Jump to content

Beograd

Featured Replies

8 minutes ago, Milosh76 said:

a 5-6 dana od Palilule :D Samo sam ostavio JMBG i dobio koliki mi je poreski dug.

Ti su!

Na koju si im adresu slao?

On 28.7.2020. at 17:46, gospa buba said:

ko je bucko?

Oduvek sam elitistički pljuvao i prezirao Bucka i smejao se onima što su tamo jeli. Bucko je značajno spustio kvalitet ulične klope u okruženju

:nobles:

11 hours ago, jms_uk said:

Ti su!

Na koju si im adresu slao?

Mail je [email protected]   

Hvala!

On 14.7.2020. at 0:03, ragasto said:

Maxi je izmenio radno vreme prodavnica, više nijedna ne radi 24h.

Kako? Pre neki dan kupovao posle 22h.

Annotation 2020-07-30 152508.jpg

Edited by eye of the beholder

Iskopalo Prizrensku od Zelenog Venca do vrha, ako ste iz tog pravca naumili na Terazije trazite neki drugi put.

bacih pogled. na LK i vozačkoj dozvoli nema adrese. samo na saobraćajnoj. i na pasošu. oni bi trebalo samo u bazi za prve dve da promene nazive ulica.

uzgred, ranije napisah da više ne živim ulici komunistkinje mile dimić već na pravdi dva ministra pokojnog majora mehića. a geprata neće da diraju iako je iz mrske francuske koja nas je bombardovala i priznala LD. što ne menjaju nazive ulica onih predsednika iz zlikovačke USA?

13 hours ago, djordje geprat said:

bacih pogled. na LK i vozačkoj dozvoli nema adrese. samo na saobraćajnoj. i na pasošu. oni bi trebalo samo u bazi za prve dve da promene nazive ulica.

uzgred, ranije napisah da više ne živim ulici komunistkinje mile dimić već na pravdi dva ministra pokojnog majora mehića. a geprata neće da diraju iako je iz mrske francuske koja nas je bombardovala i priznala LD. što ne menjaju nazive ulica onih predsednika iz zlikovačke USA?

kako misliš nema adrese? Ako je čipovana, adresa je u čipu. Mislim da one bez čipa imaju ispisanu adersu na samoj kartici.

Na to i misli, ne mora da ide da je fizički menja za novu, da bi pisalo novo ime ulice. 

nisam pratio detalje najnovijeg ludila. skontao sam kontekst. da li su lička i krajiška ulica na tom spisku?

17 minutes ago, djordje geprat said:

...da li su lička i krajiška ulica na tom spisku?

Za Krajišku ne znam, ali Lička vuče korene iz doba pre WW2: tu su se skupljali Ličani nosači čekajući posao na obližnjoj železničkoj stanici, ali i sezonska radna snaga, opet pretežno Ličani, neka vrsta svojevremene berze rada kao što je bila ona kod Vuka...

Edit: hoću reći, greota bi bilo politizovati njen naziv zbog samog porekla, a sevap bi bio možda obeleziti...

Sa sve uspomenom na najmanje par hiljada parketara koji su ostavili pluća u predratnom građanskom Beogradu hoblujući parkete: tada se to radilo ručno, крацером...

Edited by namenski

18 hours ago, harper said:

Iskopalo Prizrensku od Zelenog Venca do vrha, ako ste iz tog pravca naumili na Terazije trazite neki drugi put.

covece, progresu se ne nazire kraj

8AZnsVJ.jpg

Petričiću, majstore :smiley_hail: