Jump to content

Beograd

Featured Replies

Samo cu reci da je to ustvari minivrabac

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Koliko decibela proizvodi taj trotinet? Da ne udjes u crvenu zonu :D

hazardima™ u inat 2 ideje Zameniku:

1 zabrana trotinetima po trotoaru (opasnost po pučanstvo)

2 registracija "vozila".

nego, ozbiljno. prošle nedelje čekao sam tramvaj kod metropola ka vuku. u čemu je problem sa izradom traka za tramvaj? onoliko razvaljenog oko šina. i na banovom brdu, požeškom. stalno truckanje.

Problem je u autobusima, kamionima, automobilima koji voze preko sina

ja sam mislio da je tramvaj nešto najteže. a i za očekivati je (u požeškoj) da autobusi GSP idu kuda i tramvaji. 

ovako se to radi : 

Tramway-630x405-C-OTCP-Marc-Bertrand-I-1

fotošop

nije, prolazim tu svaki dan   :D

Viđao i ja slično kod braće Francuza, može se itekako. No, hvala Vesiću, naši znaju bolje, te ćemo uživati u blagodetima betona.

pa ima bash tako celom trasom tramvaja u trecem bulevaru, a i dobrim delom gagarina, koliko se secam, samo je u gagarina mozda vishe propalo... ali je namera postojala, i to bash takva

pa dobro, to sa   travom je i u savskoj ali ne može  požeškoj, bulevaru, od slavije pa uzbrdo ka autokomandi. ono kako je u nemanjinoj je dobro ispalo.

Edited by djordje geprat

da, i u savskoj. znam da sam josh negde videla.

:lolol:

ilegala

40 minutes ago, vememah said:

Serbworld tematski park. Samo najjači opstaju.