Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

de je najbolje da se namestim ako hocu da stojim i cekam spanski tramvaj? :)

Posted (edited)
de je najbolje da se namestim ako hocu da stojim i cekam spanski tramvaj? :)
Posto ima samo 1 i ide na liniji 7. onda bilo gde na toj liniji :Dstani i ako dovoljno dugo cekas eto njega :)edit. ja ga juce video kod Vuka. i posle par sati kada sam kretao kuci, pokusao 10tak minuta da ga cekam :P ali ga nije bilo ni od korova pa su i autobusi posluzili........ Edited by Далибор
Posted
Posto ima samo 1 i ide na liniji 7. onda bilo gde na toj liniji :Dstani i ako dovoljno dugo cekas eto njega :)edit. ja ga jue video kod Vuka. i posle par sati kada sam kretao kuci, pokusao 10tak minuta da ga cekam :P ali ga nije bilo ni od korova pa su i autobusi posluzili........
ja sam ovde nova :D mislila sam mozda negde ima bas lepa stanice, gde je bas ugodno cekati..ali dobro, onda cu i ja kod vuka!
Posted

Eh, ja hteo kod Hajata, al me mrzelo da cekam, pa isao 65icom do Vuka :(

Posted
Meni je na osnovu onoga što sam vidio na tv-u izgledalo da su sjedišta em uska, em ima malo prostora za noge. Još su Japanci izgleda kršni u poređenju sa Špancima.
Sedišta su razumne širine, ali je prostor između sedišta zaista dosta uzak, nalik Crotramu. Biće zeznuto kad navale kršne babetine sa Cvetka, Đerma i Kalenića sa kolicima punim spize, moraće da se preskače preko :) Vožnja udobna, najava stanica preko razglasa (najavljuje jedna od spikerki sa TV Studio B).
Posted

Nekoliko puta sam ga čekao, ali uvek je prolazio suprotnim pravcem. Proračunao sam da ide na sat i 20 min.

Posted

čopor pasa lutalica (5-6 komada) u goce delčeva noćas oko 2, pred onaj pljusak, pratio nas i bili onako... ne baš prijatni.i inače ih ima dosta na potezu uz reku i ka zemunu.

Posted

Ima dosta pasa u aleji gladnih i povremeno oforme copor al oni su bili mirni, cini se da ih dobro rane. Ima jedan gadan coporcic od 3-4 pasa malo iznad, kad se prodje mihajla pupina.

Posted (edited)

noćas nisu bili mirni#. odsekla sam se. pritom me je zbunilo što su iskulirali i gladne u redovim, i hramove za gladne, i pratili nas koji smo samo s reke išli ka taksijima.#plaze ti po golim nogama, guraju njuškice u šaku i malo reže... brrr.

Edited by PointTaken
Posted

Osetili zle ljude, pa da ih isprate s teritorije...

Posted
Osetili zle ljude, pa da ih isprate s teritorije...
laugh.gif mnogo gore. zle žene.
Posted

uh, tek mi je sad jasno...mora da su lajali i za taksijem, u fazonu pu pu...

Posted

danas je mlađa skupljao potpise za svoju najnoviju decentralizatorsku ideju. molim hogara da vidi kako mlađa zamišlja izbore za mesne zajednice, saradnju izabranih sa skupštinama stanara, referendume u mesnim zajednicama status MZ i koliko para od onih 5% iz gradske kase može da se ulije u moju MZ "gavrilo princip"