Frank Pembleton Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Jbte nije mi dobro dok gledam ovo...Novi incident komunalaca: Kako se nepropisno parkiranje pretvorilo u pravu dramu http://rs.n1info.com/Vesti/a533198/Zloupotreba-sluzbe-Kako-se-nepropisno-parkiranje-pretvorilo-u-pravu-dramu.html... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 1 hour ago, darling said: cammeo, zvuci kao porijeklom rijecki taksi. zasto se jos nije proculo da je ustaski? ne znam. najteze je danas u srbiji biti srbinin korisnik taksi prevoza
slepa živana Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 15 hours ago, Skyhighatrist said: Saćutipišemometanje breeee baš ima kratak fitilj. trebalo joj je dve i po sekunde da izađe iz kola. inače, odlična joj je tetoviraža
Valk Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Jbt odakle ih regrutuju, iz Padinjaka?? Ionako je stara priča da su zatvori u Srbiji prenatrpani, ovako se reše viška a dobiju armiju batinaša.
hazard Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 (edited) 21 minutes ago, Valkyrie said: Jbt odakle ih regrutuju, iz Padinjaka?? sa vrelog asfalta brate Edited October 10, 2019 by hazard
đorđe geprat Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 (edited) šta bi bilo da je čovek bio nepismen/neobrazovan/glup poput mene kada su u pitanju moderne tehnologije i nije sve to snimio? da se razumeno, ja jesam za postojanje komunalne, gradske policije tzv "redarstvenika" koji obilaze kvart i osujećuju nepodopštine. bilo je to nekad, u mom zavičaju, imali smo lokalnog milicionera. ali ovo, ovo nema veze sa onim što želim. ovo postaju vučić/vesić SA odredi. Edited October 10, 2019 by djordje geprat
Skyhighatrist Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 (edited) Kol'ko se oni dobro zabavljaju na naš račun Edited October 10, 2019 by Skyhighatrist
SNARC Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Nemoguce da ovo nije zajebancija. Ako nije..Vesara ima cojones i igra do kraja. Skidam kapu. On zasluzuje ovakav narod i ovaj narod zasluzuje njega.
braca Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Jel dobro vidim da slazu kaldrmu na naslovnoj strani ?
Frank Pembleton Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Au jbte bog...Pišaj po sirotinji! ... Shiit has hit the fan...
goofs Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 2 hours ago, djordje geprat said: šta bi bilo da je čovek bio nepismen/neobrazovan/glup poput mene kada su u pitanju moderne tehnologije i nije sve to snimio? Ne znam sta bi bilo, ali izuzetno je zabrinjavajuce sto je debela bila tako bahata i pored toga je ovaj lik snimao telefonom ceo razgovor. Ili je glupa ko tri glupa, u kom slucaju to znaci da nam gradom okolo setaju naoruzani imbecili, ili je mislila da moze da joj prodje ta bahatost, sto je zabrinjavajuce jer znaci da svasta slicno svakodnevno prolazi. U n1 pise da su ovo dvoje kaznjeni, nadam se da je to istina. A komunalna u Beogradu je nazalost isto sto i obicna policija vec godinama, samo produzena ruka za punjenje buzdeta.
Jimmy Kowalski Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 28 minutes ago, Skyhighatrist said: Kol'ko se oni dobro zabavljaju na naš račun Ko god da su autori zajebancije, svaka cast..
Recommended Posts