Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Meni svejedno. Ili ipak nije. 

Preživela sam uništenje države u kojoj sam rodjena i živela 20tak godina. 

Dan danas "Hej Sloveni" je moja himna. I preživela sam i to da, zvanično, više nije. 

Ali, Zagorska, u Zemunu, je ulica u kojoj sam odrasla, u kojoj žive moji roditelji... 

Jebite se radikali, eno vam silna naselja koja ste napravili (Altina, Busije, Plavi horizonti...), pa nazivajte ulice kako hoćete. 

Zagorsku ostavite na miru. 

• +1 1
Posted
4 hours ago, Valkyrie said:

Al biće zajebano utanačiti u kojoj da se nađemo. 

:lolol:

Posted

Vesića lično Vučić zamolio da ostavi Sarajevsku :lolol:

• Haha 1
Posted
12 hours ago, Anonymous said:

uopšte ne kapiram da smo bolji od njih

HRT-ova reportaža iz 2011:

Beograd ne bježi od svoje prošlosti. To bi se dalo zaključiti čak i letimičnim pogledom na kartu grada. U tome dvomilijunskom gradu postoji 120 ulica koje nose nazive po gradovima, mjestima i povijesnim ličnostima iz Hrvatske.

Šetajući gradom, vrlo lako možete naletjeti na Palmotićevu ulicu, zatim Dalmatinsku, a nije daleko u središtu ni Hvarska, pa ni Hrvatska ulica. Tu su i ulice kneza Trpimira, Višeslava, bana Petra Zrinskog ili Matoševa, zatim Imotska, Splitska, Riječka, Zadarska, Šibenska, Zlarinska, Osječka ulica itd. Sami Beograđani imaju različita mišljenja o imenima tih ulica.

Tako je ploča s natpisom Zagrebačke ulice meta pristaša desničarskih organizacija.

https://zabava.hrt.hr/107837/hrvatske-ulice-u-beogradu

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Vesića lično Vučić zamolio da ostavi Sarajevsku :lolol:

ovakvog čoveka pljujete

Posted

Bio ozbiljan razgovor...:Jova:

Posted

Nakon par dana zavlacenja izmedju redova, danasnjom objavom Vesic otvoreno udario na Bucka. Ako resi red u Beogradskoj definitivno ulazi u istoriju grada. :ajde:

Posted

Picerija u Beogradskoj. A i u Francuskoj je slična priča kod Bucka 2, i tamo svi pale sva 4 samo da pokupe picu.

Posted

Kako to mislis Francuska bucko 2, to je bucko 1 :)

Posted

Ima li SM uopšte negde ulicu u Srbiji?

Posted

Trazili su radikali u NS pre par godina, al nije proslo.

Posted

https://nova.rs/drustvo/oko-sokolovo-uhvaceno-nepropisno-parkirano/

Automobil sistema "Oko sokolovo", koji je najavljen kao novi način borbe vlasti Beograda protiv nepropisnog parkiranja, snimljen je nekoliko dana posle početka rada i to upravo nepropisno parkiran. Kako je objavila organizacija "Ne davimo Beograd, građani su svojim fotoaparatima uhvatili jedno "Oko sokolovo" u kršenju propisa