Jump to content

Beograd

Featured Replies

Super, sad kad imamo savremene tramvaje, trebaju nam samo savremene šine. Ili bi trebalo da radimo obrnuto?

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ne, zasto. Taman su zrele za menjanje one sto su stavili pre 2 godine. Kad se eliminisu svi sverceri, moci cemo da menjamo sine jednom u tri meseca.

da je tramvaj stvarno savremen, ne bi mu ni trebale sine, nego bi lebdeo <_<

Oni u Japanu lebde.

Oni u Japanu lebde.
Ne, ne...

Ma jok, švercuju se smo ćerke direktora u GSP, ne može to da ošteti preduzetje.

Moja firma radi na dva takva monorail-a (jedan u Iranu drugi u S.A.) Sada zamisljam kako su ga prodavali :lol:

Moja firma radi na dva takva monorail-a (jedan u Iranu drugi u S.A.) Sada zamisljam kako su ga prodavali :lol:
javi se kad bude radila u beogradu :P :firmometrija:
Oni u Japanu lebde.
Jeste, lebde. Bezshumni. Svaki dan, svakih 8 minuta, nepogreshivo.Bas mi je kuca do stanice maglev tramvaja. On (tramvaj) maglev, bez posade, robotski, putnici tu a on se ne cuje da je ziv.Secam se kad su u Bloku 45 prebili zeleznicara u uniformi jer su mislili da je sluzbenik GSP-a. Dok su cekali tramvaj 2 sata na -5C.

Na ovu sliku, ni najbolji poznavaoci vozova nisu imali odgovor.Zenske (zenski clanovi Foruma) su primetile "gde su ovde shine"?Stvarno, gde su?maglev00.jpg

Oni u Japanu lebde.
Ne, ne...

fascinantno. možeš li nam dati još nekih tehničkih detalja?