Zabalujev Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Super, sad kad imamo savremene tramvaje, trebaju nam samo savremene šine. Ili bi trebalo da radimo obrnuto?
Venom Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ne, zasto. Taman su zrele za menjanje one sto su stavili pre 2 godine. Kad se eliminisu svi sverceri, moci cemo da menjamo sine jednom u tri meseca.
hazard Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 da je tramvaj stvarno savremen, ne bi mu ni trebale sine, nego bi lebdeo <_<
Zabalujev Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ma jok, švercuju se smo ćerke direktora u GSP, ne može to da ošteti preduzetje.
Аврам Гојић Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 da je tramvaj stvarno savremen, ne bi mu ni trebale sine, nego bi lebdeo <_< http://www.youtube.com/watch?v=AEZjzsnPhnw
borris_ Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Moja firma radi na dva takva monorail-a (jedan u Iranu drugi u S.A.) Sada zamisljam kako su ga prodavali
Parsons Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Moja firma radi na dva takva monorail-a (jedan u Iranu drugi u S.A.) Sada zamisljam kako su ga prodavali javi se kad bude radila u beogradu :P :firmometrija:
Yoyogi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Oni u Japanu lebde.Jeste, lebde. Bezshumni. Svaki dan, svakih 8 minuta, nepogreshivo.Bas mi je kuca do stanice maglev tramvaja. On (tramvaj) maglev, bez posade, robotski, putnici tu a on se ne cuje da je ziv.Secam se kad su u Bloku 45 prebili zeleznicara u uniformi jer su mislili da je sluzbenik GSP-a. Dok su cekali tramvaj 2 sata na -5C.
barrcode Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Moja firma radi na dva takva monorail-a (jedan u Iranu drugi u S.A.) Egis ili ona druga?da ne znaš šta se dešava s nama u ovom dokumentu, tj. dal se odmaklo: http://www.egis-rail.fr/content/download/1046656/15223242/file/metro%20conventionnel%20recto_verso%202011ok.pdf
Yoyogi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Na ovu sliku, ni najbolji poznavaoci vozova nisu imali odgovor.Zenske (zenski clanovi Foruma) su primetile "gde su ovde shine"?Stvarno, gde su?
Gonzo Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 fascinantno. možeš li nam dati još nekih tehničkih detalja?
Recommended Posts