Milosh76 Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) Samo sto nije potpredsednik SNS, al nema veze, sustina je pogodjena Edited July 27, 2020 by Milosh76
Anonymous Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) 1 hour ago, dùda said: Ja sam totalno protiv menjanja naziva iz ovog "rodoljubivog" razloga. Šta nas briga šta su uradili Sarajlije i Zagrepčani. To je njima na obraz. Moramo li se uvek ugledati na najveća govna . Šta su uradile Sarajlije? Edited July 27, 2020 by Anonymous
Kampokei Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 8 hours ago, J-♣ said: Pazinsku na Voždovcu ne diraju ups, da li sam im dao ideju? Možda ne znaju šta je ili ko je Pazin? 🤔 Sarajevska može u Istočnu Sarajevsku. Zvučalo bi skoro njujorški.
James Marshall Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Ovo je samo eho onih idiotskih napora vođstva bosanskih Srba da se odreknu bilo kakvog identiteta koje ima veze sa Sarajevom i da iščupaju i zatru te Srbe iz (istorije) Sarajeva, na kraju će ispasti da Srba u Sarajevu nikad i nije bilo. Većeg neprijatelja Srba od njih samih ja ne vidjeh.
pacey defender Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) 8 minutes ago, Kampokei said: Možda ne znaju šta je ili ko je Pazin? 🤔 Sarajevska može u Istočnu Sarajevsku. Zvučalo bi skoro njujorški. Pa valjda je ulica dobila ime po Predragu Pažinu? Sarajevska ulica je omaž gradu iz kog nekoliko desetina hiljada beograđana vuče neke korene, gradu sa ogromnim istorijskim značajem za Beograd i beograđane,. Ali zašto bi Vesića, Vučića i ostale naprednjake to tangiralo - oni su zaseli sa namerom da nam unište grad. Za sada im ide dobro u svakom mogućem pogledu. Edited July 27, 2020 by pacey defender 1
namenski Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 8 minutes ago, Anonymous said: Šta su uradile Sarajlije? Svasta. Mislim da sam jednom prilikom video Franz und Sofi (ili Sophie, nisam siguran) World of Tea tako nekako, cajdzinica, kafic sta li... Ne znam da li se odrzao do danas...
Anonymous Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 4 minutes ago, namenski said: Svasta. Mislim da sam jednom prilikom video Franz und Sofi (ili Sophie, nisam siguran) World of Tea tako nekako, cajdzinica, kafic sta li... Ne znam da li se odrzao do danas... Grozno...
duda Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 53 minutes ago, Anonymous said: Šta su uradile Sarajlije? Šta nisu ? Pogledaj kod njih nazive ulica. 1
Kampokei Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Istina, Sarajevo je cak i mucenom Tesli oduzelo ulicu. Sto opet sa ovom aktuelnom papazjanijom u Beogradu ne bi smelo da ima veze.
Valk Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 9 hours ago, James Marshall said: Ovi nas tačno opet zovu na ulicu. Al biće zajebano utanačiti u kojoj da se nađemo. 2
Anonymous Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 14 minutes ago, dùda said: Šta nisu ? Pogledaj kod njih nazive ulica. Imaju Titovu ulicu i dalje, mi smo se tog zlog imena davno oslobodili. Ti si očekivala da posle one četvorogodišnje svinjarije koju smo im napravili zadrže sva imena ulica i hotela koja asociraju na nas? Meni je sasvim dovoljno što nas sasvim lepo primaju i dalje. Da se razumemo, ima gomila gluposti u Sarajevu koje mi se ne dopadaju, ali to je fenomen koji se desio svim bananama nastalim na razvalinama Jugoslavije, uopšte ne kapiram da smo bolji od njih, nađi imena beogradskih ulica iz 1990-te i uporedi sa sadašnjim.
Kampokei Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 14 minutes ago, Anonymous said: Da se razumemo, ima gomila gluposti u Sarajevu koje mi se ne dopadaju, ali to je fenomen koji se desio svim bananama nastalim na razvalinama Jugoslavije, uopšte ne kapiram da smo bolji od njih, nađi imena beogradskih ulica iz 1990-te i uporedi sa sadašnjim. Pa nije isti nivo propasti, makar nije bio do sada. Sarajevo ima nekoliko ulica onako solidno visokih duznosnika NDH (mada je tu od vecih gradova apsolutni sampion Mostar), a neki ekvivalent tome u Beogradu ne postoji. Nego, nije me mrzelo da vidim komentare na index.hr i klix.ba. Ne znam da li da budem iznenadjen, ali blaga vecina komentara ovo odobrava jer "pokazuje da je Srbija odustala od aspiracija na nase teritorije". 2
Bujodrag Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Moju Ruzveltovu da vrate u Grobljansku, celom dužinom. 1
Anonymous Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 (edited) 23 minutes ago, Kampokei said: Pa nije isti nivo propasti, makar nije bio do sada. Sarajevo ima nekoliko ulica onako solidno visokih duznosnika NDH (mada je tu od vecih gradova apsolutni sampion Mostar), a neki ekvivalent tome u Beogradu ne postoji. Nego, nije me mrzelo da vidim komentare na index.hr i klix.ba. Ne znam da li da budem iznenadjen, ali blaga vecina komentara ovo odobrava jer "pokazuje da je Srbija odustala od aspiracija na nase teritorije". Baš me čudi... Imamo i mi konja za trku doduše: edit: Mada uopšte ne verujem da će dirati ime moje ulice (Sarajevske), čak su i najavili 'da se razmišlja'. Promeniće ime ovih malih, relativno nepoznatih. Edited July 27, 2020 by Anonymous
Recommended Posts