kafana? poklanjas im posao i zaradu od istog.pa "ne poklanjaju" zaradu, nego 5% od prodatih karata placaju uslugu odrzavanja sistema i naplate. hoces valjda da kazes da bi trebalo da rade za fiksnu cenu? ne znam, mozda je ovo i dobar deal za GSP, zato sto ako uspeju da podignu naplatu, tih 95% moze da bude vise od sadasnjih 100%. a opet, ne mora da bude, ali generalno vise volim to placanje po ucinku kao koncept, a da li je 5% malo ili puno nemam pojma. Edited September 10, 2011 by rajka
deeps Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 je li to istina da smo poklonili turcima procenat od gsp ulaznica u zamenu da naplatu sprovedu u delo? Prema ugovoru firma kojoj je poveren posao tiketinga i monitoringa ima obavezu i da nabavlja, distribuira, organizuje kontrolu putnika i održava kompletan sistem. Projektovana vrednost opreme i softvera je 12 miliona evra. Grad Beograd za ovaj posao neće izdvajati sredstva, a ugovor predviđa da firmama koje su za njega zadužene pripadne 8,53 odsto prihoda od mesečne prodaje karata. Ugovor je potpisan na deset godina s tim što grad ima mogućnost otkupa opreme pre isteka tog roka. Plaćanje novog sistema počinje tek po puštanju sistema u rad, početkom 2012. godine. GSP-Elektronske-karte-zamenice-papirne
henrik larsson Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Je l to Đilas krenuo u predizbornu kampanju? Svako jutro u Srpskih vladara vidim komunalce koji drkaju dostavljače u kombijima, koji su se parkirali na trotoar ne bili dostavili ono što treba da se dostavi(pošto realno i nemaju drugo mesto za stati).Usput ordiniraju i po Slaviji, nema više onih prodavača na kartonima.
Аврам Гојић Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Usput ordiniraju i po Slaviji, nema više onih prodavača na kartonima.I bilo je vreme! Ako!
MancMellow Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Je l to Đilas krenuo u predizbornu kampanju? Svako jutro u Srpskih vladara vidim komunalce koji drkaju dostavljače u kombijima, koji su se parkirali na trotoar ne bili dostavili ono što treba da se dostavi(pošto realno i nemaju drugo mesto za stati).spiking ov vič, jel zna neko jel u Bgd-u uopšte ima neko propisano vreme u okviru koga moraju da se izvrše dostave?
Аврам Гојић Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 spiking ov vič, jel zna neko jel u Bgd-u uopšte ima neko propisano vreme u okviru koga moraju da se izvrše dostave?Ima propisano vreme, nešto tipa 5-7 ili tako nešto, ne mogu ga naći ali znam da sam čitao odluku jednom.
MancMellow Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) Ima propisano vreme, nešto tipa 5-7 ili tako nešto, ne mogu ga naći ali znam da sam čitao odluku jednom.Pa dobro, ne bi bilo loše da se to vreme 1) proširi na recimo 00-072) da se stvarno kažnjavaju oni koji ga ne poštuju Edited September 12, 2011 by MancMellow
S.L. Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Je l to Đilas krenuo u predizbornu kampanju? Svako jutro u Srpskih vladara vidim komunalce koji drkaju dostavljače u kombijima, koji su se parkirali na trotoar ne bili dostavili ono što treba da se dostavi(pošto realno i nemaju drugo mesto za stati).Usput ordiniraju i po Slaviji, nema više onih prodavača na kartonima.Mogli bi da svrate i do podzemnog prolaza na Zelenjaku. Iako su pre neku godinu napakovali kamere na svakom ćošku, kartonske tezge i dalje koče brz prolaz...
Muwan Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Niko nije registrovao odluku Skupštine grada o ukidanju doplatne karte Parking servisa?
renne Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Zar je nisu samo preimenovali, a ne ukinuli?
Recommended Posts