zorglub Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Kako se na srpskohrvatskom zvao ovaj iz Blufonaca: Lik koji je sanjao o betonu i asfaltu dokle pogled seže, a kome je jedinu prepreku predstavljala šuma s zečevima i ostalim životinjama. E, umiveni radikali kao da su iz lošeg crtanog ispali.
dekki Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 (edited) Дигитализација општине Врачар. Електронско картонско сандуче Сва срећа па не пада киша Edited September 2, 2020 by dekki 1 2
halloween Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 (edited) Danas sam prvi put otišla u Borču, 95-com, tražeći nekakav vojni buvljak. Jedino što mi se svidela je prelazak preko mosta i panorama. Do sad uglavnom noću busom/kolima, pa se nije videlo. Nebo u 100 boja iznad ravnice i velika jata ptica u obliku slova V. Sve ostalo je trauma, ko želi da ubije nekog a da se nikad ne sazna, ima hiljadu mogućnosti na raspolaganju. Edited September 2, 2020 by halloween
halloween Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 (edited) ... Edited September 2, 2020 by halloween
gospa buba Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 shta ima na buvljaku, pusti sad ubistva?
halloween Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Nisam ni stigla do buvljaka, na google maps izgleda jednostavno, a u stvarnosti bezbroj zastrašujućih zgrada koje se raspadaju, ogromni psi u dvorištima otpada guma, automobila. Nalevo krug posle 20 koraka.
Anonymous Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 (edited) 38 minutes ago, halloween said: Danas sam prvi put otišla u Borču, 95-com, tražeći nekakav vojni buvljak. Jedino što mi se svidela je prelazak preko mosta i panorama. Do sad uglavnom noću busom/kolima, pa se nije videlo. Nebo u 100 boja iznad ravnice i velika jata ptica u obliku slova V. Sve ostalo je trauma, ko želi da ubije nekog a da se nikad ne sazna, ima hiljadu mogućnosti na raspolaganju. Jesi li videla taj spektakl? Moćni Dunav. Svaki dan sad tamo prelazim i svaki dan se ponovo oduševljavam rekom, ulepša mi dan. Edited September 2, 2020 by Anonymous
Frank Pembleton Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: tebi je trebao mmoc tačka rs? 7 hours ago, halloween said: To, sad vise ne. I ja pomislio. Pa nije to buvljak. A i imaju sajt.
Hamlet Strašni Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 А реално јесу завучени. Мене је жена возила тамо да ми купи јакну, једва смо нашли...
Apollo Creed Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 POBEDA KURIRA! NEMA SEČE ŠUME NA KOŠUTNJAKU: Grad zvanično odbacio projekat izgradnje poslovno-stambenog kompleksa
Recommended Posts