Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Kako se na srpskohrvatskom zvao ovaj iz Blufonaca:

db6s4cy-55ffaebe-3beb-46d0-ad67-d864afef

Lik koji je sanjao o betonu i asfaltu dokle pogled seže, a kome je jedinu prepreku predstavljala šuma s zečevima i ostalim životinjama.

E, umiveni radikali kao da su iz lošeg crtanog ispali.

Posted (edited)

Дигитализација општине Врачар. Електронско картонско сандуче :s_d:

Сва срећа па не пада киша :rolleyes:

image.thumb.jpeg.ff82215cf83ba45a834a284cd36e3428.jpeg

Edited by dekki
  • +1 1
  • Haha 2
Posted

u zvezdari koriste glasačku kutiju 

Posted (edited)

Danas sam prvi put otišla u Borču, 95-com, tražeći nekakav vojni buvljak. Jedino što mi se svidela je prelazak preko mosta i panorama. Do sad uglavnom noću busom/kolima, pa se nije videlo. Nebo u 100 boja iznad ravnice i velika jata ptica u obliku slova V. Sve ostalo je trauma,  ko želi da ubije nekog a da se nikad ne sazna, ima hiljadu mogućnosti na raspolaganju.

Edited by halloween
Posted (edited)

...

Edited by halloween
Posted

shta ima na buvljaku, pusti sad ubistva?

Posted

Nisam ni stigla do buvljaka, na google maps izgleda jednostavno, a u stvarnosti bezbroj zastrašujućih zgrada koje se raspadaju, ogromni psi u dvorištima otpada guma, automobila. Nalevo krug posle 20 koraka.

Posted

tebi je trebao mmoc tačka rs?

Posted (edited)
38 minutes ago, halloween said:

Danas sam prvi put otišla u Borču, 95-com, tražeći nekakav vojni buvljak. Jedino što mi se svidela je prelazak preko mosta i panorama. Do sad uglavnom noću busom/kolima, pa se nije videlo. Nebo u 100 boja iznad ravnice i velika jata ptica u obliku slova V. Sve ostalo je trauma,  ko želi da ubije nekog a da se nikad ne sazna, ima hiljadu mogućnosti na raspolaganju.

Jesi li videla taj spektakl? Moćni Dunav. Svaki dan sad tamo prelazim i svaki dan se ponovo oduševljavam rekom, ulepša mi dan.

Edited by Anonymous
Posted
7 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

tebi je trebao mmoc tačka rs?

7 hours ago, halloween said:

To, sad vise ne.

I ja pomislio. Pa nije to buvljak. A i imaju sajt. 

Posted

А реално јесу завучени. Мене је жена возила тамо да ми купи јакну, једва смо нашли...

Posted

POBEDA KURIRA! NEMA SEČE ŠUME NA KOŠUTNJAKU: Grad zvanično odbacio projekat izgradnje poslovno-stambenog kompleksa

:vermez3: