Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)
je li to istina da smo poklonili turcima procenat od gsp ulaznica u zamenu da naplatu sprovedu u delo?
kako mislis "poklonili"?oni ce odrzavati sistem i kontrolisati naplatu i dobijace, kako sam citala 5% od prodatih karata za taj posao. Edited by rajka
Posted
A turci su firma koja uvodu BusPlus?Ne bi me čudilo...Jednom sam u priči sa gradskim funkcionerom krenuo da se šalim:Dobro je da je BVK vezan za neke klauzule o prirodnim dobrima pa ne možete da zavalite to i drpite pare!Odgovor:Pa dobro nećemo prodavati crpne bunare, ali npr. prodaćemo naplatu i za BVK , i za EDB pa nek oni jure građane!Ja se nasmejah, ali kiselo...
sta je BVK?
Posted
kako mislis "poklonili"?oni ce odrzavati sistem i kontrolisati naplatu i dobijace, kako sam citala 5% od prodatih karata za taj posao.
pa to je kao da zoves drugi kafic da u tvom regulise funkcionisanje bara. kakva si ti onda to kafana? poklanjas im posao i zaradu od istog.
Posted (edited)
pa to je kao da zoves drugi kafic da u tvom regulise funkcionisanje bara. kakva si ti onda to kafana? poklanjas im posao i zaradu od istog.
pa "ne poklanjaju" zaradu, nego 5% od prodatih karata placaju uslugu odrzavanja sistema i naplate. hoces valjda da kazes da bi trebalo da rade za fiksnu cenu? ne znam, mozda je ovo i dobar deal za GSP, zato sto ako uspeju da podignu naplatu, tih 95% moze da bude vise od sadasnjih 100%. a opet, ne mora da bude, ali generalno vise volim to placanje po ucinku kao koncept, a da li je 5% malo ili puno nemam pojma. Edited by rajka
Posted
je li to istina da smo poklonili turcima procenat od gsp ulaznica u zamenu da naplatu sprovedu u delo?
Prema ugovoru firma kojoj je poveren posao tiketinga i monitoringa ima obavezu i da nabavlja, distribuira, organizuje kontrolu putnika i održava kompletan sistem. Projektovana vrednost opreme i softvera je 12 miliona evra. Grad Beograd za ovaj posao neće izdvajati sredstva, a ugovor predviđa da firmama koje su za njega zadužene pripadne 8,53 odsto prihoda od mesečne prodaje karata. Ugovor je potpisan na deset godina s tim što grad ima mogućnost otkupa opreme pre isteka tog roka. Plaćanje novog sistema počinje tek po puštanju sistema u rad, početkom 2012. godine.
GSP-Elektronske-karte-zamenice-papirne
Posted

Je l to Đilas krenuo u predizbornu kampanju? Svako jutro u Srpskih vladara vidim komunalce koji drkaju dostavljače u kombijima, koji su se parkirali na trotoar ne bili dostavili ono što treba da se dostavi(pošto realno i nemaju drugo mesto za stati).Usput ordiniraju i po Slaviji, nema više onih prodavača na kartonima.

Posted
Usput ordiniraju i po Slaviji, nema više onih prodavača na kartonima.
I bilo je vreme! Ako!
Posted
Je l to Đilas krenuo u predizbornu kampanju? Svako jutro u Srpskih vladara vidim komunalce koji drkaju dostavljače u kombijima, koji su se parkirali na trotoar ne bili dostavili ono što treba da se dostavi(pošto realno i nemaju drugo mesto za stati).
spiking ov vič, jel zna neko jel u Bgd-u uopšte ima neko propisano vreme u okviru koga moraju da se izvrše dostave?
Posted
spiking ov vič, jel zna neko jel u Bgd-u uopšte ima neko propisano vreme u okviru koga moraju da se izvrše dostave?
Ima propisano vreme, nešto tipa 5-7 ili tako nešto, ne mogu ga naći ali znam da sam čitao odluku jednom.
Posted (edited)
Ima propisano vreme, nešto tipa 5-7 ili tako nešto, ne mogu ga naći ali znam da sam čitao odluku jednom.
Pa dobro, ne bi bilo loše da se to vreme 1) proširi na recimo 00-072) da se stvarno kažnjavaju oni koji ga ne poštuju Edited by MancMellow
Posted
Je l to Đilas krenuo u predizbornu kampanju? Svako jutro u Srpskih vladara vidim komunalce koji drkaju dostavljače u kombijima, koji su se parkirali na trotoar ne bili dostavili ono što treba da se dostavi(pošto realno i nemaju drugo mesto za stati).Usput ordiniraju i po Slaviji, nema više onih prodavača na kartonima.
Mogli bi da svrate i do podzemnog prolaza na Zelenjaku. Iako su pre neku godinu napakovali kamere na svakom ćošku, kartonske tezge i dalje koče brz prolaz...
  • 2 weeks later...
Posted

Niko nije registrovao odluku Skupštine grada o ukidanju doplatne karte Parking servisa?