SNARC Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Meni se cini da otkada je pocela da se druzi sa Vucicem, picke i qrcevi joj se svuda prividjaju..pardon my French.
hazard Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Biki da napiše knjigu poput one ,,Masonski simboli u Beogradu" ili kako se već zove, ali da bude recimo ,,Seksualna simbolika u beogradskoj arhitekturi - feministički komentari"
Filozof manijak Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 pa kad Njegove usne neodoljivo podsećaju na labije vulve
jorma shparga Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 13 minutes ago, SNARC said: Meni se cini da otkada je pocela da se druzi sa Vucicem, picke i qrcevi joj se svuda prividjaju..pardon my French. Meni se pak cini da je gospodjin najveci problem u tome sto joj se pomenute stvari samo prividjaju...nedojebani kreten, pardon my French
Bujodrag Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 (edited) 29 minutes ago, gospa buba said: (....) nekako oboje prljaju rechi chak i kad su zvanichne i bezlichne. Odlično zapažanje. Ima ljudi, i javnih i običnih koje srećemo i u RL i u VL, koji upotrebom prljaju neke reči, ogade ih. Reči su lepe ali su osetljive. Treba ih negovati ali ovde kod nas se slabo radi na tome. Edited August 16, 2019 by Bujodrag
hazard Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 15 minutes ago, Joe D said: Gledao bih TV duel Biki i Slavise K. Miljkovica.
gospa buba Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 ne smem da guglam slavishu.niti da klikcem na linkove.plejn tekst pliz sent from bubamoto
slepa živana Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 3 hours ago, pacey defender said: Matoro je, treba ga renovirati, ali ja tu ništa ne bih menjao. meni se čini da su ploče menjane relativno skoro.
ragasto Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 2 hours ago, hazard said: Biki da napiše knjigu poput one ,,Masonski simboli u Beogradu" ili kako se već zove, ali da bude recimo ,,Seksualna simbolika u beogradskoj arhitekturi - feministički komentari" +1 Ovo se ne razlikuje od
mraki Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Quote Parcela u Bloku 43 u Novom Beogradu, na kojoj se trenutno nalazi otvoreni tržni centar, popularni "Buvljak", prodata je danas kompaniji "Kopernikus" za 20 miliona evra. Početna cena zemljišta površine 20.500 kvadratnih metara (2,05 hektara) bila je 14,2 miliona evra, a "Kopernikus" je na javnom nadmetanju pobedio kompaniju "Lidl". Novi vlasnik će na parceli moći da izgradi objekte ukupne površine 65.300 kvadratnih metara.
pacey defender Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 E, tako. Jednom i da domaća firma pobedi ove strane što izvlaće profit iz zemlje. :mile:
Frank Pembleton Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 [emoji38]ol:sent from bubamotoEto bubo, ne daju ti peške da ideš u Lindu! ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 ne daju dushmani. al cu dimam razuman bus do svedoka, i to je neshto, nije preko sveta. bash je lepo shto kopernikus tako dobro posluje da moze da si kupuje te sitnice.sent from bubamoto
Recommended Posts