barfly Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Da nije vesić crko? <3 Ništa drugo ne bi moglo ovoliko da smrdi.
Valk Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Smrdljalo je danas oko Kliničkog jezivo, na NBG pa tek. Podavićemo se 100%
radisa Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 7 minutes ago, Valkyrie said: Smrdljalo je danas oko Kliničkog jezivo, na NBG pa tek. Podavićemo se 100% Maja je u klinićkom centru, zar ne? Eto, jedna misterija manje...
Valk Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Svi su oni svuda, zato i smrdi država do neba.
Bujodrag Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Kod mne ne smrdi ali moj kraj je valjda malo izdignut ili zaklonjen. Znam da mi je tric davno pričao da zbog lokacije ne moće antenom da uhvati neke radio stanice koje se uglavnom svuda čuju. Jbg, budala, nije imao internet.
Barti66 Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 1 hour ago, Valkyrie said: Svi su oni svuda, zato i smrdi država do neba.
Anonymous Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Quote Tim povodom se oglasio Gradski zavod za javno zdravlje (GZZJZ). "Vremenske prilike sa malom količinom padavina i visokim temperaturama vazduha u prethodnom periodu dovele su do opadanja nivoa reka u Beogradu, pre svega Save i Dunava. Povlačenjem reka u priobalju ostaje mulj bogat organskim materijama različitog porekla (neprerađene otpadne vode, ilegalne fekalne kanalizacije i drugo) koje se pod uticajem kiseonika iz vazduha intenzivno raspadaju šireći neprijatne mirise", kazali su u GZZJZ.
gospa buba Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 jeste, prvi put u poznatoj istoriji doshlo je do sushe i smanjivanja nivoa reka, shto je koincidiralo sa imanjem i kanalizacije tito streljao reke niskog nivoa sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ja ne verujem, jel oni stvarno misle da mogu tako da prodaju ciglu na svim nivoima?Mada gledajući ukupno ovaj narod, izgleda da im uspeva... ... Shiit has hit the fan...
Hamlet Strašni Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Pa prodaju je od 2012 na svim nivoima. U Beogradu su je na lokalnom nivou prodali dva puta...
James Marshall Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ma dobar je Mile™, nego ga mangupi farbaju
Leia Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ok sta onda smrdi ako nisu ta ilegalna govna iz plicaka? Ima neko teoriju?
napadaj Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Smrdi priprema za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda negde tamo posle Višnjice. Priča je pokrenuta pre tri godine, postoji i memorandum potpisan između Srbije i Kine, pa mora malo da se spremi teren. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/2356939/mali-kinezi-ulazu-u-postrojenja-za-preradu-otpadnih-voda.html
pacey defender Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Ima li PKB nekakvog uticaja na smrad?
Recommended Posts