Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted (edited)

Oko 18:00 časova na skretanju kod buvljaka crko španski tramvaj , mada nije kriv tramvaj, sigurno su šine.

Edited by Arkadija
Posted

jesu poceli da ga vandalizuju ili je jos uvek besprekoran?

Posted

samo sam prošla u kolima, tako da ne znam detalje, ali bila su tri majstora ispod njega i dvoja kola GSP-a, a svi ostali tramvaji su stajali u redu skoro do Sava centra, znači da je to baš potrajalo.

Posted

jos uvek nisu sredili tako da tramvaji tamo ne idu. spanac odmah crko :unsure:

Posted
jesu poceli da ga vandalizuju ili je jos uvek besprekoran?
Počelo je vandalizovanje odavno, Dabović je već izvestio i prilošio fotografiju.
Posted
Počelo je vandalizovanje odavno, Dabović je već izvestio i prilošio fotografiju.
secam se samo onih saljivih, da ne kazem fotomontaza...
Posted

Danas se istovarivao neki građevinski materijal kod Metropola - ili počinju ponovo da rade nešto tamo, ili će da ga konzerviraju malo za zimu.

Posted
Danas se istovarivao neki građevinski materijal kod Metropola - ili počinju ponovo da rade nešto tamo, ili će da ga konzerviraju malo za zimu.
možda je ovo u pitanju?
Posted

Da, sad će šatro nešto da rade, kao. Zabošće dvojicu sa pivom za fotografisanje

Posted
Video sam ga sinoć na koloseku koji pored Vera ide ka GSP depou. Nije bio prekriven grafitima a nije čak imao ni onu budževinu koju su naši domišljati majstori ugradili kako bi bajpasovali sigurnosni sistem koji detektuje oštećenja na šinama. Možda je taj sistem zaustavio trandžu pa nije mogao dalje dok nisu popravili šine?Inače, ta deonica prema depou je u očajnom stanju tako da ga je majstor terao nekih 6 kmh i trebalo mu je cca 5-6 minuta da se dovuče od Vera do Holiday Inn-a.
Posted

A da ta domišljata budževina nije nila fotošop, pošto to niko u živo nije video?

Posted
Video sam ga sinoć na koloseku koji pored Vera ide ka GSP depou. Nije bio prekriven grafitima a nije čak imao ni onu budževinu koju su naši domišljati majstori ugradili kako bi bajpasovali sigurnosni sistem koji detektuje oštećenja na šinama. Možda je taj sistem zaustavio trandžu pa nije mogao dalje dok nisu popravili šine?Inače, ta deonica prema depou je u očajnom stanju tako da ga je majstor terao nekih 6 kmh i trebalo mu je cca 5-6 minuta da se dovuče od Vera do Holiday Inn-a.
Ako sam dobro razumeo jutros na radiju, upravo je taj sistem zaustavljanja (koji su majstori premostili na onoj vasinoj slici) izazavao ovaj problem juče. Odnosno, tramvaj nije mogao da se pomeri zbog skretnice.
Posted (edited)
nije čak imao ni onu budževinu koju su naši domišljati majstori ugradili kako bi bajpasovali sigurnosni sistem koji detektuje oštećenja na šinama.
Budzevina je bila tu dok je nisu sklonili po karoseriju, kao sto sam vec izvoleo objasniti.edit: ne, nije bila fotosop. jel treba da saljem PM sa objasnjenjem? smile.gif Edited by Marko M. Dabovic
Posted
edit: ne, nije bila fotosop. jel treba da saljem PM sa objasnjenjem? smile.gif
Meni ne treba, Renne je pominjao PS.