Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

trenutno preispitujem svoje stavove o smrtnoj kazni.

Posted (edited)

smrtna kazna nije dovoljna, postoji mogućnost reinkarnacije

Sledge Hammer 

:hihi:

Edited by J-♣
Posted

и који ће бити део ЦЕРН-а,

Eto prilike da se AV  obratina pučanstvu na  KZŠ sa pričom da će se  krak akceleratora  protezati sve od Ženeve dovde, a što će biti propračeno adekvatnom mapom,  na kojoj se  vidi higsov bozon kako sija.

Možda nam se zalomi i neka crna rupa da nas sve konačno proguta, zauvek.

Posted
35 minutes ago, Arkadija said:

Eto prilike da se AV  obratina pučanstvu na  KZŠ sa pričom da će se  krak akceleratora  protezati sve od Ženeve dovde, a što će biti propračeno adekvatnom mapom,  na kojoj se  vidi higsov bozon kako sija.

Možda nam se zalomi i neka crna rupa da nas sve konačno proguta, zauvek.

nismo mi (ni) te srece :D

Posted (edited)

Ja sam Paracinac koji je dve godine ziveo u Nisu i jos 17 u BG/NBG/Zemun, mada nikada nisam (niti cu verovatno) cak ni voljeni Zemun smatrati svojim.

Paracinac i kraj.

Secam se da je SPS Kale gradonacelnik u tajnosti posekao citavu sumu u sportskom kompleksu iznad Paracina (7. Juli, divno mesto sa nekoliko kosarkaskih i tenis terena za sve paracince, na kaskadnom zemljistu, par kilometara od grada, omiljeno izletiste za rostiljanje i medjusobno muvanje tinejdzera). Negde u jeku ratova devedesetih, u jedno prolece su neki paracinci dosli na kosarku i videli sve ogoljeno, poseceno, pretvoreno u pustinju. Zbog cega je to uradjeno (verovatno sitna tjar, prodaja drveta) nije ni bitno, prosto ludilo i nepojmljiva glupost na gomili. Taj mafiosa Kale je inace sa sela. Ima tu i mrznje prema gradu, svakako. Bas kao kod ovih u BG.

Dan danas mu se to spominje kao najveci greh, iako je bilo i mnogo drugih. Cudna smo nacija, bas dopustamo.

Edited by Caligula
Posted
9 minutes ago, Caligula said:

Ja sam Paracinac koji je dve godine ziveo u Nisu i jos 17 u BG/NBG/Zemun, mada nikada nisam (niti cu verovatno) cak ni voljeni Zemun smatrati svojim.

Paracinac i kraj.

Secam se da je SPS Kale gradonacelnik u tajnosti posekao citavu sumu u sportskom kompleksu iznad Paracina (7. Juli, divno mesto sa nekoliko kosarkaskih i tenis terena za sve paracince, na kaskadnom zemljistu, par kilometara od grada, omiljeno izletiste za rostiljanje i medjusobno muvanje tinejdzera). Negde u jeku ratova devedesetih, u jedno prolece su neki paracinci dosli na kosarku i videli sve ogoljeno, poseceno, pretvoreno u pustinju. Zbog cega je to uradjeno (verovatno sitna tjar, prodaja drveta) nije ni bitno, prosto ludilo i nepojmljiva glupost na gomili. Taj mafiosa Kale je inace sa sela. Ima tu i mrznje prema gradu, svakako. Bas kao kod ovih u BG.

Dan danas mu se to spominje kao najveci greh, iako je bilo i mnogo drugih. Cudna smo nacija, bas dopustamo.

Tužno. Da li je šumica obnovljena, ponovo zasađena? (Prošlo je 20 i više godina?) Da li taj sportski kompleks još služi?

Posted

Odavno nisam bio gore, nesto je verovatno sadjeno posle 2000te ali ne verujem da su obnavljali terene, brvnare i ostalo. 

Tuga.

Posted (edited)
19 hours ago, Caligula said:

Zbog cega je to uradjeno (verovatno sitna tjar, prodaja drveta)

sta mislis, zasto se arkan locirao u slavoniji i sremu?

hint:nije zbog vina. mislim, jeste i zbog vina ali nije bitno

tacan odgovor je:

slavonski hrast via italia

taj tvoj je posekao nesto malo, mozda spada i pod sumsku kradju, pravnici ce bolje znati, zavisi od kubika isecenog drveta.

sitna tjar, a ogromna steta.

edit:

mada ako je neko jeftino drvo onda je to seljacki strah od trave, drveta, cveca.... beton, beton, samo beton

Edited by foto
Posted

Ovo secenje drveca i betoniranje i gondoliranje jeste kao revansizam, ali tako tupavi, krezavi i slinavi sa vecito poluotvorenim ustima, kupili su strucnjake, prof. univerziteta gde god je trebalo. Dali su oni svoje potpise na sve te studije izvodljivosti i projekte, dali su strucnjaci legitimitet. Tako da, u ovim vremenima kad su nas ekonomski stisli sve redom, intelektualna elita se snalazi na svoj, pilicarski, nacin. 

Posted (edited)

intelektualna elita profesora univerziteta teshko da je ekonomski stisnuta  :dry:

mislim, prosto nije. to je u ovoj drzavi trenutno puka sluchajnost, ali tako je.

Edited by gospa buba
Posted

Bukvalno najjadniji pilicari i ljudski olos i talog sto se tice tih ljudskih osobina, a polovina sto se tice i tih akademskih 

Posted

+1 

Većinski su u pitanju privilegovani poluintelektualni i ideološki tezgaroši. 

(Izuzecima izvinjenje) 

Posted

protiv tenkova?

opozicija se naoruzala tenkovima sa Kalemegdana?

Posted

Spektakl!

ma zazidajte sve!