Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Da mi je neko rekao da ću hejlovati Đilasa, pljunuo bih ga pa nek curi. Ovako nakon naupušavnja ruskog ridžekta samo mogu da kažem: Bravo Gradonačelniče! Bravo sa velikim B, Gradonačelniče sa velikim G!

Posted
:Hail:
Gradonačelnik Dragan Đilas se 13. avgusta 2009. sastao sa Dženifer Braš, otpravnicom poslova američke ambasade. Đilas se na početku razgovora požalio na smanjene budžeta sa 800 na 500 miliona evra i na probleme koje grad ima.
:isuse:
Posted

ne kapiram, mislis da najmanje klintonka dolazi u obzir, bas ako je obama zauzet?

Posted

hamlete, pogledaj moj post dve strane ranije. izvini ya hogar umesto hamlet

Posted
ne kapiram, mislis da najmanje klintonka dolazi u obzir, bas ako je obama zauzet?
Pa ako je tebi ok da gradonačelnik ide u neku ambasadu da se žali na budžet i pritom zaliva po drugom ambasadoru, i sve to otpravniku poslova (ambasador je valjda zalivao cveće), onda u redutm.
Posted

pa kako da kazem, od us ambasade je ovaj grad i imao neke koristi u proteklih nekoliko decenija a od sovjetske ruske ambasade, pa sad, ne vidim da je grad imao ikakve koristi (ok, ok, sada ce potomci prvoboraca da me podsete na herojsku ulogu crvene armije u oslobadjanju beograda)

Posted

Nije poenta u us ambasadi, već o onome što se tamo priča. Ovo o Konuzinu se slažem 100%, ali to pričati diplomati (nižeg ranga) druge ambasade, težak je blam.

Posted

Otpravnik poslova je VD ambasadora, u tom trenutku nije bilo ambasadora SAD u Srbiji...by tapatalk

Posted (edited)

Ajde lozite se jos malo na ogovaranja i uvlacenja u dupeta u dvoristu embahade. Cuj, Djilasu smetaju Rusi. Sto ti ne smetaju i van vikiliksa? (ne mislim na dusana, nego na ove sto hailuju drvoseka)

Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)
Otpravnik poslova je VD ambasadora, u tom trenutku nije bilo ambasadora SAD u Srbiji...
Dobro, njegova ekselencija je zalivala cveće - i dalje nemaš problem sa stvarima koje su izrečene vd-u? Edited by zorglub
Posted (edited)

Meni je zanimljivo da su svi oni u suštini tretirali američku ambasadu kao sedište okupacione uprave u koje dolaze kvislinzi da cinkare svoje rođake, saradnike i "prijatelje" i traže za sebe sitne i krupne povlastice. A stvari su još zanimljivije kada se ima u vidu da ti isti ljudi to rade i pred Konuzinom, samo ruske vikiliksove nikada nećemo videti.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

ovaj, a sto se konuzin sastajao sa sinisom? jel on lud? aj sto je vucinic kriminalac, nego je i neopevana budala koja ce se prodati svakom za flasu brlje. valjda mogu nekog boljeg da nadju za saradnju, ma kakva ona bila.mada, ono, siguno je to neki poso vezan za miru. cetnicki vojvoda je bio clan jula, a i poslednji je ostao da cuva slobu pred hapsenje. iako je to cuvanje iskoristio da se napije ko bulja za dz :Hail:

Posted
Meni je zanimljivo da su svi oni u suštini tretirali američku ambasadu kao sedište okupacione uprave u koje dolaze kvislinzi da cinkare svoje rođake, saradnike i "prijatelje" i traže za sebe sitne i krupne povlastice. A stvari su još zanimljivije kada se ima u vidu da ti isti ljudi to rade i pred Konuzinom, samo ruske vikiliksove nikada nećemo videti.
Upravo. To je meni glavni i uzasno porazavajuci utisak iz svih ovih depesa. A jos je Djindjic pre 10ak godina govorio o ministrima koji se vise sastaju sa ambasadorima nego sa svojim premijerom. I onda se cudimo sto nas niko ne uzima za ozbiljno, sto nam, kada dodje stani-pani, ne daju ni mrvice za nas ponos bar, kada im nasi politicari jasno pokazuju da ponosa nemamo...a ni stida, ocigledno.
Posted
ovaj, a sto se konuzin sastajao sa sinisom? jel on lud?
a sto se Putin sastajao sa bajkerima, a iskulirao SANU? sto su zvali Cecu na prijem?vidis pattern?
Posted
Dobro, njegova ekselencija je zalivala cveće - i dalje nemaš problem sa stvarima koje su izrečene vd-u?
Nisam uopste komentarisao stvari koje su izrecene ambasadoru.