Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ja ne verujem da ovo postoji. Yoyogi, ubedi me.

Posted
Ja ne verujem da ovo postoji. Yoyogi, ubedi me.
Bas ne verujes da je to stotinama hiljada ljudi svakodnevnica?Pa sta cu. Jedino da ubedim sebe da to ne postoji. A 100m od moje kuce stanica Linimo robot train. Perfekcija. Niti ga cujes niti ti smeta a uvek tu.google "linimo line" i to je to. Vidi tamo stanice, mi smo na jednoj od njih.
Posted
fascinantno. možeš li nam dati još nekih tehničkih detalja?
pitaj borrisa. on nije shvatio da po ovome voz moze da ide. zna on.
Posted
Bas ne verujes da je to stotinama hiljada ljudi svakodnevnica?Pa sta cu. Jedino da ubedim sebe da to ne postoji. A 100m od moje kuce stanica Linimo robot train. Perfekcija. Niti ga cujes niti ti smeta a uvek tu.google "linimo line" i to je to. Vidi tamo stanice, mi smo na jednoj od njih.
Ma nemoguce. Sta je sledece? Da japanski gipsani zid moze da izdrzi cak 3 casovnika? Nemoj da si smesan.
Posted
fascinantno. možeš li nam dati još nekih tehničkih detalja?
Ma ima, samo ti meni objasni zasto Zeleznica Srbije danas ide do Nisa 48kmh a u doba Milana Obrenovica, kada je otvorena 1884-te, isla je 60kmh.Daj mi neke tehnicke detalje. To me zanima.
Posted
Ma ima, samo ti meni objasni zasto Zeleznica Srbije danas ide do Nisa 48kmh a u doba Milana Obrenovica, kada je otvorena 1884-te, isla je 60kmh.Daj mi neke tehnicke detalje. To me zanima.
nema se love za brze pruge. kada budemo sakupili lovu angazovcemo francuze posto su oni najbolji na svetu u tom poslu.
Posted
pa da nam je japan poklanjao lebdeće vozove umesto smrdljivih gsp autobusa možda bi išli i brže angry.gif
Posted
pa da nam je japan poklanjao lebdeće vozove umesto smrdljivih gsp autobusa možda bi išli i brže angry.gif
Pa i poklonu u zube gledas.Sta ostade za ono sto mozes sam?
Posted
nema se love za brze pruge. kada budemo sakupili lovu angazovcemo francuze posto su oni najbolji na svetu u tom poslu.
Sve je u nepokazanom. Kada nista ne uradis, mozes svakoga da docekujes sa "cim mi to uradimo".Bio je Radoslav Zelenovic sa svojim brzim prugama, vi kao da ste njegovi naslednici, da se nikada nista ne uradi. A moze da se prica i prica.
Posted (edited)
Egis ili ona druga?da ne znaš šta se dešava s nama u ovom dokumentu, tj. dal se odmaklo: http://www.egis-rail.fr/content/download/1046656/15223242/file/metro%20conventionnel%20recto_verso%202011ok.pdf
Moja je ona druga, bolja i ljepsa :):P Ne znam sta se desava, valjda rade na tome. Inace to fr drzava dijeli projekte tako da je nama zapao Bagdad a njima Beograd. <_<
javi se kad bude radila u beogradu :firmometrija:
Vidjecemo se u Hanoju Edited by borris_
Posted

Sad se vidimo i u Hanoju.1969. Tito je organizovao 1. dinar za decu Vjetnama, svaki djak da donese. Do sada, mora da se nakupilo kamate na to bogatstvo, i da mogu Vjetnamci da prave sta ih volja. Lako je sada njima sa nashom lovom.A darodavci? Ko ih yebe? 48kmh za Nish i opada + malinari + kupinari + srpska fabrika stakla Paracin da legnu na prugu?

Posted
Bio je Radoslav Zelenovic sa svojim brzim prugama, vi kao da ste njegovi naslednici, da se nikada nista ne uradi. A moze da se prica i prica.
Sam si napravio ove nevidljive šine? :o Alal vera.
Posted
Sam si napravio ove nevidljive šine? :o Alal vera.
ih, kolko sam ja nevidljivih sina napravila, ne pitaj. ^_^