jms_uk Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 8 minutes ago, Milosh76 said: a 5-6 dana od Palilule Samo sam ostavio JMBG i dobio koliki mi je poreski dug. Ti su! Na koju si im adresu slao?
Bujodrag Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 On 28.7.2020. at 17:46, gospa buba said: ko je bucko? Oduvek sam elitistički pljuvao i prezirao Bucka i smejao se onima što su tamo jeli. Bucko je značajno spustio kvalitet ulične klope u okruženju 1
Milosh76 Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 11 hours ago, jms_uk said: Ti su! Na koju si im adresu slao? Mail je ujppalilula@beograd.gov.rs 1
eye of the beholder Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 (edited) On 14.7.2020. at 0:03, ragasto said: Maxi je izmenio radno vreme prodavnica, više nijedna ne radi 24h. Kako? Pre neki dan kupovao posle 22h. Edited July 30, 2020 by eye of the beholder
harper lee Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Iskopalo Prizrensku od Zelenog Venca do vrha, ako ste iz tog pravca naumili na Terazije trazite neki drugi put.
đorđe geprat Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 bacih pogled. na LK i vozačkoj dozvoli nema adrese. samo na saobraćajnoj. i na pasošu. oni bi trebalo samo u bazi za prve dve da promene nazive ulica. uzgred, ranije napisah da više ne živim ulici komunistkinje mile dimić već na pravdi dva ministra pokojnog majora mehića. a geprata neće da diraju iako je iz mrske francuske koja nas je bombardovala i priznala LD. što ne menjaju nazive ulica onih predsednika iz zlikovačke USA?
Arkadija Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 13 hours ago, djordje geprat said: bacih pogled. na LK i vozačkoj dozvoli nema adrese. samo na saobraćajnoj. i na pasošu. oni bi trebalo samo u bazi za prve dve da promene nazive ulica. uzgred, ranije napisah da više ne živim ulici komunistkinje mile dimić već na pravdi dva ministra pokojnog majora mehića. a geprata neće da diraju iako je iz mrske francuske koja nas je bombardovala i priznala LD. što ne menjaju nazive ulica onih predsednika iz zlikovačke USA? kako misliš nema adrese? Ako je čipovana, adresa je u čipu. Mislim da one bez čipa imaju ispisanu adersu na samoj kartici.
Tihajeza Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Na to i misli, ne mora da ide da je fizički menja za novu, da bi pisalo novo ime ulice.
đorđe geprat Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 nisam pratio detalje najnovijeg ludila. skontao sam kontekst. da li su lička i krajiška ulica na tom spisku?
namenski Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) 17 minutes ago, djordje geprat said: ...da li su lička i krajiška ulica na tom spisku? Za Krajišku ne znam, ali Lička vuče korene iz doba pre WW2: tu su se skupljali Ličani nosači čekajući posao na obližnjoj železničkoj stanici, ali i sezonska radna snaga, opet pretežno Ličani, neka vrsta svojevremene berze rada kao što je bila ona kod Vuka... Edit: hoću reći, greota bi bilo politizovati njen naziv zbog samog porekla, a sevap bi bio možda obeleziti... Sa sve uspomenom na najmanje par hiljada parketara koji su ostavili pluća u predratnom građanskom Beogradu hoblujući parkete: tada se to radilo ručno, крацером... Edited July 31, 2020 by namenski
Mr.Mxyzptlk Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 18 hours ago, harper said: Iskopalo Prizrensku od Zelenog Venca do vrha, ako ste iz tog pravca naumili na Terazije trazite neki drugi put. covece, progresu se ne nazire kraj
Jumanji Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Licni stav, Andjelka Zunic, samostalni odbornik u Skupstini gradahttps://direktno.rs/kolumne/291843/licni-stav-andjelka-zunic-gradska-vlast-je-gluva-na-potrebe-beogradjana.html
Recommended Posts