slepa živana Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 trenutno preispitujem svoje stavove o smrtnoj kazni.
J-♣ Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 (edited) smrtna kazna nije dovoljna, postoji mogućnost reinkarnacije Sledge Hammer Edited April 5, 2019 by J-♣
Arkadija Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Quote и који ће бити део ЦЕРН-а, Eto prilike da se AV obratina pučanstvu na KZŠ sa pričom da će se krak akceleratora protezati sve od Ženeve dovde, a što će biti propračeno adekvatnom mapom, na kojoj se vidi higsov bozon kako sija. Možda nam se zalomi i neka crna rupa da nas sve konačno proguta, zauvek.
gospa buba Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 35 minutes ago, Arkadija said: Eto prilike da se AV obratina pučanstvu na KZŠ sa pričom da će se krak akceleratora protezati sve od Ženeve dovde, a što će biti propračeno adekvatnom mapom, na kojoj se vidi higsov bozon kako sija. Možda nam se zalomi i neka crna rupa da nas sve konačno proguta, zauvek. nismo mi (ni) te srece
Caligula Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 (edited) Ja sam Paracinac koji je dve godine ziveo u Nisu i jos 17 u BG/NBG/Zemun, mada nikada nisam (niti cu verovatno) cak ni voljeni Zemun smatrati svojim. Paracinac i kraj. Secam se da je SPS Kale gradonacelnik u tajnosti posekao citavu sumu u sportskom kompleksu iznad Paracina (7. Juli, divno mesto sa nekoliko kosarkaskih i tenis terena za sve paracince, na kaskadnom zemljistu, par kilometara od grada, omiljeno izletiste za rostiljanje i medjusobno muvanje tinejdzera). Negde u jeku ratova devedesetih, u jedno prolece su neki paracinci dosli na kosarku i videli sve ogoljeno, poseceno, pretvoreno u pustinju. Zbog cega je to uradjeno (verovatno sitna tjar, prodaja drveta) nije ni bitno, prosto ludilo i nepojmljiva glupost na gomili. Taj mafiosa Kale je inace sa sela. Ima tu i mrznje prema gradu, svakako. Bas kao kod ovih u BG. Dan danas mu se to spominje kao najveci greh, iako je bilo i mnogo drugih. Cudna smo nacija, bas dopustamo. Edited April 5, 2019 by Caligula
Tihajeza Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 9 minutes ago, Caligula said: Ja sam Paracinac koji je dve godine ziveo u Nisu i jos 17 u BG/NBG/Zemun, mada nikada nisam (niti cu verovatno) cak ni voljeni Zemun smatrati svojim. Paracinac i kraj. Secam se da je SPS Kale gradonacelnik u tajnosti posekao citavu sumu u sportskom kompleksu iznad Paracina (7. Juli, divno mesto sa nekoliko kosarkaskih i tenis terena za sve paracince, na kaskadnom zemljistu, par kilometara od grada, omiljeno izletiste za rostiljanje i medjusobno muvanje tinejdzera). Negde u jeku ratova devedesetih, u jedno prolece su neki paracinci dosli na kosarku i videli sve ogoljeno, poseceno, pretvoreno u pustinju. Zbog cega je to uradjeno (verovatno sitna tjar, prodaja drveta) nije ni bitno, prosto ludilo i nepojmljiva glupost na gomili. Taj mafiosa Kale je inace sa sela. Ima tu i mrznje prema gradu, svakako. Bas kao kod ovih u BG. Dan danas mu se to spominje kao najveci greh, iako je bilo i mnogo drugih. Cudna smo nacija, bas dopustamo. Tužno. Da li je šumica obnovljena, ponovo zasađena? (Prošlo je 20 i više godina?) Da li taj sportski kompleks još služi?
Caligula Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Odavno nisam bio gore, nesto je verovatno sadjeno posle 2000te ali ne verujem da su obnavljali terene, brvnare i ostalo. Tuga.
foto Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) 19 hours ago, Caligula said: Zbog cega je to uradjeno (verovatno sitna tjar, prodaja drveta) sta mislis, zasto se arkan locirao u slavoniji i sremu? hint:nije zbog vina. mislim, jeste i zbog vina ali nije bitno tacan odgovor je: slavonski hrast via italia taj tvoj je posekao nesto malo, mozda spada i pod sumsku kradju, pravnici ce bolje znati, zavisi od kubika isecenog drveta. sitna tjar, a ogromna steta. edit: mada ako je neko jeftino drvo onda je to seljacki strah od trave, drveta, cveca.... beton, beton, samo beton Edited April 6, 2019 by foto
halloween Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Ovo secenje drveca i betoniranje i gondoliranje jeste kao revansizam, ali tako tupavi, krezavi i slinavi sa vecito poluotvorenim ustima, kupili su strucnjake, prof. univerziteta gde god je trebalo. Dali su oni svoje potpise na sve te studije izvodljivosti i projekte, dali su strucnjaci legitimitet. Tako da, u ovim vremenima kad su nas ekonomski stisli sve redom, intelektualna elita se snalazi na svoj, pilicarski, nacin.
gospa buba Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) intelektualna elita profesora univerziteta teshko da je ekonomski stisnuta mislim, prosto nije. to je u ovoj drzavi trenutno puka sluchajnost, ali tako je. Edited April 7, 2019 by gospa buba
kurjak92 Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Bukvalno najjadniji pilicari i ljudski olos i talog sto se tice tih ljudskih osobina, a polovina sto se tice i tih akademskih
Taihoskopija Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 +1 Većinski su u pitanju privilegovani poluintelektualni i ideološki tezgaroši. (Izuzecima izvinjenje)
3opge Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 protiv tenkova? opozicija se naoruzala tenkovima sa Kalemegdana?
Recommended Posts