Jump to content

Beograd

Featured Replies

2 hours ago, Filozof manijak said:

Hibernirajte betu pa da počne žurka:D 

hibernirajte ove što ne zaklapaju o taksistima. teleportujte ih. anihilirajte. štagod.

edit. nađite im pppvučića da im obeća poštovanje zakona i subvencije u vidu nove teme: "taksisti lete na nebo":dry:

oko londona fino smrdi na paljevinu, smog, whateva.

Edited by pt 2.0

72293892_1414006572110177_24059818081024

ali maščica za sokola :lol:

Kakvi su vam radijatori od jutros? Uvek sam imao odlicno grejanje, ali od jutros sve nesto mlako, poluhladno mi u stanu.

mrljavo naravno. moraju da uhodaju sistem, ipak je to prvi put u novijoj istoriji da se ima centralno grejanje.

sent from bubamoto

Covek bi pomislio da nisu imali kad da provere i da su ih iznenadili sezona grejanja od novembra i najavljeno zahladjenje.

kod mene ok, stepenik dva iznad mrljavog

Štekare se, treba da otopli od nedelje, pa će i da isključe....

Sad bez zezanja, ako je CarGo pomoc na putu, da li mogu da ih pozovem da dodju sa kablovima? Zaboravio sam da iskljucim 4 migavca, svetleli su pola dana. :frust:

Na autu ili trotinetu?

2 minutes ago, ToniAdams said:

Na autu ili trotinetu?

autu. 

pokriven sam ams osiguranjem, zvacu njih. ali neka ostane pitanje. 

2 hours ago, Malvo said:

Kakvi su vam radijatori od jutros? Uvek sam imao odlicno grejanje, ali od jutros sve nesto mlako, poluhladno mi u stanu.

meni su hladni do te mere da sam počela da sumnjam da su mi iznajmili stan sa maketom radijatora. nije bilo ni tih probi o kojima se ovde pričalo još pre mesec dana. 

jebo ih pas

48 minutes ago, pacey defender said:

Sad bez zezanja, ako je CarGo pomoc na putu, da li mogu da ih pozovem da dodju sa kablovima? Zaboravio sam da iskljucim 4 migavca, svetleli su pola dana. :frust:

Pomoći će ti da se odvezeš kući ili do majstora po kablove :Jova:

1 hour ago, hazard said:

Pomoći će ti da se odvezeš kući ili do majstora po kablove :Jova:

To to :laugh: pomoc je samo za pesake u nevolji 

8 hours ago, Malvo said:

Moja majka živi u Zemunu i reče mi da su kod nje hladni.